-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz haxiboy #99573 üzenetére
A mérés meg korlátozás engem is elkondolkodtatott... 7-én mentünk külföldre, múlthét szombaton (21-én) jöttünk haza... A páromnak 2 napja jött az értesítés hogy VÉGE a 7GB forgalmának!! EU roamingban MAX 4GBot tekerhetett le de azt nem használta ki mert ott nem volt korlátozás (pedig a szálláson nem volt WIFI végig csak mobilnet), ellenben a maradék 3GB lepörgött volna (úgy hogy otthon wifi, munkahelyen desktop gép??) a szabadságon kívüli 11 nap alatt? Nekem elég irreálisnak tűnik az ő felhasználási szokásait tekintve..
Fel is hívom a kapcsolattartót...
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz haxiboy #73778 üzenetére
én nem tudom, hogy mit csinálnak a t-nél, de pl nálam a korlátlan böngészés csomaggal több hónapja probléma nélkül megy minden, legyen szó youtube-ról, spotifyról, app store letöltésről, viszont a sima letöltés sok oldalról nem megy. Ha nem tölti a youtubeot,egyszerűen újracsatlakozok a netre és jó..
Így el is megy havi 20gb feletti adatforgalmam, úgy hogy alapból egy 50mb-os csomagom van,arra van ráaktiválva a böngészés -
legenda
válasz haxiboy #67418 üzenetére
szia,
két lehetőség van a díjcsomagban alapban adott net visszakapcsolására;
- a mobiltelefonon; *111# -> (1) Továbblépés -> (2) Szolgáltatások és biztonság -> (2) Mobilinternet, Mobil TV és Zene -> (1) Mobilinternet -> (1) Csomagok napi használatra -> (6) (LTE) Alap Net szolgáltatás
Bizonyos esetekben lehetnek eltérések az elérési útban, de az a lényeg, hogy az "(LTE) Alap Net szolgáltatás" pontot kell keresni és aktiválni!- telefonos ügyintéző segítségével visszakapcsoltatni a díjcsomagban alapban adott adatkeretet, ez a 1430-as telefonszámon tehető meg
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz haxiboy #54027 üzenetére
miért kell azonnal a rosszra (is) gondolni?
keress rá, külön pozitívumnak említik a leírásokban, hogy fluorescence silica gel shell, és nem csak ennél, hanem más színek és eltérő kapacitások esetén is, tehát mindegyik direkt ilyen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anadroid
senior tag
válasz haxiboy #53442 üzenetére
Nem elektronikai, vegyészeti. Úgy tűnik, hogy fluoreszkáló festéket kevertek a burkolat anyagába. Vagy a fukosimai gyárban készült.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz haxiboy #53438 üzenetére
A töltés befejezése után nézd majd meg koromsötétben, a ledek környékén jó fél órán át utánvilágít a kék külső, a fényhatás kb. egy húszforintosnyi körben lassan szétterülve szűnik meg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
lupus_l
aktív tag
válasz haxiboy #53021 üzenetére
Ha kaptál sms vagy e-mail értesítést, akkor megérkezett. Ha nem kaptál, akkor még nem. Ez ilyen egyszerű
Múltkor elbeszélgettem egy ilyen ponton az üzletvezetővel, aki mesélte, hogy napi szinten feleslegesen mennek a Telekomosok a webes felület félretájékoztatása miatt...[ Szerkesztve ]
-
Subotai
csendes tag
válasz haxiboy #52622 üzenetére
Engem tegnap hívtak, ugyanígy Black Friday, S4, Like S díjcsomaggal, részletre, új előfizető. Az ügyintéző teljesen korrekt, volt, sikeres hitelképességi vizsgálat után (ami kb. 4 kérdés volt ) azt mondta pénteken át is vehetem (Eger, T-pont) és nem kell előleget fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest