Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzolika20
csendes tag
Helló srácok,megint énvagyok az.
Ismét előjött az a hiba amitt a múltkorában Írtam, hogy játékoknál elfeketedik a kép,vagy újratölt,vagy kilép az asztalra,de mindezeket csak egy pillanatra és utánna ugyan úgy megy a játék tovább ,mint ha mi se történt volna,majd újra jelentkezik a problem.Viszont történt előre lépés,mert mikor jelentkezet az egyik hiba,kiléptem az asztalra,ahol egy hibaüzi fogadott(ami 2-3 másodperc múlva eltünt) amiben a következő állt" A képernyőillesztő nem válaszolt,majd sikeresen helyreállt"
Ez mitől van ,valaki találkozott már ilyennel? esetleg valami megoldás? -
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16381 üzenetére
ja ja ,köszi.
-
anzolika20
csendes tag
Megoldódott a múltkori problémám
Vettem egy új alplapot és procit,és láss csodát eltüntek a hibák.
Ezekszerint kevés volt neki a teljesítmény,de sebaj most már élvezhetem a gtx teljes pompában.
A régi konfig: Asus m2n alaplap és amd athlon 64 x2 4600+ 2,33 ghz
Az új , alaplap Asrock alivexfire-esata2 r3.0
proci ,Amd athlon x2 250 3.0 ghz
25 ből megvolt a felújítás,és van egy gyorsabb rendszer,egy kíválóan működő gtx el. -
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16330 üzenetére
Egy új alaplapban amúgy is gondolkodtam,ezt nem a videókari miatt ,csak hogy gyorsabb legyen a rendszer,de viszont a tanácsod megfogadom ,és szétkapom és kitisztítom.
Hátha csak ennyin múlna.
Köszi -
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16324 üzenetére
HHÚÚÚ EZ MÁR ÍGY BONYOLÚLT
DE találtam egy másik leírást ugyan ezzel a progival,de akármilyen billentyűt nyomok,mindig ugyanazok a folyamatok mennek végbe.
Lhet hanyagolni kéne ezt,és valami más megoldást találni. -
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16322 üzenetére
KÖszi,de van egy gondom ez a progi meg van,viszont nincs floppy meghajtóm
-
anzolika20
csendes tag
Letöltöttem egy biost ,látom bin fájl,ezzel már gondok lesznek,hova kell rakni,mit kell vele csinálni?
-
anzolika20
csendes tag
És hogyan kell feltenni,mint egy sima progit letölt és telepít?
Vagy valami más módszerrel. -
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16313 üzenetére
ja ja,pontosan,de nem csíkoz,hanem kilép az asztalra,vagy visszalép tölteni a játékmenübe.
-
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16311 üzenetére
Értelek köszi.
Amúgy ezt a kártyát használtan vettem,ez egyik haveromtól,tökéletesen működő,nála sokat toltunk játékokat,azért cserélte mert nagy gamer ,és vett helyette egy atit(én már csak elvből nem)nála nem volt gond,csak nálam egyből
Próbáltuk nála is,és ott nincs gond,ezért gondolom hogy a hiba a készülékemben van
A gépem amúgy:
Amd Athlon 64 x2 4600+
3x1 gb kingston 800 mhz ram
Asus 8800 gtx 768mb
160 gb samsung vinyó
Windows 7 32 bit
Gondolkoztunk azon is hogy az összes memória miatt van ez,mert úgy tudom hogy a win 7 csak 4 gb ot tud felismerni,lehet hogy 64 bit es op rendszer kéne? -
anzolika20
csendes tag
megnéztem furmark kal is,és terhelés alatt fel megy 90 fok fölé is,ez lehetne a baj?
lehet hogy lekéne cserélni a hűtőt.
Azt is halotam hogy a kártya ventillátor szabályozása halt meg,és olyan venti kell rá,ami kivűlről kapja az áramot.
EZEK UTÁN VALAKINEK,VALAMI ÉSZREVÉTEL,MEGOLDÁS,VAGY HASONLÓ PROBLÉMA,
LÉCCI SEGÍTSETEK.
Lehet persze hogy memória,de nem akarom az első "megoldásra" szereltetni a kártyát,ha nem muszály,hátha más itt a probléma. -
anzolika20
csendes tag
Nem arról van szó ,hogy nem hiszek neki,csak az hogy több szempontból is utánna néztem a dolognak.
Egy fórumon találtam ezt,hogy valakinek szintén ez volt a gondja és neki írták,
hogy a windowsban van az a windows memória diagnosztika,lefuttatta,ahogy én is,és az nem talált problémát.
Utánna írták hogy ez az illesztő programm miatt van ,valamiért megszakad vele a kapcsolat ,és ezért tölt újra ,vagy lép ki a tálcára.
Azt is mondták hogy ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni,de akkor nem kilép,hanem kékhalállal újraindúl
A másik lehetőség a hűtés,amit én is észrevettem,amikor ez a hiba lép fel a ventillátor hangos lesz,mintha gyorsabban pörögne(de így is 100 %ra van állítva),de ahogy tovább megy a játék újra normális lesz,van amikor órákig tudok játszani gond nélkül,valamikor meg már az első percben gond van vele. -
anzolika20
csendes tag
Utánna néztem még pár helyen és azt írták hogy ez nem memória hiba.
Hanem az illesztőprogram miatt van ez.
Szedtem le régebbit de a probléma még fent áll.
Valaki tudna segíteni???? -
anzolika20
csendes tag
válasz
anzolika20 #16271 üzenetére
Vagyis miből gondolod?
-
anzolika20
csendes tag
válasz
hegeanabol #16270 üzenetére
Hogy érted hogy memória hiba? És miért ez a következménye?
-
anzolika20
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudná a 16252 es hozzászólásomnál lévő problémára a választ??
Előre is köszi:
Hátha lesznek fent akik ,találkoztak ilyennel -
anzolika20
csendes tag
válasz
KukkSteve #16256 üzenetére
PL: az Empire total war ennél van hogy kilép a menübe és tölt,majd onnan folytatja a gamet ahol megszakadt
Just Cause 2 és assassins creed 2 ,itt jelenkezik hogy egy idő után elfeketedik a kép ,vagy csak egyszerűen kilép az asztalra
Call of JUarez szintén
Eddig geforce 8500 gt volt,próbáltam ezek közűl a legtöbbet,azzal nem volt gond (kivéve persze ,hogy közepesnél magasabb beállításnál szaggatott)
-
anzolika20
csendes tag
A driver is a legújabb,a direct x is,
a hőfok alapon 58c ,terhelve max 70-72,de átlagosan 68 körűl mozog.
A táp 500 wattos(a márkáját nem tom)
De amúgy köszi a választ.
Reméljük lesz aki találkozott ilyen problémával,és meg is tudta oldani.
Teljesítményre nagyon király lenne a kártya,de így sajnos élvezhetetlenek a játékok. -
anzolika20
csendes tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem.
Van egy ASUS 8800 gtx em.
Játékoknál van vele gond,akármivel is játszom egy bizonyos idő után,elfeketedik a kép,vagy kilép a menübe és újra tölt.
Mi lehet a gond???
Lécci segítsen aki tudja.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest