-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #22396 üzenetére
A dockolót nem tudom, de azt el tudom képzelni, hogy nem megfelelő szállítás/tárolás esetén deformálódik, de valójában senkit nem láttam aki ide, vagy bármelyik másik fórumra írt volna ilyesmi miatt.
A drift az permanens kellemetlenség. Az újakban talán javították, jobb a helyzet, de egyesek szerint nem. Azt inkább úgy kell felfogni, mint amikor kocsit veszel, ott is elkopik az autógumi, cserélni kell az olajszűrőt, stb. Kopóalkatrész, néha cserélni kell. Autóvásárlástól is akit az riaszt el, hogy 4 évente új garnitúra kerék kell, annak valójában nem is való autó. Persze vannak ennél vehemensebb vélemények is, majd korrigálnak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED TV topic
- További aktív témák...