Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz
Goldwin #11225 üzenetére
Kemény ez a videó. Főleg mikor 4ből 4 játék hamis.
Meg is néztem az enyémeket de annyi különbség van csak hogy az egyikben zörög a chip.Woros
Majd bf után.
Már elhatároztam hogy mindenképp veszek egy ilyen masinát de valahogy megpróbálom kivárni a fekete pénteket hogy hátha beakciózzák.Egyébként az account-ot meg lehet csinálni neten is?
-
válasz
Goldwin #10614 üzenetére
Azt tudom, ezért kérdem. Van ez a DS-es Dragon Quest gyűjteményem, ehhez vadászok itthon 6. részt. Ezek mind USA kiadások és az utolsót is annak szeretném.
-
aya
addikt
válasz
Goldwin #9497 üzenetére
Gondolkozok a prémiumon, merthogy 5ft-s szarrágó vagyok, gaga összes néven, tiltva lenne
Sajnos én idióta barom vagyok és a full legál gépemmel 560 óra felett vagyok az mh4u-ban, de már nem vagyok aktív benne, mert átáltam a kinai oldalra és a cryengine 3-as online-t nyomom. Úgyhogy ott ne keressetek.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin #9086 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ne linkeljünk be hirdetést, még a barátnőd öccsének a szobatársáét sem. Ebben a topikban szerencsére még nem, de máshol tiltják ki az emberkéket emiatt rendesen. Ha csak érdekesség gyanánt linkeled be, akkor szerencsésebb csak a képet egyedül, egyéb körítések nélkül. Písz
-
-
-
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin #7726 üzenetére
Ha beváltod a kaparós kódot, akkor végigkérdez egy csomó hülyeséget, hogy honnét szereztél tudomást a játékról, mennyi idős vagy, hányan játszanak majd vele ésatöbbi. A legvégén írják jóvá érte a csillagot.
Amúgy megnéztem, a csillagért vett játék nem ad több csillagot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin #2474 üzenetére
Csak egyetlen módja van: jelezni kell a Nintendo felé, hogy jártál és remélhetően orvosolják a gondot. Sajnos, amíg nem profilhoz, hanem géphez vannak kötve a szoftverek, addig marad ez. Egy külföldi (asszem USA) fórumon olvastam talán, hogy egy illető járt így, ő küldött levelet a Nintendónak és valahogy érvényesítették neki. Kulturált hangnemben, némi plusz adattal megtámogatva (gép sorozatszáma, club nintendo profilba beregisztrált játékok adatai, esetlegesen a hitelkártya adatai, amivel vásároltunk) valószínűleg nem reménytelen ügy, de persze a profil-rendszer lenne már itt is időszerű. Ez a hardveres bohóckodás már egy archaikus eljárás, de a N a hírek szerint még mindig nem ide koncentrálja az erőit (jóllehet tudnak amúgy a problémáról, kapják az ívet folyamatosan érte).
-
Jeno.L
tag
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin #1833 üzenetére
Előbb olvastam én is egy másik portálon. Végül is, nem oszt nem szoroz sokat:
"...we are continuing to investigate ways to deliver information about our games directly to our home audience around the time of E3."
Más szavakkal élve, mindenképp beszámolnak majd róla, amit ígértek, csak épp a saját elképzeléseik szerint. Nem titok, hogy a Nintendo Directet fogják tovább görgetni, amikben tényleg mindig lerántják a leplet jópár készülő dolgukról. Mondjuk jobb lenne, ha a kéthavi adás helyett havi fix időpontra állnának át, így is biztos lehetne miről beszélni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Goldwin #1598 üzenetére
Jogos a két pont, a szavazás valamikor tavaly volt, és a 2011-es évre vonatkozott. Viszont bármennyire igyekeztem visszakeresni, persze, hogy pont most nem találtam meg...
Azt viszont fejből el tudom mondani, hogy egy hazai 3DS-közösség szavazataiból rakták össze a listát. Nem akarok felelőtlenül hivatkozni az oldalra, mert éppen ott nem találtam, ahol szerintem találkoztam vele. Mint minden szavazás, ez is szubjektív, viszont meglepően híven tükrözte az egyes játékok nemzetközi megítélését, azért is jegyeztem meg. Arra emlékszem 100%, hogy a Zelda volt az első, a Mario Kart 7 pedig a második helyezett. A bronzérmesben már nem vagyok biztos, de talán a Mario Land 3D volt. Mindenesetre a játék érdemeiből ez aligha vesz el bármit is, Neked pedig a kiigazításért
.
-
PHM
addikt
válasz
Goldwin #1575 üzenetére
A GBA játékokat az R4 és társain felejtsd el.
Egyedül a Supercard DSTwo-n van ilyen feature, de az is szoftveres
emuláció a kártya processzorán, annak minden előnyével és hátrányával.
A GBA romok korrekt futtatása ún. slot2-es kártyán lehetséges,
azt viszont GBA port híján DSi-től felfelé nem lehet használni.
Arról nem beszélve, hogy kapni sem nagyon lehet már ilyet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest