- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
G3RGO89
csendes tag
Sziasztok!Már volt téma tőlem egy Msi 4080 super gamingX trio, ami 3 hét használat és egy win 11 update után azt produkálta, hogy elmegy a kép, no signal és hangosan üvölt a venti. Próbáltam a bioskapcsolóját, silenten és gamingen is, többszöri win 11 újratelepités, és kipróbáltam azt is, hogy cseréltem vga-t egy baráttal. Egy Asus 4080 tuf volt a másik vga. Egyikőnknél sem volt gond 2 hétig. Nálam a display driver uninstaller kb egy hétre megoldja a problémát. Van, hogy egy sima chrome alatt bekapcsolás után 2 perccel is produkálja, van, hogy több óra játék után kezdi csak, és csak a reset gomb oldja meg. EGy ismerős szerint a A Microsoft vga vezérlő veszik össze az nvidia-val. A frissités feltesz egy microsoft-os drivert. Az viszont nem jó. Valakinek esetleg valami ötlet?Nem gondolnám, hogy hardveres a gond, mert napokig simán minden jó, aztán romlik el. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- !! Újszerű !! RTX 4070 Ti Super 16GB 2027-ig GARANCIÁLIS! /Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Gainward Ghost RTX 4070 Super 12GB GDDR6X 192bit!!! Beszámitok!!!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest