Hirdetés
-
GAMEPOD
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malibu
tag
Sziasztok!
Tök jól működött eddig a kártya. Most megjelent, hogy új driver érhető el és rányomtam. Próbáltam experience-ben és simán nvidiáró leszedve telepíteni, de sikertelen minden alkalommal. Nem tudjátok mi lehet a gond?
Vagy minden nvidia programot le kellene szedni előtte? Ha igen, akkor miért nem szedi le, vagy figyelmeztet telepítés előtt?
Csatolom a képet amit minden próbálkozásnál kapok. -
malibu
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
A konfigom:AMD fx 6300 (6mag)
Nvidia 1050 ti
8GB ddr3 1600Gigabyte 1050 ti kártyát vettem és valahogy nem hozza azt a teljesítményt amit kellene.
Igazság az, hogy elsőnek Ati driverre véletlenül rátelepítettem az újat, akkor nem is ismerte fel. Aztán mindent leszedtem, Nvidiát feltettem és elvileg minden oké lett.3dmarkokban egész jó, de többszöri futtatásnál +- 5000-10000 pont eltérések vannak.
Lényeg, hogy játékoknál ingadozik és szerintem gyenge.
Arma3 ami 2006-os 512-es 3850-es radeonnal (előző kártyám) 2 magos procival 2 gb rammal hasonlóan bírta.
Assassin's creed syndicate pl 20-25 frame, de akad. 7-8 framere leugrik pár másodpercenként.
Kingdom come deliverance ismerős gépén 2009-es ati 7750 1gb kártyájával stabil folyamatos 18 frame. nekem 7-18 között ugrál és akad amikor minimum 30-40-et kellene tudnia. Mondjuk az még béta játék, de akkor is....Mi lehet a gond? Nincs olyan tesztelő program ami kicsit pontosabban méri a működést, gpu-t és az egész rendszert, de leginkább a stabilitást folyamatos terhelés alatt, mint a 3dmark és esetleg ki is írja a problémákat, ha vannak?
-
malibu
tag
Az nem lehet gond, hogy pcie 2.0 van az alaplapomon ami úgy tudom kevesebb áramot enged át mint a 3?
Régi kártyámon volt külső tápcsatlakozó, de ezen nincs. Mondjuk az eleve pcie 2.0-ás kártya volt. -
malibu
tag
Igen én voltam, de aztán leszedtem minden drivert és felraktam az nvidiát újból. Elvileg működik, mert Benchmarkokban 4-6 szoros eredményt ér el a gép mint eddig. Csak játékoknál valahogy nem oké. Megpróbálom a driver cleanert hátha... Nagyon régen volt nvidia kártyám (geeforce2gts
) szóval nem vagyok otthon annyira a beállításokkal kapcsban.
Gondoltam van valami amiből vagy kiszedtem a pipát, vagy át kell állítani, hogy mennyi sima ramot használjon játék közben, vagy valami ilyesmi. -
malibu
tag
Win 7 64 bit. Eddig minden gond nélkül ment a régi 512-es kártyával 4gb rammal. Leszedtem az ati drivereket. Addig nem is ismerte fel az új kártyát.
Arma3-ban pl 1000 egységes küldetéseket is simán csináltam és futott max szaggatott néha. Még nem is láttam soha, hogy kilépett memóriahiány miatt. Most meg berakom magamat és egy járművet az üres szigetre és kilép 1 perc után. Nem is mai program pedig. De másik 5 játék is hasonlóan kilép ami a gépemen van.
Vagy lehet, hogy a grafikus memória mennyiségével egyenes arányban használja a sima ramot is?
-
malibu
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Tegnap vettem egy gigabyte 1050ti kártyát. 4gb ddr5
Eddig a gépemben egy radeon hd 3850 512 ddr3 volt
4gb ramom vanRégivel simán elfutott a Crysis, Arma3 és minden. Most az új kártya a bencmarkokban 5x jobbat produkál, windows élményindexben is a grafikai teljesítmény 7,9-ből 7,9 szóval a kártya tökéletesen működik elvileg
Bármilyen játékot próbálok, vagy el sem indul, vagy fut szépen és 1-2 perc után kidob egy ablakot a windows, hogy a memória megtelt, zárja be a programot az adatvesztés elkerülése érdekében.
Olyan mintha a játékok nem használnák a videómemóriát és a ram telik meg.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest