Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominiator
aktív tag
szerintem ez az nfs nem lett az igazni, a MW a többi már valahogy nem valami jó
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
Ant@
senior tag
Üdv!
Aki végigjátszotta igazán megírhatná hányszor választhatunk pink slip autót összesen. Előre is thx!
-
Str8 sk8r
őstag
-
Remélem, a gazdasági válságnak sikerül a számukra is nyilvánvalóvá tenni, hogy szart nem veszünk!! Talán így, most jobban, hamarabb ráébrednek. Mert a következő hír nem az lesz, hogy pl a Subaru nem indul a WRC-ben a Suzukival együtt, hanem, hogy ez és ez a kiadó ment csődbe. De nem azért, mert jaj, nincs pénz és emiatt kevés ember vesz gamét, hanem mert szar a game és az emberek még jobban meg fogják nézni, hogy mire adnak ki pénzt. Merthogy egy ilyen újabb rókabőr szagú NFS-re vagy Fifára biztos nem.Majd egy kicsit megnövekszik ilyenkor a trackerek forgalma egy kis időre, aztán ennyi.
Üdv:
Geller -
Godimodi
tag
Szerintem az utolsó igazán jó NFS az Undeground 2 volt.Most Wanted még elment,de a Carbon az nevetségesen rövid volt,plusz lőjöttek egyre jobban a "400al beveszem a kanyart ,ezt figyeld,nekimegyek és így megelőzöm"-dolgok.Szvsz jobblenne ha az EA inkább 3évente adna ki NFSt és akkor mindent beleadna,nem egy féléves kész játék menütémáját és kocsipalettáját próbálná frissítgetni.Egyetértek ,hogy ezzel már mindenki pofájáról lehúzzák a bőrt.
[ Szerkesztve ]
-
Lacika001
aktív tag
-
Viszlát
addikt
Nagyjából le lett írva már minden sirámom a játékkal kapcsolatban. Talán csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon-nagyon rövid volt az egész, effektív játékidő nem több 3-4 óránál. Persze maradt pár verseny, amit még nem csináltam meg, de esély sincs ennyi pénzből kipróbálni a jobb autókat, pedig spóroltam és a nyert autókkal mentem szinte végig... Kár érte.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
Hali gyerekek.
Lehet én vagyok lámer, de valaki elmondaná hogy hogy lehet a fix 60Hz-ről feljebb állítani?
1600x1200-ban nyomom, a monitorom itt bír 120Hz-et, de a játékban scak 60Hz, és nem találtam sehol olyan opciót ahol mondjuk 85Hz vagy 100Hz-re lehetne tenni.
5 letek megoldás?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
No-kia
addikt
ezze hog ylehet lanozni? semilyen erre utaló menüpontot nem találtunk
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
V.L.
aktív tag
Ebben a részbe belső kameraállásban nem lehet beállítani a belső tükröt?
-
muxi-muxi
senior tag
Nem egy szép játék. Barna, mint a fekál, laggol, akocsik törése... inkább ne lenne. Mióta megjelent, azóta próbálok játszani vele, de túl sok kedvem nincs hozzá...
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Lacika001
aktív tag
Hali
Éedekelne hogy van olyan akinek ez a játék Barton procival elindult.Nem az a lényeg hogy szaggatott,meg nem ment max részltességen,hanem hogy elindult egyáltalán.
Váloszokat előre is köszönöm,ja és :
Kellemes ünnepeket! -
Dj.darth
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
konas
senior tag
válasz [HUN]Dani #2467 üzenetére
Minimális rendszerkövetelmények
===============================
Windows XP (2. vagy újabb javítócsomaggal):
3.0 GHz Intel Pentium 4 (vagy annak megfelelő)
512MB RAM
DirectX 9.0c kompatibilis, 3D gyorsítású 123 MB memóriával
ellátott videokártya vagy ezzel egyenértékű
(a támogatott chipkészleteket lásd a 8. fejezetben)
8X DVD meghajtó (csak DVD-s felhasználóknak)
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Szélessávú internet az online aktiváláshoz és az online játékhoz
MS kompatibilis egér
BillentyűzetWindows Vista
3.2 GHz Intel Pentium 4 vagy ezzel egyenértékű
1 GB RAM
DirectX 9.0c kompatibilis, 3D gyorsítású 123 MB memóriával
ellátott videokártya vagy ezzel egyenértékű
(a támogatott chipkészleteket lásd a 8. fejezetben)
8X DVD meghajtó (csak DVD-s felhasználóknak)
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Szélessávú internet az online aktiváláshoz és az online játékhoz
MS kompatibilis egér
Billentyűzet -
mmdms
addikt
Nekem is a gts-em simán viszi 40fps átlagot 2x-es élsimítással, nemtudom ti mit csináltok...
egyébként az nvidiások próbálják megy visszatenni a 169.25-ös drivert vagy a175.XX-eset, nekem hatalmasatt dobott rajta, a 180.48-as egy kalap szar, pl jericho-ban átlag 20 fps-el játszottam vele maxon, a 169.25-össel meg bőven 50 felett van mindig.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
kem
addikt
Nekem is megyí fullon...
nem értem a reklamálókat. 20k-s VGA meg 1000éves 2magos AMD 2GB rammal simán elviszi...Köszi!
-
lúzer
veterán
végigtoltam a gamét: hát egy kalap szr összesítve, semmi újat nem tudnak már kitalálni - sajna.
egyszer csak vége hirtelen, ennyi
látom nem vagyok egyedül a véleményemmel
uninstall:
mappa és reg kulcs törléseMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Zsolt1980
csendes tag
hi,
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
kösziMemóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi
-
No-kia
addikt
az adatlapomnál levő konfiggal(most proc 2GHZ-n van) folyton leesik az fps 20 körülire, menűben meg 10 re, akármit állítok be, legújabb driver van fönt, ötlet?
-
[HUN]Dani
őstag
Sziasztok!
Ilyen gépem van: +5000 amd proci, 1 gb ram, geforce 8600gt(256mb) vajon menni fog a játék?magyarsrac
-
konas
senior tag
Jo ez a jatek,olyan NFS-es..
Csak lefoglalta a rendorseg 2 automat is,most meg maradt 2 gyenge autom..
Most mit csinaljak,...???
Nem lehet esetleg kivaltani oket??? -
ruan
tag
sziasztok
9600gt tulajok, hogy megy rajta a gáme?
elég erős hozzá?
vagy inkább az ati-t szereti,
melyik az a kártya amin már jól fut, high beállításokkal?nemrég kezdtem a gamét, leporoltam a momo-t, felhúztam az x1650xt-t... de nincs benne elég kraft
thx
[ Szerkesztve ]
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
Dj.darth
tag
Az én kocsim nem tetszik senkinek...
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok.
Az érdekelne engem, hogy ki lehet-e iktatni a játékban a rendőröket valahogy, mert nagyon idegesítőek. Én csak autózni szeretnék, felfedezni a bejárható területeket ( ugye erre nemigazán van lehetőség, amikor szágúldozik az ember, nyomában a rendőrökkel ), meg hasonlók, de a zsaruktól egyszerűen nem lehet. Teljesen felidegesítenek, mert minden apróság miatt elkezdenek űldözni és szinte lehetetlen lerázni őket... Így pedig élvezhetetlen a játék. Rendőrok voltak pl a M.W.-ban is, de azok nem voltak ennyire idegesítőek ( nameg nem is volt belőlük ennyi ).
Szóval erre kéne nekem vmi megoldás, hogy "kikapcsoljam" őket. -
feka007
veterán
válasz zsoltee10 #2443 üzenetére
Nekem még az U2 + MW is tetszett. A Carbonra azthittem hogy a mélypont, utána jött egy még sokkal rosszabb PS (viszont ebben legalább volt ötlet, legalábbis változás), ez a mostani meg szót sem érdemel... Azt hitték hogy a végtelenségig csinálhatják ezt, akár jó akár ilyen szar, merthogy ez az NFS, szerencsére a mostani résszel végre befürödtek...
-
Janoo_07
aktív tag
Helo
Valami megoldás a dúrva fps laggra?? mert ez szánalmas egyszer kúrvagyors a játék aztán meg belassul ... vicc jácchatatlan... Segítséget előre köszönöm -
Dj.darth
tag
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz feka007 #2437 üzenetére
iszonyú messze van már a sorozat hajdani fényétől. én még mindig azt mondom, hogy az 5. volt a legjobb rész a porsche történelemmel, meg a 4, és az underground az ötlet és a hangulat miatt. ennyi. én az 5. részig végig vittem mindet, meg az undergorundot. a többi gáz, és sajnálom, hogy ezzé lett. 2-3 évente kellett volna kiadni egy-egy részt, nem fosni egymás után a gyengébbnél gyengébb vackokat. talán majd egyszer feléled, és méltó lesz a névhez.
-
stvnppp
senior tag
-
Ice!?
őstag
Nah, ma volt egy uninstall.
-
domi007
őstag
válasz feka007 #2437 üzenetére
Szép a Dacia: jó ha van, de jobb ha nincs->népbölcsesség.
Ezekután szabadon:
Szép a Need for speed: jó ha van, de jobb ha nincs"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
feka007
veterán
Végre vmi történik Remélem ezzel befejeződik ennek a kutyaguminak a gyártása...
Az "ez is jobb mint a semmi" közmondás ennél a játéknál a fordítottjára változik: A Semmi is jobb lesz, mint ez[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
ha két nem feltétlenül erdeti játék van két gépen akkor azzal lehet lanozni?
-
Zolexx
aktív tag
válasz changbácsi #2434 üzenetére
Én konfigommal, ugyanilyen felbontáson , teljesen ugyanilyen beállitáson mint neked, min.: 26 FPS-re esik le Nagyon! ritkán de azt se lehet észrevenni nagyon.. 8.12 catalist-al. Fura mi? pedig a 8800gt jobb sokkal..
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
changbácsi
tag
Látjátok a konfigomat...
Egy ilyen konfiggal miért esik le minden maxon(kivéve AA az csak 2x) 1280 x 1024 be az FPS 30 ra? Nálatok is ez van?CsÁ
-
<.RicHarD.>
tag
Szinten..Feltettem,jatszottam vele 1 orat,es delete.
Quad Core :)..Mert szeretem ha félgőzzel dolgozik a proci egy kicsit..^_^
-
darál0w
Jómunkásember
nálam is ugyan erre sorsra jutott...de nálam gyorsan ment az uninstall... vagy csak sokáig toltam azt a barnát
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Rossi
addikt
Végre végigjátszottam (ennyit megérdemel az NFS sorozat tőlem, bár a PS-et végig se toltam, de cssss....), majd kilépés és uninstall. Meg is hálálta a törődést azzal, hogy baromi lassan törlődött...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Sirandrish
legenda
ezt a játékot tényleg egy hétig uninstallálja?
Már vagy 10 perce szenved de még sehol se jár..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
trialboj
őstag
válasz #62239488 #2427 üzenetére
A jatek nkm elso benyomasra tetszett, sajnos kesobb rajottem, hogy csak azert mert ez volt az elso jatek amit kiprobaltam az xboxon, s mivel nkm teljesen uj vilag ezert mindennek orultem volna. Igy hogy jobban megfigyelem, sok a hiba a jatekban. Pl ami engem a legjobban idegesit, hogy az uldozottsegi szint nem a korozottsegtol fugg, volt hogy 1es uldozottsegnel proschek es helikopter uldozott... akkor minek van ott ha ugysem mervado? A kocsi torik az tetszik, viszont csak 1 versenytipusban van totaled, a tobbiben agyongyepalhatom. S vegul, ez sem kerult nagyobb erofeszitesbe befejezni mint a carbont, pedig mikor felraktam igazan azt sem tudtam h hogy fogjam meg a controllert, es kb 5 nap alatt vegigvittem napi 2 ora jatekkal! Egyedul a tunning miatt erdemes jatszani, az nagyon jol meg lett oldva
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
buller16
csendes tag
Nekem ind2 nagyon bejött, de ha választani kéne, akkor egyértelműen ez jobban tetszik, mint a Most Wanted
-
Sirandrish
legenda
válasz WonderCSabo #2423 üzenetére
nem bizony..ez Jobb mint az MW..nekem az MW nagyon nem tetszett ezt meg végignyomtam és jó volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
WonderCSabo
félisten
Kipróbáltam a játékot. Vhogy művinek tűnik az egész város... Látszik, hogy a MW népszerűségét látva megpróbáltak egy "Most Wanted 2"-t csinálni. Nem sikerült.
-
buller16
csendes tag
Ha megnézed a Fifa-t amit ugye szintén ők csináltak, az kb évről évre jobb...még a kommentátori dumák is...és ez az nfs-el is így van...ok h nem olyan korszakalkotó mint régen, de élvezhető a játék és egy végigjátszást szerintem mindenképpen megér...
-
gorgo11
csendes tag
Ami a gta4 körül volt azért az is megért egy misét. És szerintem nem fog ez hosszútávon menni mert előbb utóbb észbekapnak.
-
gabi0725
csendes tag
Így van. Még 4-5 évvel ezelőtt vagy régebben az ő játékaik voltak a legjobbak a piacon.Minden nagy nevet ők adtak ki.Aztán előjöttek a rókabőr effektussal, és most már csak a középmezőnyben vannak maximum...
Never go full retard
-
buller16
csendes tag
hát nemtom... vmilyen szinten minden hasonló gyártó lehúzza az embereket...de ők szerintem kreatívak...
-
Sirandrish
legenda
válasz buller16 #2412 üzenetére
jól mondod...egy nagy név..sajna nulla kreativitással és 100%os pénzlehuzó szándékkal..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
buller16
csendes tag
Jó a Fifa csak félig az...
de én nekem pl a MW is minőségi volt, meg ez is az... a Ps gyengébb lett legalábbis sztem de attól függetlenül az EA minőség sztem még ma is megvan...ma is egy nagy név -
-
Sirandrish
legenda
válasz buller16 #2408 üzenetére
a Red Alertben csak kiadó...
plussz a Red Alert nem az évi szemétmennyiséget növeli mint a Fifa és az NFS...
Fifa mint szimulátor?
Ezt te sem gondolod komolyan..Egyvalamibe igazad van..a maga idejében...azaz az NFS 2-3 idejében..aztán volt egy nagy Durr még az Underground...de azóta elég gyér a szinvonal..és ez elmondható bármelyik belső fejlesztésükre mint a Fifa...legalábbis a PC-s verzió...
-
buller16
csendes tag
hát nemtom... szerintem azért igen is beszélhetünk EA minőségről...ott van pl a red alert meg ugye a különböző szimulátorjátékok fifa stb... és a need for speed is egy iszonyat jó játék...ha bele gondoltok a maga ideében korszakalkotó volt...és ez a része is minőségi...
-
-
buller16
csendes tag
Miért kapkodták volna el??
komolyabb hiba szerintem nincs benne... -
buller16
csendes tag
Jó nincs teljesen rendben, hogy ha nekimész olyan lepattansz róla... de jobb, hogy nagyobb a kihívás, mint a MW-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest