Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drughi #67468 üzenetére
Nem. Egyik számtech nagykerem a hivatalos importőr. Onnan szerzem be.
Igazából azt nem értem, hogy itthon 90% miért csak 1 év gart adnak rá, és úgy hivatkoznak arra is, hogy az a hivatalos holott nem, mert 2 év a gar.
Mondjuk nekem mind1, csak utóbbi időben annyit adtam el közeli ismerős körben is pont ezért, hogy gondoltam meghirdetem pár helyen hátha lesz rá itt is érdeklődés.
Neten ugyan 85-90 között már megkapni, tehát ebből a tekintetből drágább mint a társai, de azok mind 1 év garosak. 1-2 helyen láttam, hogy lehet venni garancia kiterjesztést, de ez gyártói 2 év nem pedig 1+1.Arra tudok gondolni, hogy simlizés megy, és azért lehet már megvenni olcsóbban mert így piacképesebb.
Bevett szokás volt ez korábban a HW-ek világában is ahol néha nagyker de inkább gyártóval meg lehetett egyezni, hogy a gyári 3 helyett mondjuk csak 1 vagy 2 év gart adjanak rá, ezáltal olcsóbb megkapják. Csak ez lassan kikopott, mivel sokan azt játszották el, hogy a nagykertől kikuncsorogták csökkentet gar idővel olcsóbban, aztán ha mégis gond volt meg már közvetlen a gyártóval vették fel a kapcsolatot aki meg ugye ugyanúgy intézte a garanciás procedúrát.
Ipon szoktam még látni ilyesmit, hogy sok esetben csak 1 év gart adnak, náluk nem tudom hogy megy ez pontosan jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest