Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
szpal17 #4404 üzenetére
hát ja, nintendo néha csinál egy-két hülyeséget min pl. ez is. én többek között ezért se veszek digitálisan játékot nintendóra. el se tudom adni, drágák és még ilyen körülményes az egész. ha olcsóbb lenne mondjuk mint a dobozos és fiókhoz lenne kötve szerintem tuti jobban beindulna az online kereskedelem, de hát egyelőre nagyon lassan követik a trendeket - nem azt mondom, hogy mindent követni kell, de azért ez már alap mindenhol
-
válasz
szpal17 #4404 üzenetére
Hehe.
De akkor legalább a géphez lenne kötve mint jelenleg a Wii U -n ott tok mind1 mit csinálsz ha eladod a gépet a digitális játék is megy vele és az új tulaj is tudja használni a saját accountjaval.
De itt 3DS en akkor se te sem az új tulaj nem tudja használni
Bar végül is csak azért agyalok rajta mert szeptember végén lejár a garancia aztán amíg garis könnyebb eladni lehet.
-
boost
addikt
válasz
szpal17 #3728 üzenetére
szia, ez azt jelenti, hogy nyomták már a játékot. A sima mentés törlése a 30ezer coint nem törli, de van erre valami speckó reset. Amit én vettem játékot, azon megvolt az egymillió coin. Persze reseteltem, most valahol 6-8ezernél tartok. Miközben a játék tölt be, indításkor, nyomd egyszerre a ABXY gombokat, és akkor mindent resetel. Az eddigi mentéseidet is.
Bocs, látom már leírták. Elkezdtem írni, csak közbe elaltattam a gyerkőcöt, és mire végeztem, már megelőztek.
-
tybaa
csendes tag
válasz
szpal17 #3728 üzenetére
A mentések törlése nem nullázza a számlálót, de lehet resetelni a játékot, e-manualban benne van, hogy hogyan. Ha jól emlékszem, a betöltő képernyő megjelenésekor kell egyszerre megnyomni az A, B, X és Y gombokat. Nekem elsőre nem sikerült, csak többszöri próbálkozása, de nem tudom, hogy a négy gombot nem nyomtam le jól, vagy csak nem a megfelelő pillanatban, szóval kell egy kis türelem hozzá. Én is használtan vettem, és ideges lettem, amikor nem nullázódott a mentések törlésével, de érdemes a kézikönyvet átnézni ilyenkor, nekem másik játéknál is segített.
-
RangerFox
veterán
válasz
szpal17 #3685 üzenetére
Én most tartok az SM3DL-ben a 6-dik speciális világ végén, de itt már elfogyott a tudományom, nem tudok több érmét összeszedni, hogy kinyissam a boss kastélyt. Szerintem most egy kicsit pihentetem a játékot, már így is az agyamra ment az a fasz izometrikus nézet, ami miatt minden második ugrásomkor leestem..
-
ayo
veterán
válasz
szpal17 #3685 üzenetére
én pont 2 napja toltam ki, 26 óra 27perc volt: 3 csillag és 1 millió érmével kimaxolva
sokan mondták, hogy nem nagy szám, de nekem az egyik kedvenc Marióm lett mostanság. Nagyon sok egyedi újítás van benne és tökre bejött, hogy végre adtak valami igazi értelmet az érméknek. Ezerszer jobb mint az első rész és sokszor csak mókából toltam pár pályát, hogy kombózzak valami komoly összeget
-
gyuszaa
őstag
-
Linkh
tag
válasz
szpal17 #3631 üzenetére
Egyszerű halandóként te is azt gondolod, hogy húúú meg hááá, aztán később rájössz, hogy ez bizony húúúúhúúúú meg hááááháááá és végül pedig Isten óvja a 3DS gépedet, amikor ki akarod maxolni a játékot, mert ott már olyanok lesznek, hogy a cica rúgja meg, a kakas csípje meg és hasonlók. Bár én nem pont ezeket a szavakat használtam.
-
RangerFox
veterán
válasz
szpal17 #3535 üzenetére
Álmodik a nyomor!
Még rengeteg dolgot be kell pótolnom rajta, most végzem ki lassan a DKCR-t, még ott van az SM3DL Special world-je és még a kimaxolás is hátra van, utána meg új játékot kell vennem.
Jut eszembe, a Rabbids 3D-hez volt valakinek szerencséje? Milyen játék, megér 3k-t? -
boost
addikt
válasz
szpal17 #3479 üzenetére
Szia, ha veszel, most már csak 3DS XL-t vegyél. Az az IGAZI élmény. A sima 3DS addig jó, míg nem tulajdonolsz egy XL-t. Ott jön ki a 3D is, meg a nagy displaybe is jobban belemerülsz. Az a definitív változat, a sima 3DS, vagy a 2DS csak az olcsóbb változat. Nekem 2DS van a gyerkőc miatt (kellően masszív, és nincs 3D), és ha csak én használnám a gépet azonnal cserélném le 3DS XL-re.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
szpal17 #3479 üzenetére
Szia
Nos én a kisebbet használom, szerintem teljesen jó. De nem csak méretben különbözik a nagyobb modell, ott erőteljesebb a 3D hatás is, meg az akksi is. A helyedben azt választanám.
Én német e-shop-ot használok, eddig nem volt problémám semmivel, régiókódba se szaladtam bele. Úgy tudom, hogy Európán belül nincs is ilyen. De valaki majd pontosít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest