-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz sgfool #47309 üzenetére
@cactuar: Köszi! :-)
@jófejsrác: Nagyon nagyon off ez így is, elnézést érte, így csak annyit, hogy nem fair a rajongókkal szemben a szereplő választás. Ami még inkább nem fair, az pedig az, hogy a rendező elvárása volt, hogy a szereplők ne játszanak a játékkal, mondván a saját nézőpontját akarja viszontlátni a játékban. Joel lánya meg fekete... lol.
Ez nem fanservice. Kicsit sem. Pedig a TLOU mocskosul megérdemelte volna, ahogy pl. anno a Witcher meg is kapta... aztán abból is lett az ami.Minden nincs rajta, pár hónapos a galéria és sajnos a Post Pandemic miatt soha nem lesz teljes. :-(
Amikor kijöttek a spoilerek én direkt kerültem őket, de a benne levő erős LMBTQI+ témáról már akkor hallottam. Akkor még nem voltam TLOU fan, sőt előre le is írtam a 2. részt emiatt. Amíg végig nem játszottam, mert ott végem volt.
Gyűlölöm ha az RGBLEDFBIKGB+ téma oktalanul szerepel valamiben, csak azért, hogy elmondható legyen, hogy benne van. Ellenben a TLOU 2-ben nagyon is komoly szerepe volt a másságnak és az úgy volt tálalva számomra, hogy nagyon nagyon el tudtam fogadni és nagyon nagyon meg tudtam szeretni a karaktereket. Úgy, mint előtte soha egyetlen játékban sem. (Még egy novellát is írtam a hatására ^^)
A grounded fokozat + permadeath valóban kihívás volt, de nekem csak a nyomorult toronydarus mászkálás Aby-vel volt amitől a hajam téptem, a többiben rém profi voltam már. Nyilván platina, az 1. részben meg amihez nem kellett multi, az minden alap, hogy megvan.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!