Hirdetés
-
GAMEPOD
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"rossz ómen a játékokra nézve"
Anno én is megszállott tuningolgató meg tesztelgető voltam így stabil úgy stabil a bencsmárkokban aztán 2 perc játék után úgy dobta magát el a rendszer, hogy csak néztem mint a vett malac. Volt olyan game ami már a menüben kifagyott.
Azt mondod játékban stabil? Akkor még nem próbáltad olyanban amiben nem lesz az.
Nem mind1, hogy BF-be vagy CS-be vagy CoD-ba vagy RDR2-be teszteled.
Mert ami nálam stabil volt BF-be az dobta el magát Crysis-ba, ami Crysis-ba stabil volt az meg dobta el magát a 3. játékban.Stabil tuning sztem nem létezik csak nem találtál olyan géjmet ami rendesen használja a VGA minden porcikáját.
Néztem Guru3D-n tesztet a 3070-ekről és van olyan game ahol 10 de valahol csak 3FPS átlaggal lett több.
Őszintén megéri a több hő + hang? Dehogy éri meg. Nem azon az 5FPS-en fog múlni a játék menet simasága.Ha több FPS kell akkor 3080, ha még több akkor 3090 ha meg még több akkor leváltasz FullHD-be ha meg még több akkor vársz a 4090Ti-re.
Amúgy nekem ennyi lett ha valakit érdekel: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G 110e ft
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest