Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon Balázs
csendes tag
Én az aranyozott kábellel szívtam meg. Aztán rákötöttem a gyári kábelt és bekapcsoltam a játéküzemmódot és stabil 144hz-en megy a tv jelenleg. Na meg a hdr sem működött, de már az is jó. Ha villog a kép az tuti kábel hiba, mert a legtöbb tv tudja a 120hz-et monitor módban is, de az LG tv-n be kell kapcsolni a játéküzzemmódot, hogy jó legyen. Ha van konzolod esetleg vagy másik monitorok, akkor próbáld meg annak a HDMI kábeljével. Egy próbát megér szerintem.
-
Laraxior
titán
Ha villog, akkor az hdmi kábel lesz
De lehet, hogy csak a 10bitet nem bírja, ha arra van állítva.
Nekem is villogott, meg tele volt pöttyökkel.
Az meg hülyeség, hogy nem lehet monitorként használni. Én is arról nézek filmet, de kábelTV-t nem használok (nincs is előfizetésem) ergo nekem is monitorként üzemel a TV
(Ez mondjuk most pont a monitor, de a TV is kb ugyanígy néz ki, csak 4K és kevesebb a frissítés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Gainward Ghost RTX 4070 Super 12GB GDDR6X 192bit!!! Beszámitok!!!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- !! Újszerű !! RTX 4070 Ti Super 16GB 2027-ig GARANCIÁLIS! /Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- RTX 4090 TUF, Strix
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest