Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Drágáim, mennem kell!
Puszik...
Cic...Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
-
NoLF
veterán
nem kell eljárni, vegyél egy üveggel, majd elfogy.
venember: a legrosszabb kombináció ajánlatom: füves tea, aromazáró csomiban (nem megy el az aromája, ereje) frissen, tűzön melegített víz 90 C körül (nem forró, nem lobogó), kb 4-5 decihez 2 púpozott teáskanálnyi, 5 percig áztat, leszűr.
citromot felejtsd el, meg mindenféle cukrot is (esetleg kristály barna) és mézet használj, ne túl édeset.nyomj be 2 bögrét - csészét, aztán mehet a pörgés
feka: Timisohara, jee! vigyázzatok az autó kerekeire...
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
Bazmeg...: főnök:Indulni kell Temesvárra egy órán belül...
Nagyvezért megkérdeztük, ő is jön... hárman megyünk. Basszaki, kissé hirtelen jött
Na szasztok...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Verus
senior tag
Nem, nem vagyok nagy ivós. Egy pohárka Jimi, pár jégkocka, semmi szóda, tisztán a legjobb.
Nem tudom, majd egyszer kipróbálom, bár amennyit én eljárok ilyen célból...
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
blacket ittál már? selymesebb mint a sima Jimbó. 5 cl black, egy jégkocka, 1 dl szóda, nyamm!
nem kell nagy ivósnak lenni hogy kipróbáld igyál egyszer egy normált meg egy blacket, szeretni fogod! bár term. drágább...
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #27186 üzenetére
mennyi vízbe mennyi teafüvet tettél? lipton és hasonszőrű filteres gány, vagy normális leveles earl grey? citromot tettél bele? mézzel v cukorral? ha cukor akkor barna v fehér, kocka vagy kristály? a tein amúgy is kevésbé élénkít mint a koffein.
-
venember83
nagyúr
Earl grey hasztalan volt, ezt a másfél órát már kómásan kell végigdolgozzam.
-
-
Verus
senior tag
Esik....
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
milyen?
fokukac: milyen sört igyak? most jól esne egy finom ale, john bull, esetleg IPA féle pale ale. más irányba is elkalandoznék, egy finom tmavy vagy cerny leziak jól esne, 12%os extrakt tartalommal, mert azok az igazán finomak.
de lehet letolom ezt a kőbányait aztán kussolok
-
NoLF
veterán
jó, és érdekes módon russian coffee-nak hívják
a french a konyakos, az ír az ír whiskey-s stb stb.amint fentebb olvasható, az egésznek semmi értelme ha nem minőségi alapanyagokból dolgozol.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Gondoltam várok egy kicsit, hátha szerkesztesz
A rumot nem kedvelem túlságosan, de kávéban kis mennyiségben elmegy. Úgy egy évben egyszer.
szerk: Jó vodkával is, de ne valami kommersz legyen! Az elrontja az egészet[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #27161 üzenetére
kávé <-> instant
szerintem.
a kávé az frissen darált kávészemekből készült, normális kávéfőzővel (körülforgatós technológia) készített élvezeti cikk szvsz
legyen az espresso, ristretto, dupla espresso, espresso machiato, latte, latte machiato, melange, wiener, irish, akármilyen.
a koffeinmentes mondjon le.
-
ngabor2
nagyúr
ejj, de sokat bírtok írni... aki dógozik, alig győz visszaolvasni.
most vissza meló.
-
Thrawn
félisten
Annyit írtatok a kávéról, hogy főznöm kell egyet, úgy megkívántam
fokukac: forró presszókávé + 2-3 cl vodka + tejszín = jól indul a nap
Persze csak akkor, ha aznap nem kell dolgozni, autót vezetni stb...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
nagyúr
válasz ladybug #27155 üzenetére
az én kávéperverzióm a csak tejből készített instant kávé, nescafé, davidoff, mittudomén. majdnem olyan, mint egy rendes nescafé, csak százszor finomabb. a főzött espressoval meg nem is lehet egy napon említeni, annyival finomabb.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
nem ittatok még jó kávét, fiaim...
-
ladybug
őstag
Itt is megint kezdi. Mocsok.
Kávé téma: Lötty kávét iszom, ami azt jelenti, hogy a tej kávé arány 4:1. Bele kevés cukor és kész. Erre a minimális koffeinre Réka manó szoktatott rá, amikor bent volt a pocakomban. Addig utáltam még a kávé illatát is. Bash-hez hasonlóan én is büdösnek találtam. Most viszont már az illatával kívántatja magát.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bash
addikt
válasz tiv83us #27150 üzenetére
Van egy mentőötletem mivel nyomd el a szagát.
http://bashtravel.com/
-
NoLF
veterán
jóllakottság van. az önkormányzatoknál még nem veszik fel a telót, úgyhogy én is lemegyek elszívok egy kávét meg megiszok egy cigit.
-
1010
őstag
Hamar bosszú ritkán jó.
-
tildy
nagyúr
-
Bash
addikt
válasz venember83 #27144 üzenetére
De még mennyire! Ha tehetem a boltban is elkerülöm a kávés folyosót, ha nem, akkor a folyosó közepére érve már a torkomat kaparászva köhögök.
http://bashtravel.com/
-
BlacKSouL
addikt
nem, nem a kezem igényli most a fogást..
Volt egy ilyen flessecske, amikor egy nyilvános tojlet volt a piszoárokkal, és különböző helyzeteket szimulált, és a kérdés az volt, hogy melyik szabad piszoárt választanád..Apa: persze, mert minden attól függ, hogy a boss itt ül-e mögöttem, vagy sem, és vissza tudok-e olvasni vagy sem...mire kell válaszolnom? Csak ingattad a kékfejet
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #27134 üzenetére
Milyen flasht kerestél?
racecam: megfogjam a kis kezét, és próbáljam tartani benne a lelket?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap kerestem egy flash-t, de senki nem ismeri ezekszerint, vagy nem tud hozzá linket, én kerestem, de gugli nem volt most a barátnőm...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
pussy_cat
tag
válasz VladimirR #27123 üzenetére
csodálkozom is, annak idején letíltottak minket csetelésért, de úgy látom - két hete vagyok ismét majdnem aktív -, hogy a fórum hozzáállása teljesen megváltozott...
Be megjegyzem néha jól esik egy kis beszélgetés itt az off-ban... De hát én már csak egy butus cicus vagyok...Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
RoyalFlush
őstag
válasz tiv83us #27100 üzenetére
Én azt tanácsoltam neki, húzza az időt, minnél kevesebbet találkozzon és beszéljen vele. Ha együtt is vannak, előtte vagy két hétig ne fürödjön le, legyen igénytelen, figyelmetlen, sz@rházi ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #27106 üzenetére
Hisztis Nagymacska? Jó lesz vigyázni vele - még valami fa ágai között találja magát az ember - enyhén megcsócsálva
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #27103 üzenetére
Még mindig semmi híred a tegnapiról?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz brownus #27096 üzenetére
From dusk till dawn - Alkonyattol pirkadatig.
van még kérdés?
Vártam, h hívjanak a cégtől, h sikerült az interjuh - fél 12kor csörög a telefon, vodás szám, amennyire magamhoz trtem kezdtem örülni.
Feleslegesen.
Ez a másik meló volt...lkassan visszacsúszok aluszni..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest