Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
zuzu000 #6835 üzenetére
*Csendben jelentkezik.* Igazából csak a grafika új és pár funkció amit már az X/Y-ból ismertünk. Persze ezen kívül adtak még hozzá ezt-azt de semmi érdembeli. Szerintem ha az X/Y tetszett akkor ez is fog, de ne számíts különösebb kihívásra single playerben. Multiban általában saját szabályok szerint játszanak az emberek ez teszi kompetitívvé a játékot (és ezért van sok ember akiknek több száz órájuk van a játékban) egyébként azt mondanám hogy ha ez téged nem vonz akkor 30-50 órát el lehet vele bohóckodni, utána viszont hamar unalmassá válik.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
zuzu000 #6818 üzenetére
Ahogy Dave is mondja, az Új széria piacra dobásakor lesz egy masszív eladói hullám a használtpiacon, mivel sok meglévő tulaj is cserélni fog. Sajnos az időpont még nem ismert, de januárban szokott lenni az utóbbi években egy komolyabb Nintendo-direct, amiben le szokták rántani a leplet egy csomó projektről. Az E3-as eseményt leszámítva az éveleji adásban szokták a legtöbb infót leadni a jövőre vonatkozóan, talán okosabbak leszünk tőle.
-
-
PHM
addikt
válasz
zuzu000 #3748 üzenetére
Ha atomerőmű alatt a power plantot érted, oda el sem tudok jutni.
Egyébként a kamerakezelést a városban leginkább a katasztrofális
jelzővel tudnám illetni. És nem csak ott...
Anno N64-en a Banjo-Kazooie játékban (Személyes kedvencem.)
az egyik flippergombbal a hátad mögé vihetted a kamerát.
Ezt folyamatosan nyomva a kamera állandóan a hátad mögött volt.
Egy hasonló megoldást itt is díjaztam volna.(#3749) szgergely: E-mail-ben nem jó?
-
-
-
A.tessz
senior tag
-
adalbert1
veterán
válasz
zuzu000 #3177 üzenetére
konzolvilágban és a zavvin látok (persze ha ennél olcsóbban keresnél, akkor ezek nem játszanak). Konzolvilágot érdemes előtte felhívni, jártam már úgy, hogy a raktárkészlet nem egyezett a valósággal (igaz akkor azt mondták, hogy azért nem, hogy ami épp a futárnál van, azt is raktárkészletnek jelzi a szoftverük).
-
PHM
addikt
válasz
zuzu000 #3113 üzenetére
És Picco:
Warezolásra fölösleges 3DS-t beszerezni, illetve használni.
Arra ott a DS/DSLite.
A gép teljes értékű használatához internet kapcsolat kell,
ami firmware frissítéssel jár, s ezzel nem csak letiltja a flashkártyákat,
hanem akár téglásíthatja is a 3DS-t flashkártya használata esetén.
Ezt nem árt szem előtt tartani -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
zuzu000 #3113 üzenetére
Több európai országban, ahol a Nintendo képviselteti magát, jogerősen is illegálissá van ez a kártya nyilvánítva, mivel kikerüli a készülékek biztonsági rendszerét. Hogy magyarországi kártyaimportőröket is perelt-e a N, illetve van-e jogerős ítélet is hozzá, azt nem tudom. De ha hivatalosan nincs is illegális státusza kicsiny hazánkban, attól ez még egy klasszikus warez-cucc, ami biztosan nem fórumtéma.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest