Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
-
Ez egy fórum, nem pedig chat szoba
Majd írunk, ha van mondanivalónk.
Pénteken (feb. 5) jön a The Legend of Legacy, tervezi valaki megvenni? Vagy inkább a hónap végén a Bravely majd?
Jövő pénteken pedig Etrian Odyssey 2 Untold The Fafnir Knight és Project X Zone 2.
Elég hülyén időzített ez a február. Négy olyan játék, melynek nagyjából azonos a közönsége.
-
-
CanibelZ
aktív tag
Nem tudom, hogy miért akarod ennyire ráerőltetni mindenkire, hogy a kisebb 3ds szar, csak az XL a jó... Nekem volt mindkettő a kezemben, mielőtt vettem, és a N3DS (kicsi) sokkal jobban kézre állt nekem, mint az XL, nem is beszélve, hogy hordozhatóság szempontjából az XL meg túl nagy. Hasonlóan én is tudok írni: mindegyik 3DS szar, kivéve a sima N3DS-t, mert csak ezen lehet cserélni fedlapot (vagy nem tudom, hogy magyarul minek hívják) és olyanra csinálhatod meg, amilyenre akarod, a többit ehhez limitált kiadásút kell venned...
Értjük, hogy jobban szereted, érveket is elfogadjuk megértjük, de attól még nem kell másra ráerőltetni a te nézeted...Ja, a mérethez kapcsolódóan, én 175cm vagyok és viszonylag hosszú ujjaim vannak, mégis kényelmes a kicsi.
-
alevan
őstag
Nekem DSi-ből és a 3DSből is kicsi van. Nem vagyok apró, magasságra 1.8 méter vagyok, nagyobbacska kezeim és ún. "zongorista" hosszú ujjaim vannak. A szememmel sincs probléma, nem hordok szemüveget.
Méretre az XL túl nagy. Hordozhatóságban a kicsi viszi a prímet, az befér a farzsebembe is. Mivel a képernyő felbontása ugyanaz mindkét modellnél, ezért jobban látom a pixeleket az XL gépnél, mint a kicsinél (ami nem gond addig, ameddig a képernyő el nem kezdi megadni magát).
Otthol használom a kézikonzolt, főleg ágyban, függőágyban vagy a földön matracon. Vagyis folyamatosan emelem. A kisebbet kisebb súlya miatt hosszabb ideig tudom tartani, továbbá nem zsibbad a kezem, mint az XL-től, amit szorosabban kell tartani a súlya miatt.
Az emberek különböznek. SZÁMODRA lehet, hogy az XL "ezerszer jobb", viszont nem kell ráeröltetni a véleményed másokra.
-
-
alevan
őstag
Nem mindenki rendelkezik ugyanolyan ízléssel. Vannak olyan elvetemült emberek, akik szerint pl. a Final Fantasy VII a legjobb FF.
Ha neked tetszik, jó. De az nem jelenti azt, hogy ez egy oltári király játék. Pl. ha a játék tele van klisékkel és a játékos előtte már játszott 10-20-30 JRPGvel, nem lesz róla jó véleménye, mint annak, aki új a JRPGk világában.
Persze a többség tévedhet lásd az emberek véleményét a közpolitikáról, nem kell mindent készpénznek venni, de nem kell elvetni a többség véleményét sem.
(#9368) Linkh Legend of Legacy - olyan, mintha már a címadásnál elvesztették volna az ihletet...
-
renji00
aktív tag
Az első mondtot nem nagyon értem. Ha arra gondoltál, hogy a poszter miatt veszem-e meg akkor nem, csak ha lesz hozzá akkor azt veszem meg megjelenéskor és késöbb a Bravelyt.
Szerk: Nekem az egyik kedvenc játékom lett, de annyi játékom van most amit nem játszottam, hogy felesleges megjelenéskor megvennem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest