Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SolymossyBal #8174 üzenetére
Nekem megvan, de számomra picit csalódás volt az SMT4. Tipikus grindelős JRPG, ha ezzel nincs gondod, akkor 10 eurót bőven megér.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #7524 üzenetére
Köszi, jól sejtettem akkor. Sajnos szegény régi gépemen ez már nem sokat segít, de az újak talán már nem törnek szét.
@Fater: ezen a linken pontokba vannak szedve a teendői, eltéveszteni sem fogod tudni
-
Goldwin
aktív tag
válasz
SolymossyBal #7520 üzenetére
"A system transfer megér egy misét. Kb mint amikor először partícionálsz."
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #7520 üzenetére
A fedél nem kattog.
Ezt úgy kell érteni, hogy amikor pozícióba billented, ott nem kattan?
-
válasz
SolymossyBal #7493 üzenetére
Na mi a vihar lemaradtam mint valami borravaló.
Arrol volt szo marciusban jon...
Nem is néztem a boltokat de latom mar kapni 65 ért nXL -t
Bakker, akkor tényleg írjál róla majd véleményt
Ha 30 ert elviszik a mostanit akkor mar egész tűrhető.
Keket néztem ki magamnak. A Majorask mask os nem tetszik. Kéknél talán nem koszolódik annyira a gomb vagyis nem latszik meg rajta annyira. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #7495 üzenetére
Minden át fog kerülni, a további bővítés pedig úgy zajlik, hogy lemented simán az SD kártya tartalmát PC-re és visszamásolsz mindent az új, nagyobbik kártyára.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #7493 üzenetére
Gratulálok hozzá, ha majd vége lesz az észosztásnak és kipróbálod, dobhatnál pár sort a tapasztalatokról.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SolymossyBal #5562 üzenetére
Hát jó én kettéharapok mindent, azzal nincs gond
Csak van már 1-2 küldim amihez 1-2 item kellene az illetőnek, amit én 99%ban biztos vagyok benne hogy craftolnom kell majd. A küldiket meg menüben lehet megnézni..mármint elolvasni a pici leírását hogy hol kell megcsinálni..ráviszed a "kurzort" az adott küldire és ott X-el tudsz váltogatni hogy az NPC-t mutassa vagy a leírást lásd. 10ből 9 küldinél írja hogy hol kell végrehajtaniAzt nem tudom hogy a kötött sapi mennyi védelmet ad, de van egy sanda gyanum hogy azon könnyen átharapnak a farkasok
Multizni ettől függetlenül akármikor mennék..már csak azért is mert kíváncsi vagyok hogy hogyan működik. Tegnap próbáltam keresni valakit a világban, de nem talált a játék nekem senkit
-
Sirandrish
legenda
válasz
SolymossyBal #5560 üzenetére
Hát gondolom hogy nálad sürög forog, de nekem mindenre csak annyit mond hogy nem tanultam még ki.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SolymossyBal #5558 üzenetére
Szerintem marha jó kis játék lett.
Mondjuk az pl érdekelne hogy hogyan tudok szakmát váltani mert minden videóban benne van ahogy sürög forog a karakter meg mittomén mit csinál..nah Paladinnal ilyen nem volt egyelőre -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #5511 üzenetére
Ha a piros klub nintendo kártyáján nincs lekaparva a szürke mező, akkor értelemszerűen be sem tudta az előző tulaj regisztrálni. Ha láthatóak a karakterek, akkor próbáld beregisztrálni a fiókodba és vagy sikítani fog vagy nem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SolymossyBal #5511 üzenetére
sámli..
-
g@bo
nagyúr
válasz
SolymossyBal #5489 üzenetére
keresd elő a szótárat is mellé....
én ma este tolom.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #5197 üzenetére
Attól függ, mekkora költség a boltba elmenned. KV-nál ingyen házhoz hozzák, a GS-nél viszont olcsóbb 500 Ft-tal. Ha nem nagy macera elsétálni érte, akkor meg mindegy szerintem. Egy héten belül nem valószínű, hogy az összes kópiát széthordanák.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
SolymossyBal #4211 üzenetére
Tudomásom szerint nem is lehet létező NN ID-t rátenni olyan gépre, amin már van egy másik. Tehát azt mindenképp törölni kell róla. Egy fórumtársunk még korábban érdeklődött hasonló témában, de nem tudni, mekkora sikerrel járt. Talán privátban megkérdezhetnéd tőle, mire ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest