Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagszi_lucas
tag
No akkor, akit érdekel. Én ezzel a két munkával neveztem a New 3DS versenyre.
Ha neveztetek, osszátok meg ti is.
Kíváncsi vagyok rájuk. Nem az érdekel, hogy kié jobb/rosszabb, csak hogy kinek milyen az álom 3DS fedlapja.
-
-
Hú, köszi
Eszméletlen béna vagyok ebben a játékban. Menteni gondolom csak pálya végén lehet?
Megszerzem az elején a salamander kártyát, amivel elvileg tüzes lenne a korbács. Egyszer sikerült is aktiválnom, soha többet, ebben vajon mit kell nyomni?
Ha eljutok az első főellenfélig, aki repked, jó eséllyel 1-2x megütöm, aztán meghótta magát az emberkémPersze addig szivatom magam azokkal a tetőről potyogó angolnákkal vagy kígyókkal, hogy a fene aki megeszi őket (azokat nem lehet valahogy leütni?).
Szóval ha az első pálya ilyen nehéz, mi jön még később???
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szerintem a felbontás marad a régiben, mert ahhoz tényleg át kellene írni mindent. Amit olvastam, hogy feltehetően megduplázták a rendszermemóriát és talán a videomemóriát is megnövelték. Az már saját spekuláció, hogy szerintem a CPU maradt hasonló, talán csak megemelhették az órajelet és/vagy kibővítették az utasításkészletét. Így a régi játékok is gond nélkül futhatnak és az exkluzívak is ki tudják használni. Mivel a fotókon is jól láthatóan megnövelt akksikat tettek a gépekbe, ezzel ellensúlyozni tudnak egy esetleges felskálázásból adódó többletfogyasztást. Nem is spekulálok többet, mert még megárt.
De PS Vita-szintű grafikára nem kell számítani a továbbiakban sem.
-
adalbert1
veterán
Nekem kicsit ambivalens érzéseim vannak.
Tetszik a fejlődés, az új dolgok, ezeket mind jónak tartom.
Ami nem tetszik, hogy ezt csak most lépik meg, szerintem jó lett volna akkor már egy új generációt kezdeni (igaz, ahhoz még a 3DS fiatal, hogy kivezessék teljesen) - sok, az újdonságokat (irányítás, erősebb hardware) kihasználó, csak az új rendszeren futó játékra nem számítok (DSi enhanced játékok közül se emlékszem túl nagy durranásra/különbségre, DSi only játék pedig talán 4 db volt), lévén eladtak 45 millió 3DS-t, az túl nagy piac, hogy csak úgy maguk mögött hagyják.
Ezáltal szerintem lesz egy olyan konzolunk, amilyen már a 3DS XL is lehetett volna, csak épp olyan tartalom nem lesz rá, amivel ki lehetne használni a plusz feature-öket (annak nagyon tudnék örülni, ha esetleg SNES Virtual Console címek is kijönnének), vagy ami kihasználja, de érdemes lenne játszani vele (remélem az N megcáfol
).
Illetve a 2DS miért marad ki (vagy tartogatják későbbre)?
-
ayo
veterán
nekem van egy egyszínű tokom, de most rendeltem egy ilyen kisebb táskát neki 1 dollárért, csak hogy menő legyen kivenni belőle.
egyik oldala ocarina másikon majora mask, ha megjött majd tuti lefotózom -
-
slick-adam
aktív tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem zavaró, teljesen szép képe van. A gép csak két éve van kint (az XL még egy éve sincs), úgyhogy nyugodtan beruházhatsz a jelen generációba, még nem sok mindenről maradtál le. Nagyon jó konzol amúgy, nekem piszokul bejött, soha nem gondoltam volna (nekem a Gameboy classic - a szürkeárnyalatú kijelzős - volt előtte az utolsó kézikonzolom).
-
Nintendo esetén sose lehet tudni, de nincsenek pletykák, legalábbis én nem nagyon olvasok olyasmiről mostanában, hogy jönne egy új 3DS variáns, mondjuk beépített második analóg karral. Szóval ha most van rá kereted és van az a pár játék ami nagyon tetszik rá, akkor nyugodtan vegyél 3DS-t. Én mondjuk az XL kiadást ajánlom, a nagyobb képernyő jót tesz 3D hatásnak.
Jövő vasárnap erre a VIII. 3DS Hungary Találkozóra jön innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest