-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Elek Botond #7299 üzenetére
Az Alzánál (gondolom máshol is) a legutolsó ár van a rendszerben amit náluk nem látni. Viszont a Google hirdetés algoritmusa árral írja ki. Sajnos attól még nincs se olyan áron meg semmilyen áron.
[ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
válasz Elek Botond #7294 üzenetére
Igen, az nagyon paráztató, hogy az Alzán a 30x0-es kártyák kínálatából eltűnt az összes ismertebb márka, most már csak Gainward, Inno3D és Palit van, 3080-asoknál még két MSI. Nem sok jót mutat (bár lehet, hogy csak valós beszerzési lehetőség megnyíltáig kivették, mert szarul mutat, hogy van, de nincs.
-
Chaser
legenda
sokkal több is lehet az, az emberek többsége nem akar külföldi kiküldéssel szenvedni gond esetén - én sem -
ha igen, akkor látszódjon meg az áron, 200k kategóriánál nem -10-20k aminél meglátszódik
evga kivétel - lenne, de még nem vettem evga-t magamnak eddig -BiP
ahogy mondod, azt csípni lehetett, alig lehetett belőle
végén tényleg megpörög az 1030-ak ára is, eljutunk oda, már semmi nincs lassan 300k alatt azokon kívülszerk:
Elek Botond
nem lesz "normális" ára, mivel a 3070 megjelenése óta szinte minden kártya eltűnt a piacról, és már felment a 3060-3070 ára is
nem az új kártyát fogják neked apróért dobálni
de sajnos nekem sem
most néztem fel ák-ra, egy gb 1660 gtx utolsó ára 150e ft volt
nem ti, nem super, sima 1660 és egy fapados gigabyte
és ez most nem az ák költői túlzása volt[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Elek Botond
tag
válasz Maelephant #7291 üzenetére
Aj-jaj.
Az a baj kezdtek megrémíszteni.Én úgy voltam az egésszel eladtam az 5700 at szeptemberben, jó akkor majd februárban veszek egy 3060 at, némi ráfizetéssel.
Aha, hát ez nem így lesz úgylátszik, és emiatt nem is figyeltem december elején az alzát, pedig ha tudtam volna h 168 körül voltak az elso 3060ti egyből lecsaptam volna egyre.Most meg már itt tartunk h 300+ egy 3060ti.
Nem tudom mi lesz itt, de látom nekem már nagy eséllyel sem 3070 se 3060ti nem lesz, pedig 3070 et is sikerült kifognom tök random 213 ért iponon amit végül vissza is mondtak. Nekem a lélektani határ 200-220 körül kimaxolódik, főleg h így visszatekintve a szeptemberi 110 ezerért eladott rog 5700 ára is fáj rendesen. (tény "csak 14 ezret buktam" de 1 évet használtam is rendesen) Most laza 160 ba elmenne.
A 3060 12 gb ban bízom, hátha megjelenésnél kicsit még normálisabb lesz az ára, mint pl 3070 vagy 3060ti nél volt, és akkor gyorsan behúzok eggyet.
Azóta egyre több alza termék weblapja áll le szóval jó lesz ez...
De lehet, hogy nektek van igazatok és venni kellene amíg nem késő, de nekem ezek az árak már tényleg magasak. Az amd megmenthetné megint a piacot. Elég jól jönne. Inkább vegyék azt a minerek, nekem meg haggyják meg az nvidiát.
[ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
BiP, Warcat:
Pontosan, nagyon hajtós év volt, nekem a szabadidő vagy csak "szabad" idő az egyik legnagyobb kincs. Egy hetet csúszott a szabadságom is, és a munkám olyan, hogy home officeban kilenctől kilencig tart gyakran a nap, a csótányként szaporodó feladatok miatt. Például, ajándékokat csak december 22-én kezdtem venni úgy, hogy a gyerekek digitális javakat kértek, ami nulla utánjárást igényel - szumma: zsúfoltra sikerült az év vége. Esély nem volt arra, hogy figyelmesen refreshelgessek egy/több weboldal mellett gubbasztva, illetve hezitáltam is, melyik típus legyen, zöld vagy piros, 70/80, sima/XT stb. Továbbá bevallom, ki is fáradtam annyira, hogy a szabi/ünnepek alatt zombultam, CP2077-eztem, iszogattam (év közben kb. semmit), aludtam, amennyit lehet, még csak nem is zabáltam. Most pörögtem csak jobban rá a témára, ahogy elkezdtem látni, brutálisan fogy és drágul az eleve szűkös kínálat és a bányászlázról, gyártáslassúságról, készlethiányról, szállítási gondokról szóló hírek is bekapcsolták a riasztót, hogy itt én nem nagyon fogok "majd januárban" vagy "a tavasszal" normális áron GPU-t venni, semmilyet. Itt, a fórumtársaknak köszönhetően láttam, hogy a zalaegerszegi/szombathelyi kiscégnél van a honlapon - nagy nyelés mellett, a piaci viszonyok ismeretében - "tűrhető" árú 3070-es, felhívtam őket és szóban is megerősítették, hogy nem kattintásvadász, fiktív ár, annyiért van kártya és sokan rendelik fel Bp.-re, úgyhogy csütörtökön "lecsaptam" egy EVGA XC Ultra (már a fekete bohócszájas) 3070-esre, hétfőn hozza a GLS. Legfeljebb majd bukom rajta, ha tényleg visszaesnek, normalizálódnak a GPU-árak, de annak a veszteségnek igazából örülnék, mert nekem ugyan szar, de az egészséges piac szempontjából jó.
Úgyhogy ennyi a háttér, a korábbiakban írt vásárlócsoportok közül eszerint a "borító hezitálók" közé tartozom, nem kellett minden áron beruháznom, valóban drágán vettem, de ez is relatív. Ennek az az ára, hogy 2021-re kimarad az új telefon, CPU+mobo stb., mert elköltöttem az arra valót is. Továbbá: azért sem vehettem decemberben, mert éves jutalomból ment, azt meg csak a decemberi fizetéssel utalták, január elején. Továbbá Séf bácsival csak vicceltem, a "háhúsz" is már a loknesziszörny feje búbja, igazából kettőötven lenne a valós lélektani határ (299E volt a kártya).
Bocs a litániáért. -
warcat
veterán
Ez kezd offtopik lenni kicsit; amazon jelenleg annak az országnak az áfáját számlázza ki neked, ahova a kiszállítási cím tartozik.
Ez addig különösen mókás volt,amíg Németországban (dec.31-ig, ideiglenesen) 16% volt az ÁFA, de most is hasznos.Egy egyszerű csomagtovábbító szolgáltatással 19% ÁFÁval tudsz vásárolni.Amazon topikban emlékeim szerint ki lett tárgyalva teljeskörűen.Igen, van sikeres kártyarendelésem amazonról.Ugyanaz mint alzánál, ha időben leütöd, kifizeted és küldik neked.
EA: It's in the crate!
-
őstag
-
warcat
veterán
Kevered amazon-t a third-party eladókkal amit tény, hogy ők engedélyeznek az amazon piactér keretében.
De minimális gyakorlattal az oldalon kikerülhetőek mert egyértelműen fel van tüntetve.És Amazon EU S.à r.l., -tól ami az eu amazon aloldalak mögött van, nyugodtan vásárolhatsz, gyakorlatilag minden értelmezhető panasz esetén a javadra döntenek (nem érkezett meg az áru, megsérült, baj van vele/nem működik) mert van egy brutális külön költségvetésük erre.
"ki ad el 219-ért szállítás nélkül 3060Ti gaming X-et amikor sokkal többért is el lehet adni?"
A normális bolt aki csak rátolja a pár %-os haszonkulcsát a gyártótól átvett termékre? Mivel az égvilágon mindent forgalmaznak szinte, egyrészt közvetlenül a gyártótól veszik át fix áron, másrészt nincs náluk ott külön a Béla, aki feltekeri az árat, mert tudja, hogy erre most brutál túlkereslet van, helyette az árazást algoritmus végzi, ami persze azért egy idő után elkezd felfele pörögni,de ez lassú folyamat.
Lényegében amazon nem próbál célzottan pár terméken +25%-ot bekaszálni, hanem az a célja, hogy mindent ott vegyél nagy boldogan kattintgatva.
Érthető módon mivel nem jöttek el ide keletre végül, errefelé most az Alza ilyesmi de messze nem akkora árukészlettel/-választékkal.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
őstag
Igen ez jónak tűnik. Sőt már már túl jónak. Tudod mi van azzal ami túl szép, hogy igaz legyen? :-) Én is néztem régebben Amazonon kártyákat hiány előtt is voltak gyanusan olcsók. Sokszor 50-el olcsóbban itthoni használt árakhoz képest. VGA csoportban kérdeztem ki vesz Amazonról, de nem sok bíztató válasz érkezett. Amikor meg láttam, hogy a 2080S is ugyanannyi mint a 2080Ti akkor azért gyanus volt. Na meg érdemes feltenni a kérdést ki ad el 219-ért szállítás nélkül 3060Ti gaming X-et amikor sokkal többért is el lehet adni? hmmm
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
-
BiP
nagyúr
válasz Maelephant #7280 üzenetére
Pedig ha 350 volt a limit, dec.2 felében még lehetett csípni 325ért 3080ast.
-
Maelephant
aktív tag
Én is így tettem. 3080-at szerettem volna, de aztán a kisebb fogyasztás (kevesebb hő / zaj), a tápom 650W jellege, amit tuti nem fogok cserélni, mivel még 10 év garancia van rá, Seasonic, valamint az, hogy a 3080-asok ára pár hete a 400, most már a félmillió környékén vergődik, AMD kártyák pedig vagy egyáltalán nincsenek, vagy 6800 (sima) van majdnem fél misiért, eldöntötte a kérdést. Jelenleg jól keresek, de egyszerűen nem vagyok hajlandó a Séf bácsi apukája által megjelölt értékhatárt átlépni (háhúsz / three-fitty, de a magyart veszem alapul).
-
őstag
Tapasztalatom szerint nem érdemes külföldről rendelni. Van kivétel. Ha megszámolod a szállítást az EUR-HUF váltást ami símán lehet 5+e Ft. Akkor már allig olcsóbb. Amennyivel olcsóbb sokszor annyival ha nem többel olcsóbban tudod majd eladni hasznalta. A magyar hasznt piac nem nagyon szereti a külföldi cuccokat. Kártyától függően 10-20e bukó símán lehet egy itthonihoz képest.
-
tisztelturam
aktív tag
Tudnátok írni pár külföldi helyet ahol esetleg érdemes lehet nézelődni vga ügyben? Csak a casekinget ismerem aki szállít ide is,de ott kb "magyar" árak vannak szóval nem éri meg várakozni..
-
BiP
nagyúr
Én az 5db vinyót kidobtam egy itx integrált procis alaplap mellé fel a padlásra (NAS lett belőle) , száműztem a gépből az összeset HDD, csak egy m2 ssd maradt benne, így csak a vidkártyába megy kábel. (így a kevés eszköz miatt gyakorlatilag a kábelmenedzsment is önmagától megoldódott
Először egy lapos brand matx házba kerültek a vinyók, de abban nem fértek el rendesen, így a régi atx házba pakoltam (padláson ugye mindegy), legalább nem melegítik egymást feleslegesen. -
őstag
válasz tisztelturam #7265 üzenetére
Cserébe a szellőzés nem a legjobb, hacsak nem rácsot szerelsz fel az oldala helyett
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
cut
aktív tag
válasz sirszevenap #7261 üzenetére
sajnos nem igen van olyan gépház, amibe 6db 3.5 colos winyót be tudnék rakni normálisan...
Ez egy régi Chieftec BH-01B-B-B házikó, könnyen lehet a vinyókat kezelni146 piros pötty :)
-
Chaser
legenda
válasz z123456z #7255 üzenetére
most őszintén, egy sz@ros 1650 hol normális 70- 100e ft-ért? ha épp lehet kapni ( :
ezek egyszerűen annyiba kerülnek amit a kereslet és kínálat viszonya meghatároz, mindig is annyiba kerültek, ahogy kb minden_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Attila2019
tag
Hallo. Lehet nem ide való de meg szeretném kérdezni,, hogy valaki vásárolt e már vgat a mindfactory.de oldalról? Mit takar az h retail mint megnevezés ? Pl msi suprim (retail) . Érvényes rá a 14 nap vagy valami hiányzik a dobozból?
-
BeZol
őstag
válasz amstorm #7253 üzenetére
Nézz egy 2006. jan. 1. és 2009. júl. 1. közöttit is. (20% Áfa volt)
Bennem egyébként mindig az van, amikor 2012 márc. végén megjelent a GTX 680-as és elsők között vettem meg újonnan 120ezer Ft-ért. (msrp 500 dollár volt!)
Ez a teljesítmény lett később a GTX 770-ben (csak gyárilag magasabb az órajel, ami eleve a GTX 680-asban is adott volt), utána a GTX 960 hozta ezt a szintet, majd érkezett a GTX 1050 és 1050Ti, teljesítményben a kettő közé ékelődtek a korábbi kártyák. Egy GTX 1650-es pedig kb. 30%-kal erősebb "csupán". Oké, már 2GB helyett 4GB-os kártyák
Túlzott infláció nem volt csak utóbbi 1-2 évben volt magasabb, főleg az árfolyamok változtak (ez is ugye egyfajta infláció...), és hát így nézve elég szánalmas h 70-90ezer Ft most egy nem sokkal erősebb 1050Ti/1650-es.Bezzeg a 2004-ben 130ezer Ft-ért vásárolt 9800 XT-m már tényleg semmit sem érne manapság
-
z123456z
őstag
Elnézést kérek mindenkitől a pongyola megfogalmazás miatt. Nyílván, akinek hobbija, nem számolgat. Ahogy az sem, akinek KELL. Helyesen megfogalmazva nekem nem ér ennyit ( bár ez sem igaz, hisz megvettem ), de a mondandóm lényege az lett volna, hogy sem a decemberi, de méginkább a mai árak nem normálisak. Egyszerűen nem lenne szabad ennyibe kerülniük.
-
addikt
válasz amstorm #7253 üzenetére
Igen, valahogy a forint romlását mindenki kifelejti a képletből...
Nem azt mondom ,hogy számoljuk ki 270-es euró illetve 220-as dollár mellett ,hogy hogyan is alakulnának az árak.
De egy 315-ös euró és egy 260-as dollár árfolyam simán lehetne. Rögtön 225k lenne az a 260k.
És akkor ott a szép kis áfánk...
Csak elég körbenézni. Szlovák, cseh, román, szlovén, osztrák áfa 19-22% között.De már a semminél az is jobb lenne ha maradt volna a 25%.
Nem szálltak el azok az árak... csak nálunk.
Nagyon off, ezért dupla-offba is teszem, de például ilyen szempontokat is érdemes figyelembe venni amikor az ember egy bizonyos papírfecnin egy bizonyos időpontban két vonalat keresztez.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
Chaser
legenda
válasz z123456z #7243 üzenetére
az akkori trendeknek megfelelő használható gépet, így akartad mondani azóta sok víz lefolyt és a ft is romlott
és azt az egykori gépet valszeg' már egy combosabb csodafon is kiröhögi
sztem senkinek nem tartottak a fejéhez fegyvert hogy 250k-s kártyát kell vennie mert főbe lövik ha nem veszi meg
ott volt a 1650 50e-ért
jah hogy az nem tud annyit mint a 3070
nem is annyiba kerül...( : - már csak került :d több helyen mr 1050ti-t is láttam 100e felett -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kovcsrob
tag
válasz z123456z #7243 üzenetére
Egyszer egy haverom azt mondta, amikor megkérdeztem, hogy megérte e a biciklije az 500E et, hogy "neki a biciklizés a hobbija".
"A hobbi viszi a pénzt cserébe örömet okoz. Mennyit ér meg neked az az öröm, amit okoz?"
Azóta csak egy kérdés van, amikor a PC re költök: Ki akarom e fizetni? Vagy nem? Ha meg már kifizettem akkor minek rágódjak egy már meghozott döntésen?
Az meg, hogy mi mennyi volt régen teljesen irreleváns.
(én PL megjelenés után vettem 3070 et 234E ért és úgy voltam vele, hogy 200E körül lenne a reális ára de 30E et megér, hogy ne kelljen az árak normalizálódására várni.
Ráadásul az a 30E, hogy sok e vagy kevés csak viszonyítás kérdése.
a.) KB 13% ami totál normális ingadozás egy ilyen termék árában. bármikor megtörténhet szóval nem egy nagy összeg.
b.) 30E ft az sok munkaóra főleg nettó fizuban. vagy lehet egy sem ha bónuszból jön
x.) nehogy már egy szórakoztató elektronikai vásárláskor is árfolyamdiagramelemzésekkel, meg céges jelentésekkel foglalkozzak. azt az időt inkább valami pénzt hozó tevékenységbe tolom és egyből mindegy, hogy mikor veszem) -
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy EVGA 3060 Ti XC-t. Az eu oldalon regisztráltam de csak auto notify gombot találtam. Erre a listára feliratkoztam. Ha jól gondolom, akkor ez az emlegetett lista .
Nem tudom, hogy szabad-e feliratkozni az FTW-re is. Nekem nem úgy tűnik, hogy a ~15.000 forintos felárat megérné. Vélemény?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Péter -
titán
válasz amstorm #7239 üzenetére
én még épp jó áron vettem a mai szemmel nézve. Az ősszel azt hittem, hogy olcsóbban fogom venni (3070: 200 3080: 300), de mikor visszanéztem, és az árak még mindig az űrben voltak, megvettem. Eredetileg 3080-at terveztem, egyébként, szóval lejjebb adtam, mert nekem ennyit semmilyen videokártya nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
z123456z
őstag
válasz amstorm #7239 üzenetére
"Mostmár mondjuk nem vennék semmit mert ezek már irreális árak."
Eddig is azok voltak, csak a maiak tükrében tűnnek jónak. Nekem senki ne mondja, hogy egy sz@ros VGA megér 260ezret, 2 havi nettó minimálbért. Annak idején a gyereknek 82 ezer forintból raktam össze egykomplett, használható gépet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz DeathAdder #7208 üzenetére
Nem olyan vészes. Nálam 74K-ból kijött a csere 2560-ról 3440-re.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
amstorm
aktív tag
-
titán
válasz Elek Botond #7237 üzenetére
Mert megjelenéskor arról volt szó, hogy januárra rendeződik csak a helyzet. Erre mindenki mostanra tolta a vásárlást. Én is. Egész eddig rá se néztem. Most meg megjelent egy csomó türelmetlen vevő.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
ballazol
senior tag
iChill 3070 X3:
3dmark FireStrike Extreme"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
pdw_ph
tag
válasz Motion_Blur #7232 üzenetére
Ebbe mi az erdekes? Gyakorlatilag ugyanolyan az osszes.
-
Motion_Blur
félisten
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra review
Érdekesség:
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Ájemdéről váltottam, igaz hirtelen felindulásból
Ilyen árak mellett másképp nem is lehetne.
AMD-nél biost írtunk ezerrel, hogy menjen valami, itt hogy működik pl. MSI AB-nél?
Tolom felfele a memória csúszkát nem kezdi automatán tolni a feszt is felfele?
Nem szeretném degradálni a kártyát, csak egy light tuning lenne.
Házam, konfigom miatt még úgy sem 100% Power limiten használnám.
Köszi a választ előre is! -
pacni120
tag
Sziasztok!
Probaltam olvasgatni visszafelé nem annyira kaptam választ. Tudom nektek unalmas már a dolod de nem követem egy ideje.
ugyanaz a helyzet meg mindig 3060ti-3070 fronton? Isteni segítséggel lehet venni egy karit alzarol nagyjából reális áron? Vagy totál eselytelen és marad a nepper kari?
koszonom a válaszokat!
kelemes hétvégét -
Elek Botond
tag
Nah hát akkor ez a hét is elment jó ajánlat nélkul.
Remélem jövőhét jobb lesz.Mindenkinek kellemes hétvégét!
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Geforce Experience (amivel lehet facebook/youtube live-ot csinálni ) kapcsolatba szeretnék segitséget kérni.
Adott 2 kijelző
"A" elsödleges Monitor (3840x1600)
"B" Tv másodlagos (3840 × 2160)
"A" kijelzön dolgozom + netezek
"B" kijelzön játszok
Ha elinditom a "Geforce Experience" live közvetitést akkor az "A" monitoron lévő tartalmat közvetiti ... Hol tudom beálitani hogy csak és kizárolag a "B" TV-n lévő tartalmat közvetítse ?
(i5 8500 / rtx 3070 / 16gb ram /.... ) -
-
f3rdzs0
senior tag
válasz DeathAdder #7217 üzenetére
hát azért a refresh rate az tényleg jobban érezhető mint a felbontás.
igazából én nagyon picky vagyok ebből a szempontból, ha tehetném 4k+ lenne a monitorom, de ugye az nagyon drága lenne
szerintem a felbontás kicsit túl van hypeolva, és ez látszik ha a telefonokat nézzük. effektíve a legtöbb embernek elég a telefonokon a 720p (meg a pentile amoled 1080p, ami effektíve ugyanaz), pedig ott egész nap kis betűket nézegetnek, amiken kifejezetten kijön ha nem elég a felbontás.
ettől függetlenül, ha látod és zavar a pixelgap alacsony PPI kijelzőkön, akkor a 4k-ra váltás tényleg csodálatos élmény
más:
Gainward oldalán már kint van a 3060 Ghost designja, és egész jól néz ki. kiszedték a 3060 Ti LEDjét és az elejére raktak kicsit magasabbnak tűnő shroudot lukakkal[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
őstag
Naná, hogy megéri. Szerintem a legtöbbet ez a felállás nyújtja. Felbontás elég, széles vászon élvezetes játékban, munkában, filmnél. 100+Hz FPS gameknél rettentő hasznos más játéknál is szép. Ezt a felbontás még meg is lehet hajtani ésszerű VGA-val. Nekem 100Hz van ami elég. 1080Ti, 2070S, 3060Ti meghajtja. FPS játékok optimalizáltak vagy ott nem a graf a lényeg egy nagyon picit vissza kell venni 100FPS-hez, Siege-t bírja Fullban is. Más gamek meg 80FPS körül. Viszont a 1080P hez 1660S is elég és ha valakinek nagy teher a monitor is és a kártya vásárlás is, akkor annyit nem ad hozzá a 1080P-hez, hogy megérje bevállalni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TestamentDNR #7220 üzenetére
Most is 34" 21:9 van csak 2560x1080-on.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
f3rdzs0
senior tag
ez mondjuk erősen attól függ hogy mekkora monitorról mekkorára váltasz (mi a PPI), meg hogy milyen közel vagy hozzá.
f3rdzs0
-
RazoR
veterán
Én 2560x1440 60Hz-ről váltottam 3440x1440 100Hz G-syncre és most vissza 2560x1440 100Hz-re. Már csek jó kártya kéne alá...
A 21:9 1440p nagyon hardverigényes. -
addikt
válasz South Velen #7202 üzenetére
1440p Quality?
Próbáld meg az NV panelben rátolni az élesítést.
0,5 és 0,17 a két alapérték. Azon hagytam.
Több helyen olvastam ,hogy sokaknak egy kicsit homályos a DLSS. Én nem tudom milyen élesítés nélkül mert elég régóta nekem ez az első dolog amin állítok az NV panelben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért mert 720p már egyszerűen nem elég pixel.
4K Quality - 1440p
1080p Quality - 720pÉn 1440p Quality-n játszom, itt szép a kép, gyakorlatilag nem látok különbséget.
Balanced már nem tetszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest