Hirdetés
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hombre[EU] #109 üzenetére
Uhh ez de jó lenne.
Már eleve bekérdeztem volna a switch topikban, hogy érdemes-e jelenleg switch-et venni (még mindig nem vettem semmit...), erre látom hogy belátható időn belül jön az utódja.
A visszafelé kompatibilitás tök jó lenne. Miután a DS lite-om tönkrement, nagyon hiányzik valamilyen konzol. PS-t, xbox-ot úgy gondoltam, hogy nem veszek, az nagyon sok időmet elvett régen és abba nem akarok visszaesni, jelenleg így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Macska topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest