Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Debilon #1523 üzenetére
rezgéscsillapítás nulla, bringán borzasztó, és nagyon rövid ideig megy egy aksival akcióban. Otthon asztalra teszem, elindítom 60-80 perc, bringán a legjobb eddig 25 perc volt. Ma vettem fel ezt a 25 percet kék kereszten lefelé Kékestetőről Mátrafüredre.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
baboss
őstag
válasz Debilon #1499 üzenetére
1 mozdulattal le tudod pattintani a sisakról a kamerát. Nekem is állandóan megy ha megyek valahova, pont azért ha valami gond van akkor ott a felvétel, de ha jól tudom akkor nálunk nem nagyon fogadják el bizonyíték ként. Sisakon azért jobb, mert a kereszteződésben úgy is körül nézel és veszi a kamera. Ha a motorra fixen van felszerelve akkor az csak bizonyos szögig látja be a kereszteződést, de nyugodtan fellehet szerelni fixre is ha neked az jobb.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz Debilon #1487 üzenetére
SJ 4000 WIFI-t ajánlanám. A legjobb képminőség akkor van ha sisakra rakod, a tested nagyon jól csillapítja a motor, illetve az úthibák által okozott rezgéseket, illetve ahova nézel azt veszi fel. Ha sokat túrázol akkor ez azért jó mert telefonról tudod vezérelni a kamerát, és látod, hogy mit vesz a kamera. Több 100 órát használtam így a kamerát, de természetesen ki volt alakítva, hogy a motor elejére illetve a hátuljára is felszerelhető legyen.
Én tablet-en is használom
barkácsoltam hozzá felfogatót is.[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest