Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zbundy
aktív tag
válasz Jigoku #21785 üzenetére
Én 100%ban csak kézikonzolként használom. Amikor megvettem nyilván kipróbáltam a tv-n, de aztán beállt amire vettem. Mindhárom nagy konzollal rendelkezem. Ps4 exekre, xbox one x multiplatformra, switch indie címekre meg arra a kevés exre ami ott érdekel. Ha most vennék switchet akkor se vennék lite-ot annak ellenére, hogy csak kézben játszok. Nem akarok vészmadár lenni, de a joy-conok nagy arányú meghibásodása miatt messze kerülném az egybe épített verziót. De az új, jobb aksiidős verziót megvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest