Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Rison77 #1897 üzenetére
hála az újításnak már áramot is igényel.
ahogy a "széf" is..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Apollyon
Korrektor
válasz Rison77 #1879 üzenetére
Akkor van pár játékmechanika ami azóta sem változott ezekszerint.
Ezt a mindig ugyanahhoz a drop podhoz jutást úgy tudod kikerülni, hogy kimész űrbe és átrepülsz mondjuk a bolygó/hold másik oldalára, és ott kezdesz keresni.
A drop pod koordinátás cuccot meg meg tudod úszni olcsóbban is, exocrafttal. Kimaxolod benne a signal booster modulokat, és tudsz keresni Drop podra is. Persze egy idő után ez is "elfárad" és ugyanoda fog vinni mindig. Ami egyébként érdekes, mert >random< ugyanúgy lehet találni signal booster nélkül is...
De ilyenkor át kell repülni egy másik systembe és ott folytatni a keresést, akkor tuti lesz mindig új drop pod.)
Btw a 39 galaxisos utazást nem úgy kell elképzelni, hogy mindet végigbumliztam kétezer fényéves ugrásokkal. Portálozgattam is egyébként.) Egy párszáz órám már van benne ja.) Jövő héten felütöm a gammát haverral, de akkor sem kezdek új játékot.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Heller2
aktív tag
válasz Rison77 #1872 üzenetére
Nekem hibaüzenet nélkül leáll pár perc után.
Viszont tegnap jó pofa volt, hogy csomó emberrel összefutottam egy állomáson. Nem biztos, de lehet "figyeli" a régiókat, mert szinte mindenki magyar volt...
Tetszenek, hogy lehet upgrade-elni a fejlesztéseket.
Szóval nekem még mindig bejön a játék, pedig eleinte, hogy kerültem...GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Apollyon
Korrektor
válasz Rison77 #1713 üzenetére
Ugyanúgy ahogy régebben, időrendben csökkenő a lista. Tehát a legutoljára látogatott van lista elején, a legrégebben látogatott meg a lista végén. Elvileg így kéne lennie, ha nem, az bug.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Rison77 #1690 üzenetére
Meg van még egy olyan finomság, hogy aki a NEXT előtti mentésével játszik, annak nincs blueprint analiser, ami egy elég durva bug, ugyanis az új játékot kezdők automatikusan megkapják. Remélem a régi mentéssel rendelkezőknek is kedveznek.. (:
-
Brett001
aktív tag
válasz Rison77 #1690 üzenetére
Igen ez a 4-es korlátozás elég bosszantó. Remélem kiveszik, ha nem, majd valaki megoldja moddal. Amúgy viszont tényleg respect, hogy doloznak a srácok, és olvassák a steames fórumot, meghallgatják a sirámokat. Lásd a fenti eset, bár akinek ebből nem lettek nanitjai annak már késő, DE megcsinálták, hallgattak a panaszra.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
freddirty
senior tag
válasz Rison77 #1659 üzenetére
Plusz egy óra játék után én is ezt látom. Úgy gondolták a contentet megoldani hogy lecserélnek minden anyagot és kidobják az össze techet majd más néven, hosszabb folyamatokon ugyanazt tudd elérni.
Az egyetlen új lényegi dolog amit láttam az a flotta. Valósidejű küdlik. De kb. ennyi.
Nem is értem annyi de annyi mindent lehetett volna belerakni. Pl. egy rahedli új hajótípus, hajókereskedelem (komolyan ott kell állni egy állomáson és szaladgálni hajótól hajóig? komolyan? két év után?), kböző fregattok amikben lehet akár flóra fauna, bázisépítés hajón belül, acsik akik ezt szeretik, kozmetikai bibaszok a széplelkűeknek. De nem ők inkább a már meglévőeket átdolgozták. Hát gratula. Ez így uninstall...fred
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Rison77 #1521 üzenetére
Ja, de ez csak a pc-s eladásokra vonatkozik, már az profitált. Ha ebbe beleveszed a ps4es eladásokat, ami mégegyszer mondom, uncharted 4 utáni legjobb volt, ami a legnagyobb húzónév ps4re, többszáz ember készíti évekig stb, akkor azért az belátható, h anyagilag igencsak nagyot kaszált a HG. Az online része meg miután gyk. text alapú, max a dolgok neveit synceli, ezért az nem hiszem h olyan drága lenne fenntartani
A további fejlesztéseket meg majd meglátjuk, h lesznek e, s ha igen, ingyenesek lesznek e vagy fizetős dlc-k...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Rison77 #1513 üzenetére
De, rogyásig. Ha csak azt számolom, hogy a Steam zsebre teszi a végfelhasználói ár 30%-át, levonom az áfát (legyen 20%) és 40% a Sony zsebét üsse, kapunk egy 10%-os royality-t, ami mondhatni átlagos a szakmában. Ez kéremszépen csak erre a 800.000 példányra 4.800.000€, forintba hagy ne váltsam át A fejlesztés idején költség nem biztos, hogy terhelte a HG-t, a kiadó szokta a bérezést és a marketingköltségeket állni.
Nos, innentől meg az alkalmazottak szerződésén múlik, hogy mennyi részesedést kapnak ebből az összegből.
-
Igen, ennyire kifizetődő az ipar. Persze egy "normális" játék fejlesztési költsége sokkal magasabb a szinkronszínészek, zeneszerzők, mocap stúdiók, CGI, miegyéb miatt és azt lehet nem 15-20, hanem 100 ember fejleszti 3-4 évig és sokkal magasabb a marketingköltség, ott már lehet épp deficitesek 1 millió példánnyal, mégha más a profit mértéke (lásd.: nagy kiadók saját fejlesztői).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
edgR
őstag
válasz Rison77 #1484 üzenetére
Igen, pontosan. Sokan azt mondják, hogy talán olyan érelme lesz a "bázisépítésnek", hogy nyomot hagyhatsz, monumentális épületeket húzhatsz fel és üzenetet hagyhatsz a később érkezőknek.
Egyébként szerintem azért írta ez a srác is, hogy jövőre tervezik a nagy durranást, mert azért ekkora jellegű fejlesztéshez egy proc-gen játékban (ahol minden apró változtatás még nagyobb lavinát indít el, mint egy "normál" játék esetén), ekkora csapattal ez sok idő.
Itt a hivatalos bejelentés egyébként "Noam Chomsky"-tól, szó szerint idézem:
"Goodbye
Hi All.
As of today, i've filled in the forms to transfer leadership fully to alionamedking.
I don't know how quick they are at doing this but he is joint leader already so it shouldn't make any difference to the running of the community. Both Vapidwolf & Revfunk doing a stand up job of running things as it is so your in good hands!
I can't be leader of this community because i'm a senior tester for Sony, working on the very game that this community is built around. I have suffered multiple hack attempts and trolling since I took over. It's stopped now but it took the fun away for me. I was just hanging on till all was okay.
I've done what i can. Weeded out the trolls, redesigned the look and feel of the app.
Hope you all understand. Thanks for all your help. Thanks for all your support. I wish you the best of everything going forward.
Thanks Wolf,Rev & Lion for all your help. Good people!
Noam.
PS: Great things are coming for No Man's Sky in into next year. Keep the faith! It's not as easy as you think to build a game with this much scope and potential. We're getting there "
Ezt egyébként a hivatalos NMS Amino app-ban tette közzé az akkori vezető.
-
Vesa
veterán
válasz Rison77 #1484 üzenetére
Az egy kvázi 0day patch volt, akkor még nem látszott, hogy ekkora népharag és bukta lesz. Vagyis amit abban írtak, az számomra nem sok bizonyító erővel bír.
Pont két hónap telt el a megjelenés óta és mivel hivatalos reakció azóta sem történt, a pletykákkal meg sosem foglalkoztam, így számomra egyértelmű, hogy ez a project végleg halott.
1-2 hétig még elfogadható volt a csend, magyarázható volt azzal, hogy rendezik a sorokat, de 2 hónapra nincs mentség, itt egyértelmű a helyzet. Persze hinni, reménykedni lehet bármiben, én viszont racionális ember vagyok, csak abból tudok dolgozni amit látok.Jó lett volna egy bázisépítés, különösen, ha valamilyen mobilbázisról lett volna szó, de a játékot kiismerve az a helyzet, hogy alapvetően rossz az egész megvalósítás, ezzel sokat szerintem nem lehet kezdeni.
Itt az emberek tömegei a végtelen procedurális generálásra gerjedtek be, hiszen ki ne jönne lázba attól, hogy új világokat fedezhet fel, a felfedezésnek marha nagy hajtóereje van. De itt nincs erről szó, 30bolygó után ismétlődnek az assetek, egyre sűrűbben futunk bele egyforma dolgokba. És innentől semmi nem menti meg ezt a játékot, mert a nagy újítás, a "nagy durranás" része sem működik jól. Nincsen értelme több ezer világra ellátogatni, mert egy idő után nincsenek egyedi világok, mint láttunk már sokszor.A tudomány a valóság költészete!
-
Omli85
őstag
Ha esetleg monitorozod valamivel az FPS-t akkor azt lődd ki (riva, hwinfo,stb) és simán csak fraps-et indíts és úgy nézd meg az értékeket. Illetve ha még nem tetted meg a max FPS értéket állítsd MAX-ra, ez sok esetben javított a droppokon.
(#770) edgR : A normál szürke shield nem stackel semmivel én úgy vettem észre azoknak elég csak a a tatyóban lennie valahol a többi tényleg kimaradt köszi .
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
warcat
veterán
Ne add fel ez nekem is előjött,egyrészt "kézzel" is rá lehet találni comállomásra miközben repkedsz másrészt lehet hogy csak bugos a kiírás,a sheltereknél találtam tornyot is.
Amúgy bár ez exploit szagú,ha egyszer találtál tornyot,megoldod a feladványt és bemérsz egy lezuhant hajót,bármennyit lehívhatsz a konzolról utána mert nem kapcsol le,nyomogatod a válaszokat és sorra rakja le a crash site-okat a felszínre.Mindenki saját érzése szerint használja,de nem mintha nem lehetne mindenből végtelen mennyiségűt találni (csak idő függvénye)
EA: It's in the crate!
-
baphomet
senior tag
Viszont ez a hyper lift off, legalább 10-ből 9x előjön nálam, kezd kicsit idegesítő lenni, nem tudom mi okozhatja.
Nem tudom segít-e PC-n is, de azt írják erre, hogy várni kell 5-10 másodpercet a hajóba szállás után, mielőtt begyújtanánk a hajtóműveket. Mióta ezt teszem nekem nem volt több űrliftezés.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Na nekem ugyanez van a kezdőbolygómon,belefutottam már kb (tippre) olyan 70 méter magas aranyoszlopba,na mire azt kibányászod...azt sem tudom megéri-e az időt vagy lenne hamarosan jobb pénzforrás.
Bányászáshoz jó trükkök:
-folyamatosan frissítsd a scant,úgy lehet látni az érc valódi rácsszerkezetét amit ki kell ütni,hogy megkapd a cuccot.Így nem marad ott felesleg és az alján is látod mikor van vége( van egy réteg ami még látszatra érc de már nem ad semmit)
-ha a teljes felhevülés előtt bármikor egy pillanatra elengeded a lézert,akkor azonnal a teljes lehűlt állapotból indul újra,ez gondolom bug.EA: It's in the crate!
-
Omli85
őstag
Ez a kiugrás nekem is előfordult PS-en szóval szerintem valami bug .
Modok esetén elvileg ha felteszed 1-től 3ig akkor összeadódnak ha minden igaz.
Gondolom ezért is lehet csak egy fajtából egyszerre maximum egy a fegyveren.ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Romvr
őstag
Eleve procedurálisan generál mindenkinek mindent. Azaz nincs két megegyező bolygó. Gondolom a csillagok, bolygók helyzete is így van generálva, tehát matematikai esélye hogy egy ugyanolyan bolygó, ugyanott két játékosnak is megjelenjen kevesebb mint nulla.
Ezért nem is tudom elképzelni miként lehet megcsinálni a többjátékos módot. Hiszen ha tényleg minden véletlen generált akkor lehetetlen hogy többen is ugyanazt lássák.
Túl sok a kérdés és az ismeretlen holott 2 és 4 nap múlva van a megjelenés. Ilyenkor azért már többet szoktunk tudni egy játékról. Főleg egy ilyen új Open Galaxy játékról.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-
Vesa
veterán
Plnetáris ködökről volt szó, azt meg jól látjuk még sima teleszkóppal a Földről is, csak nem színesben. Fotózni is jól lehet őket (kiváló magyar asztrofotósaink vannak egyébként).
Az ismert univerzum minimális részét teszik ki, a világűr 90%-a "sötét".Akinek igazán profi univerzum szimulátor kell, annak melegen ajánlom a Space Engine nevezetű INGYENES programot (Brutál video DEMO). Trilliárdnyi csillag (procedurálisan generált, de integrálva van az ismert csillagászati adatbázisok zöme is, tehát minden ismert égitest, kvazár, nebula, csillag ott van ahol a valóságban is), mind bejárható, minden planétára le lehet szállni, és ez a program tudományos alapokon nyugszik!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest