Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Alister71 #16719 üzenetére
25-ért már van itt apróban, garival.
azért az már elég baráti ár érte. -
kpal
nagyúr
válasz
Alister71 #16624 üzenetére
igen én vok és szeretnék GT200-ast
a nevemről csak annyit mikor ide regisztráltam nem figyeltem oda
de az adatlapomon ott a teljes név és abból van a rövidítés.
látom mindenki az avatarokal van elfoglalva .
(#16637) SymbianOS : az csak furmak-os fogyi ? mert ha nem akkor a procira dobj Intel Burn tesztet (én mindig nyugodt vagyok kolléga
)
-
kornel76
aktív tag
válasz
Alister71 #16537 üzenetére
Az általad megnevezett gamekből max a Avp-t láttam, toltam egy kicsit, aztán töröltem így érdemben ehhez nem tok hozzászólni. A 5770-et sem a DX11 miatt vettem meg, inkább az 1gb mem és az ára miatt.Ha beválik akkor valszeg beruházok egy Cf-be és megint nem lesz gondom GPU-ra pár évig.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Alister71 #16533 üzenetére
Nincs itt ellentmondás, írtam is, hogy ha valaki nem full HD-ben akarja tolni a gameket akkor elég bőven, viszont 1920*1080 felbontásnál már kell az 1GB videoram (főleg ha GDDR5
.
Nem cseréltem volna le egyébként, és a 5770-est is csak tesztelgetem, próbálgatom, nem biztos, hogy megmarad.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Alister71 #16527 üzenetére
Lehet igazad van, nem tudom... Bár az ismerősi körömben nem kevés g80 illetve g92 kártya működik 2 -3 éve folyamatosan minden probléma nélkül ( a nem kevés kb 60 embert és vagy 70-80 gépet jelent ). jahm és jó hűtővel a 80 fok az inkább 60-70 de mindegy.
A részemről kb. ennyi a vélemény, de ha gondolod folyatathatjuk..... -
kornel76
aktív tag
válasz
Alister71 #16525 üzenetére
Isteníteni nem is kell, de leszólni sem. A hibás kártyák nagy többségét meg fatal lúzer errora lehet szerintem visszavezetni: kicsi házba szar szellőzés mellé beszuszakolt épphogy elférő , gyenge tápra kötött g80 kártyák lebegnek a szemem előtt. A referencia hűtők pedig őszintén szólva, tisztelet a nagyon kevés kivételnek egy kalap szart sem érnek nem csak a g80 esetén hanem szinte az összes gpu esetén, nem hiába jön ki majd minden gyártó egyéni hűtővel szinte az összes kátyájához.
A g80 és a g92 pedig annyiban nehezebb ügy hogy jó minőségű cserehűtő nagyon kevés van. -
kpal
nagyúr
válasz
Alister71 #16515 üzenetére
Nem tom pontosan talán azért mert ez volt az Nv legjobb fejlesztése és tartalék vga-nak is jó.
Tudom mindig lesz uj vga de pénzem sosem lesz arra és igy nem tudok lépést tartani az aktuális jó vga-al. Más megteheti hogy havonta 100k-t vagy többet szányon gépre de én sajnos nem.
-
Tinky
tag
válasz
Alister71 #15555 üzenetére
Azért ésszel csinálom (igen azzal a kevéssel)
Nagy hűtőt fabrikáltam GPU ra és a nyák felöl is tettem rá hütőt és ha 70c fölémegy akkor vissza veszek.
A memokra nagy hütőt ragasztottam (két komponensü hüvezető ragasztóval)
Táp fetek re is szintén.BIOS-ban 100% ra állítottam a ventiket.
Egyre jobban szeretem ezt a karit
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
Alister71 #15492 üzenetére
9800GTX -et vissza vett a gyártó mivel széria hibásak állítólag .
Túl forrósodnak és meg égetik a foglalatot + a karit is ...
én ezért adtam el gyorsan ami volt nekem
alapon ilyen 60 felett volt
játszani nem is mertem vele ...
pedig a háznak az oldala nem volt fent + 2db 12 cm venti tolta neki a levegőt -
enginev3.0
félisten
válasz
Alister71 #15479 üzenetére
Szóval akkor semmi gond, amúgy csak azért ijedtem meg, mert szedtem le egy kis progit, ami nézi a hőmérsékletet, és annál 67fokot mutatott meg egy kis tűz jelet hogy "veszély" van, de akkor ezek szerint nincs gond
Amúgy nagyot néztem a kártyán hogy Grid-et 1600× felbontásba viszi fullon 4×AAA-val
-
-
Daemon09
őstag
válasz
Alister71 #14958 üzenetére
Nálam 60%-on megy. Most pl. ilyenek a hőfokok.
Milyen progival lehet megemelni a Bios-ában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest