Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz erdey_a #71140 üzenetére
"ha ilyen durva lenne a helyzet, akkor mindig a következő napra kellene egy, időponttal ellátott igazolás."
És ügyelet esetében, ha valamikor be kell menned?! Költői kérdés.
"én a magam részéről nem szeretem a túlbuzgóságot, amikor olyasminek akarunk megfelelni, aminek nem is kell (és nem is lehet)"
Nem ismerjük egymást, és a következő napokban, hetekben várható helyzetet sem. Néhány napja a kedvenc törzsünk cáfolta, hogy bármilyen kijárási korlátozás lesz. Azt viszont kikérem magamnak, hogy túlbuzgó jelzővel illetsz. És akkor ezt témát lezártam.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
FehérHolló
veterán
A papír az egységsugarú rendőrnek/katonának kell mutiba, hogy fel tudja hívni a központot, és leellenőrizze, hogy a saját listájukon rajta van-e az illető+munkahely páros.
Kijárási jogot bizonyító ereje önmagában nincs, és a mostani rendelethez még felesleges.
Viszont kicsit nehéz az ember kezébe nyomni az eredeti példányt, amikor már nem mehet be a céghez nélküle és a posta is leállt.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
fokukac
nagyúr
jó de ez megint olyan semmilyen intézkedés.
ha az a cél, hogy ne találkozzunk senkivel, és véletlenül se terjedjen a vírus, akkor nem lenne egy oldalnyi kivétel felsorolva.
Amíg a fodrász, a pedikűrös, a sportcélú és a szabadidős séta ott van, addig ez igazából semmit nem ér.
PErsze az átlagember nem olvas rendeleteket.de amúgy amit én eddig látok ma az az, hogy tízszer annyi ember van kint, mert meg kell mindent is venni holnapig.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X eladó
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar