Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
monosz #18203 üzenetére
Szia , kár érte tuti a leszedés kövekeztébe elengedte valameik láb , hát ha tudnék tuti szakit én áldoznák rá, szerintem annyit megér
Nekem sajnos a minap egy zotac 9800gtx amp adta be teljesen a kulcsot. (gondolkodom a reballon), de semmi esetre sem sütő, 1x sütöttem egy 8600gt-t felrobbantak rajta a kondik egyebek . azóta az tartja a dohányos papirjaimat .
Minden esetre sajnálom nagyon -
NFree
addikt
válasz
monosz #18198 üzenetére
Szia van, ugyan úgy delidelni kell mint a procikat, annyi külömbséggel, hogy itt még óvatosabnak kell lenni , mert van hogy tele van kondival a mag körül a kupak alatt . s nem kéne lekaszálni, szerezni kell valami oldószert ami csak a ragasztót oldja azzal elkerülhető a dolog. Kérdezz meg egy procidelidelős kollégát aprón szokott lenni. de biztos hogy fel fekszik a gpu rendesen adj neki egy vödör pasztát, legutóbb vásárolt 9800 gtx em ugy be volt pasztázva , hogy kb 10 karira elég lett volna annyit kentek rá , nyugodjon békében be is szart , mondjuk nem a paszta miatt. de a hőfokkal nem volt gond.
-
kpal
nagyúr
válasz
monosz #18190 üzenetére
Megjelenése után párszor volt az aprón ilyen borda külön eladó.
Ez is durva volt ,kirázott a hideg, mikor megláttam 2007-2008 -ban ezt az erőművet .
#18191) core i7:Jó moncsi az
-
core i7
addikt
válasz
monosz #18182 üzenetére
Nem azért írtam csak érdekes ,hogy pont csajokat tettek rá és ez a matricázás is leállt már nagyon ilyen egysikú ventik jönnek refbe semmi csicsa habár Nvinél kifejezetten tetszett is amíg nem ez a "horpadt" téma jött be
(olyan mintha hajtogatták volna vagy én nem is tudom)
-
NFree
addikt
válasz
monosz #18174 üzenetére
Azért én a szekrény méjén örzöm a vga-kat , s néha azért hébe hóba be be rakom, most a 480 at nyúzom már vagy 4. napja. Várom a telet s akkor neki ugrok majd mindnek ha lessz időm végigtolom a 3d markokat.
De akkor is ez a 8800 ultra brutálkiderült már miért melegszik?
Anno azért igen dx10 megjelenésével + az elsők között voltak ezek a karik amik hatalmasak lettek. Ezért kuriózumnak számítanak a mai napig. Én is csorgattam rá a nyálam, de nem volt rá pénz. így vártam , s utánna egy 9800gtx vettem. Amit szintén nagyon szerettem, egy 1950pro-t váltott. Ezek után gts 450. utánna gtx 770. a többi karimat sajnosn már ezek után szereztem, így legtöbbet nem is használtam , s nem alakult ki a szerelem. ezt bánom. -
kpal
nagyúr
válasz
monosz #18164 üzenetére
Nekem mindig álom vga volt ez még a Crysis időszakban jött ki én azzal tudom összepárosítani. Nekem 8800 GTX volt pár évre rá . Ultra-t lehet szerzek tartaléknak számomra nagy kuriózum ,G80 óta nem volt akkora ugrás vga téren mára ez 2 vagy 3 generációra nyúlik el.
G80 -on sok multis game elfut amit rengetegen játszanak 2010-ig bezárólag.
Szerencsés vagy hogy csak úgy kaptál egy patika állapotút . -
NFree
addikt
válasz
monosz #18166 üzenetére
A 95 az nagyon sok nekem teljesen normál feltekert ventivel szépen meg tudja fogni ha lehet hinni a szenzornak.
igaz ez már az idle de olyan 70 ig mehetett fel vagy addig se .
meg kéne nézni, hogy terhelés hatására egyből felkuszik a hőfok?
Menyi az idle ? nos paszta rakj rá többet hogy megnézzük jól érintkezik a 2 felület. csak utánna brutál nehéz letakarítani a felesleget. ha ez rendben van akkor nagyon sanszos, hogy delidelni kell s ki kell cserélni a pasztát a kupak alatt.
Nekem is tolhatna valaki ajándékba , brutál kari . -
NFree
addikt
válasz
monosz #18164 üzenetére
Szép kari
, nem tudom , hogy ez volt e most itt fent ph-n de későn vettem észre egyébként gondolkodóba ejtett volna.
3d mark miatt vettem a karit , mocsok leszek s meg lessz volt modolva kitekerem majd belőlle a szuszt. egyébként úgy néz ki csúnyán a be volt akadva a driver. mert azóta sikerült normális működésre bírni, viszont nem valami acélos tuningban. De nem adom fel , ha meg fog halni szegény akkor ennyi sajnálom, de a kitüzött célt teljesíteni kell. utánna felakasztom akkor a falra ha megadja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest