-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
A türelmetlen emberek ragaszkodnak a lemezes játékokhoz, akik mindent első nap akarnak tolni.
Én nem ilyen vagyok...nekem ráér. Én PS5nél is már digitális gépet vettem, mert nekem egyszerübb így. Általában akcióban vásárlok, 95%ban akkor is felezve, így nekem ez sokkal kényelmesebb. Tudom, a lemezt el lehetne adni, de engem ez nem érdekelEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest