Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grapee
csendes tag
Egy kérdésem lenne: 8800GT tápfesz. fet-jeinél milyen feszültségnek kell lennie?
Köszönöm!
-
helkis
veterán
válasz
hegeanabol #16096 üzenetére
ment is pü..
-
hegeanabol
aktív tag
Nagyon meg az a mű értő is aki ezt a hirdetést fel adta :
"ASUS GeForce EN8800 Ultra 768MB TV DVI PCIExpress használt (játék nélkül) műszaki adatai:
Csatlakozó típusa : PCIe
Grafikus processzor típusa : GeForce 8800GT (G92)
Grafikus processzor órajele : 610 MHz
Memória mérete : 768 MB
Memória Interfész : 384 bit
Memória típusa : DDR3
Memória órajele: 2016 MHz ( 1008 MHz DDR3 )
DirectX támogatás : DirectX 10
Csatlakozók: 2db DVI, S-VideoCsak gratulálni tudok az emberkéhez . Jah és hogy még van munkája
-
válasz
MouseBt. #16090 üzenetére
Óvatosan a hűtő cserével. Nekem se azért halt meg pl az ultra mert bántottam. Kapott új hűtést és nem sokra rá katt. Javítás után szintén ugyan ez volt a baja.
Én azt mondom, nem tudom ki, hogy van vele, de nem szabad bolygatni ennek a szériának a hűtését. 4 éve főnek a gyári hűtés alatt a magok és a ramok. Jobb a békesség és maradjanak úgy ahogy vannak. Nekem van egy működő ultrám ilyen AC hűtéssel, lent tesómnak a GTX-e szintén ezzel meg (volt karim). Ezek így mennek el az örök vadászmezőkre és majd a polcra. -
helkis
veterán
hi, van egy MSI 8800GTX-em, ami olyan, hogy nem ad képet, újraflasheltem (ez a mutatvány sem volt már egyszerű, ha valakit érdekel majd kifejtem (gyakorlatilag nem tudtam flashelni az eepromot, mert nem nem tudta detektálni az nvflash, majd egy csipeszes trükkel mégis sikerült))..
az eredménye az lett, hogy első indításnál volt kép, egészen winxp-ig, de a desktop alatt elment, és ennyi, újraflashnél megint nem tudja detektálni a chip-et.. ebből arra következtetek, hogy a tartalmát valamiért elveszíti a prom, de szereztem promot!
az MX25L1005-os flash-eepromot kicseréltem, első flash teljesen ok minden, tudja írni, olvasni, menteni, minden, indítás alatt is volt kép, aztán megint elment..
valakinek van tippje mit lehetne még kipróbálni? sajna már nem garis..
előre is köszi! -
llac21
csendes tag
Steames csvel játszok, más játékoknál nem így jelentkezik a probléma. Legutóbb Starcraft 2 közben ment el a kép. VGA biost nem cseréltem és nem is fogok amíg le nem jár a garancia. Volt mérőm sajnos nincs szóval nem tudom megmondani. CS alatt olyan 75 , SC2 ,League Of Legends ill más gpu igényesebb játékok alatt 84 ritkán 86. Utóbbiak alatt inkább lefagy a kép és a hang, de nagyon ritkán jelentkezik ez a probléma.
-
Tinky
tag
válasz
llac21 #16086 üzenetére
Fuu érdekes......
Hirtelen az jutott eszembe amikor tört csztem még és akkor ha nem volt fent 1 patch akkor voltak hasonlok...
De ez más...
Más játéknál is csinált ilyet?
VGA bios-t próbáltál cserélni?
De azon sem lepődnék meg ha vga tápköre gyengélkedne.
Ha van volt mérőd akkor figyelhetnéd amikor elkezd hibázni akkor hogy viselkednek az értékek.
Milyen hőfoknál csinálja ezt? -
-
MouseBt.
csendes tag
Sziasztok
Én immáron 2db ilyen boldog tulaja vagyok
Gondoltam kipróbálom már SLI-ben(ASUS M2N-E SLI), de ők nem akarják. nVidia vezérlőpult azt írja megy az SLI, viszont GPU-Z azt mondja,h nem és a 3D Mark 06ban sem változott az eredmény. a két kártya tök ugyanaz, mint két klón. szóval nem értem :S ötlet?
A másik! Akarok szerezni, akár rendelni Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800-at.
Érdekel valakit a dolog? Azért kérdezem, mert ha többen rendelünk, lehet nyerni a postaköltségen, ha kintről jön
Üdv. -
llac21
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 3 éve vásároltam egy 8800GTS-t, viszont fél éve különböző hibákkal találkozok: játékok kifagynak(a gép teljesen lefagy), fekete képernyő és ritkán textúrahibák. Driver csere nem oldja meg a problémát, tesztprogramok viszont nem mutatnak semmit. Hőmérsékletekkel sem lehet gond. Ötletek?
-
Szia!
Biztos ugyan azt a kártyát kaptad vissza? Mármint, ne haragudj egyáltalán nem akarlak hülyének nézni, de nem lehet, hogy volt egy dettó olyan kártyája, és így akarta egy jóra cserélni? Persze lehet hogy van ismertető jel a kártyádon vagy valami, de erről nem tudhattam. De ha nekem egy vidkari helyett egy ugyanolyan szart nyomnának a kezembe nem tudnék különbséget tenni. Üdv!
-
Tinky
tag
-
grapee
csendes tag
kriszbon: köszi a tippet!
tinky: ezt tervezem - lehet lesz is egy donor. Imádkozom, hogy más ne legyen kiütve
Forrasztás nem lesz gond, adott a Weller páka és a tudás. Csak az alkatrész kérdéses - ált. ha feltúrom a guglit, akkor mindig akad minden, de ez a fet kifogott rajtam.... -
Tinky
tag
válasz
grapee #16073 üzenetére
Legegyszerűbb ha bontasz 1 rossz kariról.
Sajna nekem is ilyen tokozásból (TO-252) bontott van csak.
De nem kell elkeseredni könnyen javítható.
De azért bízni is kell abban hogy semmit nem vágott haza mikor tönkre ment.Azért a cserére 1 rendes forrasztó embert keress, Ne obi-s pákával ess neki
-
grapee
csendes tag
Sziasztok!
Látom vannak "műértő" kollégák is itten. Gyors kérdés:
Van egy Galaxy 8800GT-m, amit jóformán csak 2d-ben használok 2év2,5hónapja és most megmakkant (2év garis volt - gamelni vettem, de munka+suli mellett nem maradt rá idő, így hajtva nem volt
) - Bios beep: 1 hosszú - 3 rövid. Kép nuku.
Pár hete kezdte, hogy nagy ritkán elment a kép, de restart után jó volt. Nem gyanakodtam semmire.
Ahogy néztem - szagoltam
az egyik tápFET (vagymi) elszállhatott...Ez a zalman féle hűtős, a feteken csak egy csík "tüskés" alu volt, az is ragasztva és ahogy láttam már kezdett elengedni.... :/
tipusa: 50N024-06P
Ilyet hol lehet kapni? 8) Feltúrtam már a netet. Esetleg kiváltó tipust valaki tud mondani?
Köszönöm!
-
Davidof92
senior tag
válasz
zsoltinnó #16043 üzenetére
Az accelero S1 alapból nem kompatibilis a g80 kártyákkat, mert ezeknek a csavarfelfogató lyukai kintebb vannak mint az átleg 53mm, ezért nem bírod rárakni csak simába, kell egy X-es tartót csinálni az eredeti helyére a megfelelő lyuktávolsággal akkor már felmegy, és le is hűti, a gond csak az, hogy mivel hűti az ember a memóriákat, fesz szabályzókat, illetve a ramdac chipt. Na erre tökéletes megoldás, ha az embernek van egy másik gyári hűtője amit szétbarmolhat, ki kell vágni a gpu ffelett lévő részt, a többit meghagyni csak a lemllákat levágni, kész is a fullcover air cooler+S1
ugyan ezt akarom most megcsinálni a GTX-emmel is majdan. Csak az a kérdés, befér-e a S1 a házamba
.
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #16069 üzenetére
heh köszi
de igaza van
-
Laraxior
titán
válasz
hegeanabol #16066 üzenetére
doboz,doboz...doboz
egy Ultrának azért illik a polcon lenni (márhogy a dobozának) a többi között
anno a gtx280 amp!omat vettem doboz nélkül,igaz volt VGAm de mindig amikor a polcra néztem a sok doboz közül mégiscsak hiányzott egy -
Laraxior
titán
válasz
hegeanabol #16064 üzenetére
ez nagy kár.... tulaja voltam egy Gainward 8800Ultrának
és most majdnem egy Gigának
-
Laraxior
titán
válasz
hegeanabol #16060 üzenetére
dobozos az Ultra?
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
hegeanabol #16060 üzenetére
Köszi!
Felraktam!Megy vele! Alapba 64C játéknál 86C
-
hegeanabol
aktív tag
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
hegeanabol #16057 üzenetére
Csináltam képet!
[link]
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #16054 üzenetére
100% on van! :
hegeanabol "Driver sokszor sz@r" Azt hogyan nézem meg hogy jó?Vagy hányas drivert telepítsem akkor? Neked a G80-as alapon hány fokos?
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #16052 üzenetére
(a ventit
bocs ez ki maradt)
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol #16047 üzenetére
A gyári hűtő, ha rendesen karban van tartva, portalanítva, szerintem jó, és csendes is. Meg kell nézni a driver rendesen vezérli-e a ventit.
zsoltinnó: az én GTS-em is 60 fok körül van most alapon, meleg van, pedig ez G92-es, furmark alatt 83 fokon megáll. Nem lehet tőle semmi baja. A refhűtős 4870-es alapon 80-85 fokos, terhelve megvan neki a 100-110 is.
Ha minden rendben van a kártyán, bírnia kell.
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
hegeanabol #16047 üzenetére
Hát itt már írták páran hogy játék alatt 80C fölé is megy!Valaki 100C-ig is tolta! kép is van itten róla!Talán 1 oldallal visszább!Szóval 60C alapon a kari.kb 20pec játéknál már nagyon meg izzad! "igaz nagyon meleg van most a lakásban!"De szerintem ráférne valami jobbfajta hűtő a gyári helyett!:
-
tvelvet
csendes tag
Jelenleg a 8800 Ultra erősebb bármelyik G92-es társainál?
-
zsoltinnó
aktív tag
Azt hiszem kell a 8800gts karimra másik hűtő! 20perc játék után már beszaggat!Majd elcsöppen olyan forró!Pedig maxon pörög a venti is! Accelero S1 elég baráti áron van!Jó lenne ez rá?Ha kell szerkezetek rá ventiket!
-
Alister71
nagyúr
válasz
hegeanabol #16041 üzenetére
Nem annyira pörög ez a topik, itt gyors segítséget ne remélj.
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #16040 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget
DDDDDD
meg oldodott ,hibás drivert tett fel
már semmi baja
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #16039 üzenetére
Nah gyerekek . segítsetek !!!
8800ULTRA . be teszem a gépbe elindul drivert fel teszi neki win7 nvidia editon egyből restart. és ezt adja ki várom az 5leteket
-
hegeanabol
aktív tag
Már csak a tápot kell meg várnom
és perfect
-
hegeanabol
aktív tag
Gyerekek meg jött az ULTRÁM is
lassan minden jó lesz
-
Alister71
nagyúr
Nem teljesen ide tartozik, de íme az új szerzeményem: 8800GTS
-
hegeanabol
aktív tag
Üdv kollégák
A napokban szeretnék pár 8800GTX - SLI tesztet fel dobni
persze ha van rá igény
-
PCMESTER
csendes tag
haliho. Valaki valami jó tippen nagyobb belepiszkálás nélkül Galaxy 8800GT ből hogy lehet 650mhz GPU órajelnél többet kihozni hűtésével nincs gond
pm be ha lehet az ötletet ritkán tudok ide nézni -
hegeanabol
aktív tag
válasz
Skeleton01 #16029 üzenetére
Üdv.
Nekem van egy zalman VF1000led hűtőm + kiegészitő bordáim
Ha meg tudunk egyezni viheted
-
Davidof92
senior tag
válasz
Skeleton01 #16029 üzenetére
-
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég beszereztem én is a jó öreg GTX-et, de a ref. hűtőt minél előbb cserélni szeretném valami komolyabbra! Ti milyen hűtőt ajánlanátok rá?
-
5V-on első 3d mark 06 teszt után 53 fokra melegedett csak fel! Nevetséges h még így is ennyire jól hűt! 12V-on szo szo van hangja mint írtam, de ilyen 43-45fok idle! Legalább tudom nekem mi kell ha esetleg csapágyas lesz a hűtés.
Új info: 12V-on játék alatt 49 fölé nem lehet tolni a GPU diódát. -
subaruwrc
félisten
válasz
TheDragon007 #16000 üzenetére
rip 8800 ultra
-
Alister71
nagyúr
válasz
ravensky13 #16007 üzenetére
Írd már le a biosod verzió számát! Pl: 60.80.18.00.02
Milyen órajeleken megy? -
Órajelben magasabb elvileg. Egy jó GTX kitolható az Ultra szintjére, de jobb ha tőlem tudod nem = fps értékeket fog adni. Valamivel az Ultra gyorsabb marad mindig. Állítólag az válogatott alkatrészekből van összerakva és a többi. Már akkoriba sem érte meg megvenni a kis többlet miatt.
-
Tinky
tag
válasz
Kolondrum #16011 üzenetére
Valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, csak te szépen össze foglaltad
Sajna az ultra biznisz nem jött összeígy inkább gtx re vadászok.
Mondhatni a gtx és az ultra között az órajelek a mások?
Amint fenekére verek a GX2 nek, jön 1 gtx
Addig meg próbálkozok hátha találok javítható GTX-et
Már jön egy és tűkön ülök hogy kezem közé kerüljön -
Figyu én nem rossz indulatból mondom csak túl vagyok rengeteg ilyen kártyán.
Ha előtte nem foglalkoztak a kártyával és hagyták forrón üzemelni. Értsd = nem volt jó a ház szellőzése és a 90fokokon járt éveket.
Érhet meglepetés rendesen! Elmondom mi! Felrakod a hűtést és baromira örülsz, hogy sikerült túlélte. Eltelik max 1-2nap és egyik pillanatról a másikra lehal a kártya.
Nekem sok lehalt (mások szerint).Ami nekem van GTX az különleges mondhatni mert figyeltem a hőfokokra és első éve korától kezdve AC hűtés dolgozik rajta. Biztosan kitolódott az élettartama. Az Ultra ami nekem van arról nem tudok semmit, de kb egy éve van nálam és elmondás szerint előtte fél évet állt. Mondjuk úgy elhiszem mert több hűtőcserét is kibírt. Igaz nem bízom benne, hogy egy év múlva is menni fog, de ultra így megmaradt nálam.
-
hegeanabol
aktív tag
Keresek hibás 8800GTX kártyát alkatrésznek kellene
Ha van valakinek kérem jelezze nekem
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
A hűtésre azért figyeljél .....nem mind ha nem örülnék ha nálam kötne ki a kártyád javítás vagy egyéb okokból
-
kpal
nagyúr
válasz
Elsőnek egy tuning proival teszteld ki mit bir a kari és csak utánna legyen "BIOS Update".
-
ravensky13
tag
Hali Mindenkinek!
Az a vicc h most írok ide először, holott 4éve Gainward8800GTS/320/GS tulaj vok. Szóval rámjött a tuningolhatnék és olyanra készülök amire eddig nem, VGA BIOS Update....
Ez ér-e valamit? Hoz-e gyorsulást? Bármilyen új lehetőséget?akármi pozitívumot valamint negatívumot? Kíváncsi lennék a ti véleményetekre tapasztalatotokra stb.
Egyszóval MEGÉRI-E?????
Amennyibe igen, hogyan kell csinálni??OS alól?boot előtt??Jaés mekkora rizikóval jár???
Updateltem már Abit meg a mostani asus alaplapomat, gondolom ez teljesen más...
Minden választ köszönök előre is!config:AsusM2N32SLI-Deluxe/AMD Athlon64 4600+(Windsor)/2x2GB Kingston DDR2-800/Gainward8800GTS/320/GS (g80)
UI: szerintetek CPU vagy VGA limit az esélyes??a szűk keresztmetszet meghatározása nem megy
-
kpal
nagyúr
válasz
hegeanabol #16004 üzenetére
Ez az minek melegjen ha csak éppen a net van használatban . De az órajel mellé + feszt is jó csökkenteni.
-
-
kpal
nagyúr
válasz
TheDragon007 #16000 üzenetére
kemény használatban lehetett
-
Tinky
tag
Sziasztok
Héten, ha minden igaz kerül hozzám 1 ultra (legenda eljön hozzám)Ultrának menyi az üzemi hőmérséklete?
2x25A 12V -os ág elégelsz neki ugye
Gondolkoztam rajta ha idővel nagyon melegnek fogom tartani a gpu-t akkor teszek rá vízhűtést. (előző projektjeim maradványai).
Menyivel lehet megnövelni az élet tartamát ezzel szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest