Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz Micsurin #51838 üzenetére
Kb ugyanígy vagyok a BotW-dal (5 szív, +1 stamina), nem akartam elspoilerezni youtube-os videókkal, de kérdezni sem merek nagyon alap dolgokat:
-nem tudok sütni/főzni, van egy raklap komponensem, nem tudom miket lehet eladni,
-3 küldetésem van összesen,főgonosz, divány bíszt, és 12 helyszín.
Ennyi játék után esélytelennek éreztem , és nincs másik küldetés. Tök véletlenül kaptam meg aa helyszínek megtalálását Térképet akartam átfésülni, és onnan indultam el a hegy egyik szegletébe.skillek fejlesztésének lehetőségét, amikor visszamentem workshop-ba.
Szóval tök jó, hogy elengedik a játékos kezét, de nagyon nem tudom, hogy merre menjek. A kezdeti szabadság után egyből felfele mentem (nem a quest irányába), először azt hittem, hogy hiányzik valamilyen skill a "dungeon"-höz (20-as fegyvereket dobtak az ellenfelek, amikor 4-es club-bal rohangáltam). Aztán arra gondoltam, hogy nem szabadna olyan helyre engedni a játéknak, amit skillek hiányában nem tudok megoldani. Sikerélmény, megyek a tower irányába,4 fix guardian + 1 mászkálós. 5 percig csápoltam a sok lábasat, már csak 2 lába maradt, de egyhitelt egy lövés. 5 percig ki tudtam mozogni, de közelebb kellett mennem a még meglévő lábaihoz.
Szóval kb itt vagyok, saját kútfőből egy halom infó hiányzik a játékhoz. Szóval nem feltétlenül kifizetődő az, ha nem olvas utána az ember. De közben kérdezni sem merek ennyire alap dolgokat, hogy ne tűnjek 2x annyira fogyatékosnak, mint amennyire az vagyok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest