Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Ott is igaz, hogy natív win alatt jobban fognak futni a játékok. Mert ezek ugye vagy a natívan linux verziót futtatják (amik jellemzően rosszabbul futnak), vagy a wines verziót futtatják proton alatt, ami legjobb esetben is ugyanúgy fut, de inkább rosszabbul.
A konzolon nem azért futnak jobban a játékok, mert nem win-t futtatnak (ami az xboxra ráadásul nem is igaz). -
opr
nagyúr
Itt nem az a kérdés, hogy ügyesen válogatva használt cuccokból lehet-e meglepően olcsón olyan gépet csiholni, amin kompromisszumokkal ugyan de el lehet játszogatni sokszor még akár új AAA címekkel is. Mert az triviális, a válasz az, hogy igen.
Itt az a kérdés, hogy mit ad ehhez hozzá a steam os. Mert szerintem (és az interneten található értelmezhető cikkek és benchmarkok szerint) kb semmit.
Kapsz egy fancy GUI-t a steam könyvtáradhoz, cserébe egy raklap korlátozásért. Ennyi.
Teljesítményt nem nyersz, pénzt összesen a win licenc (mennyi most? 2500ft kb?) spórolsz, és elég jó esély van rá, hogy az install se éppen click-click-finish lesz.De kinek mi. Ha valakinek fontos, hogy pöpec kis kártyákon lássa a játékait, hajrá, nem vagyok én semmi jónak az elrontója. ¯\_(ツ)_/¯
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest