Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Párom laptopjáról kérdeznék. Egy húszmilliárd éves acer aspire 5720z-ről van szó.(na most, hogy ezen belül van e több típus, azt nem tudom)
A lényeg, hogy korához képest szuperül működik, de ha van rá lehetőség, akkor szívesen lecserélnék benne ezt-azt.
A problémám, hogy neten, külföldi fórumokon elég ellentmondásos posztokat leltem csak a gép bővíthetőségéről, van, aki szerint ez így ennyi és kész, illetve van, aki 2x ennyi ramot és sokkal erősebb procit tolt bele, így inkább hozzátok fordulok.Jelenlegi konfig:
pentium dual t2370(1.73ghz)
2gb ddr2
geforce 8400m gsA kérdés, hogy ezek közül mit és milyenre tudok cserélni, ahhoz, hogy érezhető legyen a változás. Tisztában vagyok vele, hogy crysis 3-azni nem fog vele, de minél jobb...nos, annál jobb
Ha valami fontos info kimaradt, akkor szúrjatok le és pótolom. Előre is köszönöm a választ\segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akkumulátor DELL 42Wh, 11,4V -- 1VX1H, FDRHM, VM732, WJPC4
- ÚJ Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- HP Fibocom L830-EB 4LTE WWAN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest