Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #73415 üzenetére
Nem mindegyik szolgáltatónál lehet ám ezt állítgatni... De sose nem is érdekelt annyira
Az appban nincs benne ennek a lehetősége, amikor nagy ritkán bent jártam, úgy 5évente, nem jutott eszembe rákérdezni ilyenekre. Kb szerződéskorkötéskor voltam bent, meg mikor a puk kellett (nem, az sincs az appban benne, és mivel az eltelt évek alatt új személyim lett, előbb azt kellett felvezettetnem, akkor meg már elintéztem a pukot is helyben, amit telefonon is lehetne egyébként. -
törölt tag
ilyen esetem is volt, amikor direkt láthatóra lett állítva a szám, mégis mondták, hogy azért nem hívtak vissza mert nem látszott a szám, kiderült a szolgáltató rejtette - mobilnál.
Átállítottam a szolgáltatói oldalon azóta nincs gond. (előtte nem is feltételeztem, hogy rejti magától). -
Landsmann
addikt
Én is ezzel kínlódok.Minden újraindítás után a hálózati alapértelemzettre áll vissza. A Yettelnél alap a szám küldése, mégsem küldi el, az engedélyezésre kell állítani,úgy jó. Céges a kártya, úgyhogy beleszólásom nincs, ellenőrizni sem tudom hogy szolgáltatói oldalról mi a helyzet. De korábbi készülékkel nem volt ilyen gond, az mindig küldte a hívószámot.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest