Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati.Inc
tag
válasz
ImpersonatoR #10401 üzenetére
Ebayrol
-
woros
őstag
válasz
ImpersonatoR #10303 üzenetére
Én csak a remote-al játszottam, azzal könnyebb volt.
Bocs a dupláért.
-
vhw
addikt
válasz
ImpersonatoR #10303 üzenetére
Sajnos az újra kiadott SNES-es címekkel is mintha ezt erőltetnék... mind new 3DS exkluzív...
-
válasz
ImpersonatoR #10240 üzenetére
Szerintem még mindig a géphez vannak rendelve a játékok, csak transfer-rel lehet átvinni azokat új gépre.
-
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #9205 üzenetére
Lényegében semmire, de elkeveredett az enyém.
Kid icarus uprising-esem van vagy 100, meg 3 pakli kingdom heart-os de azt ki se bontottam.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #8962 üzenetére
Nem engedi az NNID átállítani a régiót. Úgyhogy most már késő bánat. Erősen agyalok rajta, hogy majd Wii U-hoz kreálok egy újat, a 3DS-nek meg marad ez az angol, ami van. Kivárom még, mi lesz ebből a kelet-európai eshopból.
-
g@bo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8960 üzenetére
10k körül. mocskos drága a font, néztem is, hogy a teljes árával most majd 20 ezer lenne.
kabaré -
r3dsnake
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8243 üzenetére
Nem várnám el pontosan ugyanazokat a grafikai elemeket. Eleve 3DS XL-en kb. minden szarul néz ki, mégsem zavar. Pedig amúgy 300ppi alatt nem is vennék hordozható eszközt...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8241 üzenetére
Semmi, tök jó azon is, csak a két kijelző plusz élményt adna a játékhoz.
-
bagszi_lucas
tag
válasz
ImpersonatoR #8224 üzenetére
Az egyik legaktívabb facebook csoport amiben facen vagyok. Szóval mindenképp.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #8224 üzenetére
ajánlott
-
g@bo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8181 üzenetére
3ds re nem túl elterjedt az okoskari, nekem is van, de inkább megveszem az eredeti játékokat, ami tetszik, megéri az árát, meg sokmindent levadásztam jó áron...
nintendo cuccok kint is szépen tartják az árukat [link] de kint legalább hajlandóak néha akciózni.
nintendó meg lexarja a magyar piacot, hogy inkább adná 6-7000é a játékokat, és adna is el, mint mindenki 12k ért rohassza évekig a vitrinben.
nevetséges, hogy az eshopjukban majd drágább egy letölthető játék, mint egy dobozos.
-
mirci18
addikt
válasz
ImpersonatoR #8181 üzenetére
A külföldi vásárlás ugyanúgy lutri mint az itthoni használt piac.
De megfelelő szakértelemmel nem nagyon lehet gond.
Egy idő után nagy gyakorlattal ki lehet szúrni a csalókat. -
aya
addikt
válasz
ImpersonatoR #8148 üzenetére
60+ órás ritmikus final fantasy után azért megnézném mennyire patika az érintő. Ugyhogy én raktam rá fóliát
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #8146 üzenetére
Kettő játékot csak kipróbálgattam, de az Etrian Odissey volt belőle, amit leginkább kinéztem, így azzal toltam most néhány órát. Azt kell mondjam, meglepően jó az összhatás. A kép nagyon szép. Persze valamennyire ezen is pixeles, de hát ezzel a felbontással nincs mit tenni. Ez a 'szuper stabil 3D' egy nagyon nagy találmány, végre úgy lehet a játékban elmerülni, hogy nem kell a kézmozdulatainkra külön odafigyelni. Még az alsó képernyő is használható, mert gond nélkül tudtam a labirintusok térképeit rajzolgatni rajta. A ceruza végén van egy kissé lágyabb anyagú betét, így szerintem a fólia is tök felesleges rá, nem is veszek hozzá. Egyetlen negatívum, hogy ennek a kijelzője is lötyög, legalább annyira, mint a régi XL-emé. Lehet, hogy újkorában feszesebb volt, de az előző tulaj már beletett a gépbe jó 300 órát, így a hajtogatástól lazábbá válhatott. Sajnos a gyenge zsanér úgy tűnik nem fog már változni ebben a generációban, ja és a fos wifi is ugyanaz, de mondjuk azt tudtam előre. Összességében véve csak ajánlani tudom bárkinek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #8068 üzenetére
Yoshi alighanem csak usába jön olyan későn, EU-s megjelenést erre a hónapra tűzték ki eredetileg. N3DS exkluzívo(ka)t hiányolom én is. Akár a HW is lehetett volna az.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
ImpersonatoR #8064 üzenetére
Soroljam, hogy a Steam Summer Sale során miket lehet megvenni ennyiért?
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR #8052 üzenetére
A gameparkban még van raktáron (legalábbis a weboldal szerint), de még ennél is drágábban. Pár hónapig volt fent a vaterán is egy (talán Kacsabácsinál), de azt ahogy látom már eladták, üzletekben nem hiszem, hogy lesz.
Esetleg facebook-on itt: Nintendo 3DS - Hungarian Community kérdezd meg, hogy valaki nem-e adná el az övét. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7953 üzenetére
A wifi-ről honnét van ez az infód? Tudomásom szerint ugyanazt a fos wifi-t rakták bele vissza, ami az eredeti modellekben is volt. A hardver is gyengébb jóval a Vitáénál, de ennél erősebbre nem is lett volna érdemes tervezni. Arra jó, hogy a hátralévő pár évben elfuttathasson néhány komolyabb exkluzív játékot.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7951 üzenetére
A megelőző évben jelentették be, de a N idén nem tervezi az E3-on bemutatni még az utódmodellt. Valószínűbb, hogy inkább 2017-re várható az utód.
-
válasz
ImpersonatoR #7925 üzenetére
Posta hozza, általában feladástól számított 1-2 héten belül. Biztos vagy abban, hogy feladták a csomagot? Zavvi esetében eléggé gyakori, hogy nicns raktáron a megrendelt cucc.
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #7921 üzenetére
A nem ajánlott kategória. Csak állónézet van, iPaden is, irányítás is sokakat zavar. A szinkront is kiszedték, meg mások a zenék is.
Gondolom a 3DS verzió meg csak new 3ds-en fog futni, mert a mobil verzió is unity motoros, és nemrég jelentették be, hogy a unity támogatni fogja a new 3ds-t.
-
válasz
ImpersonatoR #7921 üzenetére
Nemtom milyen lehet egy ilyen 50+ órás játék mobilon. Amiről viszont olvastam, hogy az iOS változatban nem az eredeti, fantasztikus zene van, hanem valami más.
-
válasz
ImpersonatoR #7919 üzenetére
Aha, én PS2-n vittem végig, de azóta kiadták iOS-re is. Azért vagyok szkeptikus az itteni megjelenéssel kapcsolatban, mert a Japánban a hetedik rész is elkészült 3DS-re, de a mai napig még bejelentve sincs az angol változat.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7704 üzenetére
Én a Link's awakening-et akarnám leszedni, csak hát pont azt nem tudtam megnézni, hányadán állok a csillagokkal. Lehet a fele sincs már meg, nem is nagyon néztem eddig sem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7695 üzenetére
Igen, ez egy kölcsönös dolog. De szerintem nem nagyon jó semmire, kábé három embert vehettem fel eddig, de nem használom ezt a ficsőrt semmire. Se multizni, se csevegni, semmit nem lehet így ezzel önmagában kezdeni. Inkább akkor már a streetpass, aminek még van minimális értelme.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
ImpersonatoR #7695 üzenetére
Szerintem igen, mert két embert is felvettem, de eddig nem sok minden történt.
-
Podolski1998
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #7665 üzenetére
Jó ötlet csak sajnos a DSi-met annak idején nem regisztráltam be és anélkül nem lehet.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #7654 üzenetére
ugy valahogy.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #7642 üzenetére
a 4 gombon semmi ujjlenyomat, csak kívül látszódik ugye hőhatásra de az se vészes, könnyen takarítható.
megszokható a ceruza, engem nem zavar. a powergombnak meg pl. ma is örültem hogy kint van mert nem kellett kihajtom, mikor menet közben akartam bekapcsolni, hanem csak benyomtam azt amire elindult már leültem és nyitottam ki
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
ImpersonatoR #7633 üzenetére
Csak azért kérdeztem rá, mert nem értettem, nem kötekedésképp.
Sajnos nem tudom. Korábban volt egy fehér DSi-m. (mondjuk bánom is rendesen, hogy eladtam.)
A webes felületen nem szerepel a DSi kínálata? Vagy ott már csak a 3DS/Wii U van?Most nézem, hogy ott egyszerűen nincs ár feltüntetve.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
ImpersonatoR #7631 üzenetére
A sima DS-ben nincs is eShop.
-
SolymossyBal
tag
válasz
ImpersonatoR #7512 üzenetére
Sziasztok,
sajnos betegségek és túlórák miatt nem volt időm bekapcsolni a gépet, így csak a beállítás alapján tudok véleményt formálni.
Én a Monster Hunter pack-ot vettem (xl), amit nem bántam meg. Első körben a Gameshop 75 helyett 73-at kért és csomagolt mellé egy törzsvásárlói kártyát is (10%).
A doboz kompakt, tetszetős.
A gép maga kicsit furcsa nekem. Fényes, ezüst. De együtt tudok élni vele. Jobban tetszett mint a Zelda-s kiadás és jobban megérte, mint egy sima XL. (A mellé csomagolt játék nem feltétlenül dobozos számomra. A Zelda az.)
A gép anyagminősége, minősége jobb mint a sima XL. A gombok kellemesek. A kártya helye nem biztos, hogy előnyére változott. A microSD kártya a fenéklemez alatt lakik.
A fedél nem kattog. Az XL esetében mindig tartottam tőle, hogy letörik. most nincs ilyen érzésem.
A szoftver gyors. Legalábbis én annak éreztem a menüben való navigálást az XL-hez képest.
A system transfer megér egy misét. Kb mint amikor először partícionálsz. 2 óra volt, mire 2 játék, 1 demó és a beállítások átjöttek wifi-n.
Elsőre ennyi. Ha lesz kis időm (végre), folytatom. -
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #7512 üzenetére
Indulj ki abból, hogy ha rossz lenne, vagy csalódáskeltő lenne, már tele lenne vele itt a fórum
Eddig nem érdekelt a MM Zelda, de olvastam a beszámolót az első három napról, és felkeltette az érdeklődésemet. Szerencsére ( vagy nem szerencsére) fehér piros 2DS-emet elég outdatednek érzem az új gépek árnyékában, így nem veszem elő, hogy lekössem magam 40-50 órára az új Zeldával, új gépre meg idén nem költök. (Ezt a gondolatmenetet nem kell, hogy mindenki értse
)
-
nauro
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #7501 üzenetére
Pontosan, már biztos többetek megkapta, jöhetnek képek, vélemények! Várjuk
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #7334 üzenetére
Az original 3DSt se vették sokan, azt is hamar kivezették a piacról.
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #7332 üzenetére
Uhum, erről már volt szó korábban is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #7287 üzenetére
Ennyi pénzért nem lesz értük nagy tülekedés.
-
válasz
ImpersonatoR #7089 üzenetére
Nem tudom, még sose csináltam. PC-re azért csinálok majd egy backup-ot az XL-es SD kártya tartalmáról.
-
válasz
ImpersonatoR #6978 üzenetére
Nemtom, én nem találtam meg mindent benne, miután végeztem a játékkal, inkább multi meccseket toltam.
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #6935 üzenetére
Igazad van, ne haragudj, akkor a GBP ár jóval magasabb, mint az €.
Azért ez szemétség.
-
válasz
ImpersonatoR #6932 üzenetére
De, drága. De hát a fanboi már csak ilyen.
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #6603 üzenetére
Azt értem, csak azt nem tudom hogy ő hol van. Egyszerűen nem találom sehol, mobilnettel meg nem tudok videót nézni..
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #6569 üzenetére
ritmusbizbasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6406 üzenetére
pü...de nem teljesen értem még hogy mi kéne
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6359 üzenetére
A futóversenynek nincs trükkje..gyorsabbnak kell lenned és annyi
A giga kesztyű meg talán a sivatagos dungeonba van..de ebben csak 90%ig vagyok biztos
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6357 üzenetére
Max akkor érdemes már amikor minden egyéb item a tied. Amúgy azt upgradeld amit gyakran használsz
-
PandaMonium
őstag
válasz
ImpersonatoR #6345 üzenetére
Nem fogja felrobbantani őket, ahhoz a Titan's Mitt kell.
Szerk.: Illetve ha a nagyon nagy sziklákra gondolsz amiken repedés van akkor azokhoz a nagy sétáló bombát kell odaterelgetni és felrobbantani. -
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #6341 üzenetére
SMT4?
-
Linkh
tag
válasz
ImpersonatoR #6341 üzenetére
LBTW-nek van lelke, csak kiégtél,ez van....megöregszünk,kiégünk....
vagy már csak szar játékok vannak
37órát nem bír ki a játék, kb 20órás.
Én is aggódok, mert kiégtem, megöregedtem....fogalmam nincs mivel játsszak(3ds-en a be nem fejezett játékokat próbálom befejezni,de utána nem tudom mi lesz).
AnimalCrossingot megveszed,itt a tél, nem fát rázol, hanem hóembert építesz. -
PandaMonium
őstag
válasz
ImpersonatoR #6309 üzenetére
A homokból sokszor a sand rod-al tudod kiszedni őket, ha jól tudom ásó nincs is a játékban.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6309 üzenetére
Minden 10. után upgradel egy itemet. DE! csak olyan itemet tud ami már a tied, szóval bérelt szarokkal nem foglalkozik a polip
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6194 üzenetére
"abban túl elvontak voltak a fejtorok."
Mint például?
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR #6194 üzenetére
Nekem is csak ennyi minden van benne, és új, fóliás példányt vettem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6183 üzenetére
Amúgy tiszta XCOM.
-
tomee007007
őstag
válasz
ImpersonatoR #6172 üzenetére
használt biztosan van de még új is szerintem
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6123 üzenetére
A japán keresletet is éppen ki tudják elégíteni (New széria).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #5719 üzenetére
Van Dragon Quest VII (remake) és Dragon Quest X, csak nem játszhat vele akárki...
-
válasz
ImpersonatoR #5597 üzenetére
Szerintem nem lehet. Nem játszottam ugyan az összes résszel, de amikkel igen, abban nem emlékszem, hogy lehetett volna. :/
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #5597 üzenetére
Az élet nagy kérdései ezek...
-
mirci18
addikt
válasz
ImpersonatoR #4844 üzenetére
Kérdés:
Miért van a 3ds-nél az hogy fordítva van az alsó és felső kijelző?
Nekem meg van szokva hogy fent van a főképernyő és lent a térkép. -
PHM
addikt
válasz
-
Sirandrish
legenda
válasz
A Zelda is olyan..mármint a DS-es.
Ezt véletlenül nem cerkával kell irányítani? -
válasz
Jó játékot, ebbe én vagy 50-60 órát beletettem, amikor megjelent. Szuper kis jRPG.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Ilyen vastag szokott lenni. Grat hozzá egyébként, jó szórakozást.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #4762 üzenetére
Eddig úgy tudtam, hogy még kibontva sem volt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #4762 üzenetére
Öhm izé, nem adja el.
Vagyis szerintem nem adja el. -
mirci18
addikt
válasz
ImpersonatoR #4752 üzenetére
Nem is veszek semmilyet most mert a következő vásárlásom egy dsi xl lessz.
Majd 1-2 év múlva egy 3ds xl.
Addig ráérek gondolkozni rajta.
De később sem veszek 3ds-t az tuti mert te is írtad a hibáját plussz ahogy olvastam európai kézbe eléggé kicsi. -
mirci18
addikt
válasz
ImpersonatoR #4750 üzenetére
Sajnos rá vannak állva a jófogásra pedig a vatera sokkal kényelmesebb biztonságosabb.
A hardverapróról még nincs sajnos tapasztalatom.
De nem véletlenül nem ismerik mert ez nincs reklámozva.
Sajnos beigazolódik hogy sok a buta magyar aki a reklámok miatt a jófogásra megy fel.Más ti nektek mi a véleményetek az alap fekete kék 3ds-ről.
Nekem nagyon nem tetszik hogy két színből rakták össze főleg úgy hogy ezek elütnek egymástól. -
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #4626 üzenetére
Hol veszed te a yent, vegyél nekem is
New 3DS - 16.000円 ~ 38.000Ft
New 3DS LL - 18.800円 ~ 45.000FtKiszámoltam, egy New Nintendo 3DS LL Monster Hunter 4G Special Edition, dokkolóval, AC adaterrel, +1 játékkal (mondjuk Smash Bros), szállítással 80.000Ft lenne
De még egy sima New 3DS is 46.000Ft lenne egy dokkolóval meg szállítással. Transzfer után meg a meglévő 3DS XL-em visszapótolna 20-25.000Ft-ot, tehát nem is lnlenne annyira vészes a váltás. Csak lehet értelme nincs (Circle Pad párezer forint (remélem a keigészítők nem régiókódoltak), böngészésre ott az iPad).
Lehet sóhajtanom kellene és a különbözetet játékokba ölnöm, vagy venni egy Wii-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #4592 üzenetére
A horgászos szív a legkönnyebbek egyike..csak fogni kell egy 6kilásnál nagyobbat, de mindegy.
A szellemvadászatért meg nem szív jár hanem a 4. üveg
Viszont akkor 99%ra kivitted és 40óra játékidőd volt benne...hol itt a probléma? Ha minden játék olyan lenne nem lehetne egy szavunk semA Between Worldsot még nem vittem végig így játékidőt csak később tudok mondani, de az tuti hogy a szíveket nem 2 perc alatt szedi össze az ember, ugyanis már 3 dungit betoltam..épp készülök a Master Swordért de még csak 3 negyedet találtam
Meg azon kívül is van gyűjtögethető item amikről még azt sem tudom megéri-e.
A játék nekem egyelőre nagyon bejön..nagyon ötletes és szórakoztató. Hogy milyen hosszú az még a jövő zenéje számomra is
-
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #4589 üzenetére
Az Ocarinában nincsenek olyan nagyon durca fejtörők szerintem. Viszont most meg a Link Betweent tolom.
Nagyon szuper játék. Nem túl nehéz viszont roppant szórakoztató, elmés és változatos. Az új "ficsör" miszerint lappá tudsz változni is rengeteget hozzátesz. Én azt venném a helyedbenMellesleg megvan még az Ocarina? lehet vevő lennék rá
-
válasz
ImpersonatoR #4589 üzenetére
Állítólag nem túl nehéz az új Zelda, de majd jön Andris, aztán megmondja, épp most játszik vele.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #4460 üzenetére
Szerintem maga a műanyag kopik meg, az enyém is ilyen.
-
válasz
Én múltkor a Gamepad-nek egy szódabikarbónás nedves ronggyal mentem neki, a zsíros részeket nagyon jól letisztította.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Nekem is pont ilyen a gomboknál, de ez szerintem afféle kopásszerűség lehet.
-
tybaa
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #4405 üzenetére
Én használt Wii U-t vettem, és a rajta hagyott játékokból egyet sem sikerült elindítani. Ha jól emlékszem, felhasználói fiókok voltak rajta, de a Network ID-t törölték róla.
Amikor bekapcsoltam, még örültem, hogy jött néhány játék is a géppel, de hamar csalódás lett belőle. Pedig előtte mindenütt azt olvastan, hogy az előző tulajdonos játékait is megkapja az, aki használtat vesz. -
szpal17
őstag
válasz
ImpersonatoR #4401 üzenetére
Én így tudom:
Ha formatálod akkor nem fog tudni játszani a 3 digitális játékkal. Csinál egy új felhasználónevet és mintha nulláról kezdené. Csak a felhasználóneved alatt tud vele játszani...
Viszont az új gépen bejelentkezel a régi felhasználóneveddel, akkor sem fogod tudni letölteni a 3 digitális játékot, mert szintén mintha újra kezdenéd...A legnagyobb hülyeség a konzolvilágban...Accounthoz kéne kötni és ha veszel egy másik gépet akkor simán le lehetne tölteni.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #4401 üzenetére
ha formatálod, akkor sztem nem, de tuti van itt valaki, aki már csinált ilyet, várjuk meg őket
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #4399 üzenetére
sajnos géphez van kötve, tehát kell egy új gép, ha eladod
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR #4066 üzenetére
Itt részletezik.
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR #4046 üzenetére
Ami eltorlaszolja a fő útvonalat általában nem ezek a szétzúzható sziklák (azok inkább zsákutcába vezetnek, a végén valami jutalommal), hanem a nagy dögök, amit a gödörbe kell beletaszítani (ahhoz meg a strenght kell).
Ambrett townban kapod meg a rock smash-t amúgy, a pokécenter mellett adja egy kiscsaj.
-
PHM
addikt
válasz
ImpersonatoR #4044 üzenetére
Bokor kivágás: CUT; kőtörés: ROCK SMASH.
A régi játékokban HM volt, az X/Y-ban TM mindkettő, ha jól emlékszem.
Ezeket a képességeket egyszerűen meg kell tanítani a megfelelő pokémonnal.
Azaz kiválasztod a tulajdonságot és alkalmazod a pokémonodon. -
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #3912 üzenetére
Sokkal lebutítottabb verzió, alternatív sztorival.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #3785 üzenetére
free to play játék, próbálkozik a nintendo követni a mostani piacot...
-
zuzu000
őstag
válasz
ImpersonatoR #3744 üzenetére
megkapod automatikusan a sztori elején. csak még nem tartasz ott
-
zuzu000
őstag
válasz
ImpersonatoR #3742 üzenetére
En egyetlen Charizarddal vittem vegig, es nem volt baj
De fogsz kapni egy exp share nevu itemet, ezzel az osszes pokemonod fejlodik, ami nalad van. -
BulletBill27
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #3737 üzenetére
Online mérheted össze a tudásod másokkal, hogy milyen tréner is vagy. Nagyon komplex a játék, minden Pokémonnak (718+1 db) külön képességei, erősségei, gyengéi vannak, nyilván idő kell, hogy ezeket megtanuld, ill. megtapasztald, de neten találsz oldalakat, amik segítenek (Pokéwiki német, Bulbapedia angol nyelven stb). Vagy, ha gyűjtöd a Pokémonokat, akkor meg ugye cserélned kell. Más értelme nem nagyon van.
-
etnies
senior tag
válasz
ImpersonatoR #3531 üzenetére
Én Londonban lakom, szóval nem gond a kiszállítás nekem.
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR #3522 üzenetére
Hú köszi, ezt kerestem!
Nem jutott eszembe a neve, rá is érdeklődök
Mégegyszer köszi!
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR #3520 üzenetére
Van Wii U-ra meg 3DS-re is külön Prepaid Card is
Nekem Visa van, de valamiért elutasítja a rendszer :/
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #3497 üzenetére
Ausztria.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #3491 üzenetére
Úgy tudom, ha kijön májusban a Mario Kart 8 utána lövik le a szervereket. Persze akkor is nonszensz az egész. Dehát ez van. Amíg van Pokémon, én maradok
-
RangerFox
veterán
válasz
ImpersonatoR #3443 üzenetére
Hát szerintem remekül kiegészítik egymást, én egyiket sem adom el, 3DS-re 10, Vitára 7 játék van, ami érdekel eddig. Nekem nincsen ilyen érzetem, az összes Vita játék százszor minőségibb, mint egy mobilos szutyok. Persze ez csak az én véleményem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #3406 üzenetére
A gömbös pályák nagyon szopás, a normál világok közül a szikla (cliff) és a vulkán (volcano) tűntek nekem a legnehezebbnek. Száz lufi alatt el se induljon az ember a gömbökért.
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #3402 üzenetére
Smash bros direct lesz
-
válasz
ImpersonatoR #3389 üzenetére
Nekem azok a japán-only feketék nagyon tetszenek, melyeknek színesek a gombok (narancs és kék).
Na meg a fehér Dragon Quest-es, a kék Slime-okkal
-
tybaa
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #3347 üzenetére
Angol dobozos. Az nem zavar, ha könnyű, Xbox-on úgysem volt vele sok sikerélményem.
-
boost
addikt
válasz
ImpersonatoR #3339 üzenetére
Gondolom a disztributor váltás azt eredményezte, hogy mégkevesebb játékot kapnak, reklámoznak nálunk. Remélem ez csak átmeneti állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest