Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"Végigjátszották a játékot."
SpeedRun? Mindig nézek SpeedRun videókat olyan játékokkal amiket én is végigvittem. Elég annyit mondanom hogy a SKYRIM-et 38 perc alatt vitték végig... amiben nekem úgy van 170 órányi játékidőm hogy nem fejeztem be a fő történet szálat
(#93) Rison77
"cikkben pedig írják, hogy 30 óra alatt el lehet jutni a galaxis közepére mindenféle exploit kihasználása nélkül."Mondjuk 30 óra azért nem olyan kevés. Ezt gondolom úgy érték el hogy végigrohantak mindenhol, nem fedeztek fel, nem bóklásztak nyersanyagért...stb. Witcher 3-at is végig lehet játszani 10-15 óra alatt, nekem mégis 2 hónapomba telt és kb 65 órámba... tudom én vagyok puhapöcs, amiért felfedezek, meg mellékküldiket csinálok a nyitott világú RPG-kb ben
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Rison77
senior tag
Pont most olvastam el néhány spoiler mentes fórum posztot, hogy kinti walmartban már lehet kapni a játékot... reggel már elég sok youtube/twitch accountot függesztettek fel a stream miatt. Egy cikkben pedig írják, hogy 30 óra alatt el lehet jutni a galaxis közepére mindenféle exploit kihasználása nélkül. Remélem ezeket már realizálták a fejlesztők, és azért készül a day1 patch, vagy ha nem, akkor most összekapják magukat miatta. Mert ezek alapján a játékról közölt hivatalos infók nem nagyon állják meg a helyüket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest