Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Na ilyet még nem láttam Ezek a szorzók konstansok szerintetek? mert ha talál ilyet az ember akkor lehet megéri oda letudni pár kör tradeelést vmi közeli beszerzési helyről...
Egyébként ha láttok omegont, mindenképp vegyetek, nem drága de cserébe baromi nehéz beszerezni s sok upgradehez jól jön. Azon kívül kb soha semmit nem vettem még, de amint azt megláttam lecsaptam rá, fene se akar vacakolni annak a körülményes beszerzésével
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Mi 4 fordulót tettünk kb arannyal azon a bizonyos bolygón megpakolva a hajót. Abból lett kb 1 millió pár óra alatt. Direkt a nagy hajó miatt mentünk rá a dologra.. Megérte mert most mégtöbbet tudunk szállítani. 200k unit volt legalább fordulónként de több is.. Megy az ha kicsit rákoncentrál az ember..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Cruzolka
aktív tag
Tegnap elstartolva az egyik űrállomásról, sikerült belefutnom a kalózok és sentinelek csatájába. Persze rajta vesztettem... Az állomáson éledtem újra, minden nyersanyagom elveszett... De miután kirepültem egy atlasz szerű jelet vettem észre, megközelítve kiderült, hogy az elveszített nyersanyagaim azok így mindem meglett!!!
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cruzolka #456 üzenetére
Ilyennel se találkoztam még, ahol én vagyok, ott a harcias Vy'keen faj az úr, megvetik a Sentineleket és emiatt a bolygókon is nyugisabban lehet farmolni az alacsony security level miatt. Űrharc meg úgy néz ki, hogy bewarpol pár hajó, majd elkezdenek legyeskedni körülötte kisebb hajók. Jó lenne, ha a scan jelezné a frakciót... Egy rendszerrel odébb tele volt distress callal az űr és szintén Vy'keen volt a helyi gárda.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nagytoll
senior tag
Én eddig csak gek fajjal találkoztam, pedig már ugrottam 4-5ször
-
Kicsimix
őstag
Szerintem itt a bugos változat Ha a fegyverrel támadok nem jönnek az őrzők..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Raulblanco07
aktív tag
Érdekes kinézetű lény, ló / t-rex keverék.
[ Szerkesztve ]
-
Sixkiller6
őstag
megvettem steamen
A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra.- no es importante -
-
LÁZ
addikt
válasz Sixkiller6 #466 üzenetére
sanszos, hogy nekem is a steam marad, mert csak 10 ojró a differencia a többi helyhez képest, akkor már mind1, csak 1 dolog bosszant picit, hogy ennyi pénzért nem igazán kapok semmi pluszt, ps4-nél jó helyről rendelve már limited ed.-t kap az ember
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Viper26
nagyúr
-
Romvr
őstag
5 perc a PC megjelenésig
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Redcaster
őstag
Végre
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Redcaster #475 üzenetére
Nagyon ingadozik is a letöltés... van amikor 1-200Kb/s van amikor 17MB/s...
szerk: Franc essen bele. Úgy indult hogy 5 - 8 perc. Most már 1 órát ír úgy belassult. Szerintem az lehet az oka hogy mindenki rávetette magát a letöltésre. Pedig 1.1Gb már lejött 6 perc alatt...
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Uyuarasy #478 üzenetére
Attól függ hova utaztál és milyen célból. Ha Hawaii-ra azért hogy félmeztelen fűszoknyás lányok kényeztessenek miközben behűtött korsóból szürcsölöd a hideg sört... akkor lehet te jártál jobban
-
edgR
őstag
Akkor induljon a grind a végtelenségig és tovább!
-
Brett001
aktív tag
Nekem is most jön a Steamről. Kicsit húzós az ára, de kell...és én továbbra is bízom abban, hogy a Hello Games hallgat a visszajelzésekre és a későbbi ingyenes patchekbe, updatetokba jó dolgok kerülhetnek be!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Dyingsoul
veterán
Steam értékeléseket elnézve ez sem lesz sokáig 60 euró.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
LÁZ
addikt
válasz Dyingsoul #485 üzenetére
durva, most olvasgatom én is, akkor lehet várok egy pötit a vásárlással, kiváncsi leszek a hivatalos kommünikére...
ps. olybá tűnik sikerült lefeküdni a sonynak rendesen
@itteni pécések: nálatok is úgy fut, ahogy a világban fut?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Romvr
őstag
Hiba 1: UltraWide felbontás van, de elnyújtja a HUD-ot ha beállítom. Meg lehet szokni de hülyén néz ki
Hiba 2: FullScreen-re állítva az első Alt+Tab után nem áll vissza a kép
Hiba 3: Hiába állítom 100-ra a FOV-ot akkor sem tűnik olyan szélesnek a látószög. Persze gondolom ez is megszokás kérdése
Hiba 4: Iszonyatos FPS drop-ok vannak. 60-on fut (V-Sync) de van hogy egy-egy pillanatra bezuhan 20 alá is. Amúgy mindent felhúztam csutkára.Remélem a következő Patch javítja ezeket.
Amúgy 53 perc játék után meg van javítva a hajóm, degeszre tömött raktérrel és elértem az első űrállomásom.
szerk.: Mostani indításnál frissítést töltött le...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
LOL... Meg jo, hogy eppen nyaralok (es a tapom is gariban van), igy nem vettem meg elore.
Elnezve ezeket a steam ertekeleseket... hat akkor ebbol eloszor warez lesz. Ez van. (Esetleg PS4-re megveszem)
Azt gondoltam (sztem joggal), hogy ez a Super Mario grafika 1440p-ben az adatlapomon levo gepen rohogve 60-100 fps lesz. Steamen meg 980TI SLI mellett nincs stabil 60 fps.
Ez a review a legjobb
"The refund button works well."
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz ForRedGlory #491 üzenetére
"No Man's Lag"
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
mk86
tag
Hali!
Hol a fenében van a tervrajza a cuccnak, amit össze kell rakni, hogy végre elindulhassak az űrhajóval.
Hihetetlen, de már 2 órája bolyongok, és minden szirszart találtam már, de csak nem akar összerakódni az alkatrész.
Köszi a segítséget!NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
warcat
veterán
válasz ForRedGlory #491 üzenetére
Na de nézd is meg mit értékelnek,nem megy nekik meg szaggat,nem a játékról írnak
Első blikkre jó bolygót fogtam ki,ugyan -55 nappali hőmérséklet,de vannak nagy aranytömbök,ez nem tudom mennyire általános,jól kibányászom magam.
Viszont ami idegel,hogy távolabbról nézve visszarajzolja a helyére a már kibányászott dolgot,csak akkor tűnik el ha közelebb mész,nyilván bosszant...EA: It's in the crate!
-
ForRedGlory
félisten
Hat, nekem boven eleg, ha azt irjak, hogy nem megy.
Van olyan is, aki csal azert inditotta ujra a jatekot kismillioszor, hogy tudjon reviewt irni. En meg sosem irtam reviewt, de gondolom 0 jatekkal nem is enged.
Szoval, ha mar azert vallalja onmaga szopatasat, hogy leirhassa a velemenyet az ver ciki a jatekra nezve.
Lehet felolem jo jatek, ha szarul fut. Marpedig jelenleg eleg rossz a helyzet.
En alapbol kifejezetten erzekeny vagyok, ha nem megy maxon minimum 60 fps-el.
[ Szerkesztve ]
-
mk86
tag
Köszi, végre felszállhattam. Aztán nézek valami videót a leszállásról is. Bakker, vagy hülye vagyok ehhez, vagy nincs türelmem hozzá.
NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
tag
válasz ForRedGlory #496 üzenetére
Nekem is nagyon fontos, hogy 1440p 144Hz lassam a repulo disznokat (nem). Azt nem ertem, hogy miert kell ilyen ertekelesekkel lehuzni egy indie jatekot. Btw ultran atlag 80-90 FPS esik Fallout 4-ben teljes kepernyon, ugyanez windowed modban 30, megsincs telef*sva a fala ilyenekkel, pedig a Bethesda kicsit komolyabb ceg...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Last of us 2 collectors
- Gamer collector, limited, artbook ... cuccok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest