Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Szerintem igaza van az illetőnek, igaz még nem játszottam vele, de a steraemekből kitűnt, hogy nincs átfogó térkép, egy naprendszernek semmi felépítése sincs csak lebeg ott a bolygó, mennyivel hangulatosabb lenne egy naprendszer térkép, keringési pályákkal stb. tényleg igaz, ahogy említette valaki korábban itt, hogy ez tényleg nem űrszimulátor, csak gyűjtögetős, építkezős arcade. Egy szóval sem mondom, hogy rossz a játékmenet, de több ilyen szimulátoros elem kéne bele, ha már az univerzumban csavargunk. (pl a már általam említett dolog, hogy a légköri összetételt is kivették a játékból, nem kapunk infót legalább a bolygó gravitációjáról). A másik dolog, eddig amit láttam gameplayt, egyben sem volt olyan bolygó, hold aminek ne lett volna légköre és mindegyiken volt élet. Pedig eleinte még arról beszéltek, hogy csak a bolygók 10%-án lesz élet és azoknak is a 90%-án alacsonyabb rendű. Mondjuk ha nem akarták,hogy unalmas legyen a játékmenet a kopár bolygókkal, érthető a döntés, de azért lehetne néhány légkör nélküli élettelen planéta is, hogy valamennyire is legyen szimulátor hangulata a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest