- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topik
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ha van 3 szám a nevemen (hűség mentes mind), egyiken módosítottam a díjcsomagon felfelé + rendeltem készüléket az létezik, hogy a második azért nem tudom ugyan ezt megtenni mert:
Gyakorlatilag megmagyarázatlan hibára fut a második szám és közli próbáljam később.Szüleim száma is az én nevemről fut az egyszerűség kedvéért és dolgozói flottából akartam őket kivinni MobilM+NetS-be egy egy A56-ot hozzácsapva. Az elsőnél létre is jött a megrendelési igény és jött a levél, hogy 1-5 munkanapon belül felkeresnek minket a szállítás végett de e a második szám esetén valamiért nem akar menni...
-
zoltan6
addikt
válasz
Zsolt,72 #144506 üzenetére
Na minden rendben,csak hozzá kellett adni a fennmaradó 3. számot a telekom fiókhoz. Mostmár láttszanak a számlák is,meg rendben megmaradt az az 1db előfízetés. Köszi mindenkinek.
Intruder2k5
De,az volt a megoldás. Az én számom volt megadva a fiókba,ami ugye mostmár elkerült a Telekomtól. -
-
-
válasz
remetelvtars #144502 üzenetére
Ez így volt korábban is, ha nem fordított ékezettel, vagy ékezet nélkül írtál, akkor bizony széttörve érkeztek és minden alkalommal külön-külön jelzés is volt.
-
1995M
kezdő
"lehet ugy fogalmazni ne legyen felreertheto se."
Nyomógombos telefon nálam már túl régen volt, nem emlékszem, hogy a normál ékezet több karakter dolog miatt többször csipogott volna. Meg tudták jeleníteni egy darabban összefűzve a 160 karakternél hosszabb üzeneteket.Amúgy kavarják is a cégek: a Telekom is attól függ melyik számukról írnak, egyszer normál ékezettel írnak, máskor a fordított hülyeséggel. Legrondább amikor mondaton belül váltogatják hogyan, egyszerűen csúnya.
Pl. GLS is váltogatja, ékezet nélkül ha csomagpont, fordított ékezet ha automata. Notino rendelés ékezet nélkül, teljesen jó.Amúgy át is lehet fogalmazni, hogy normális legyen:
Kedves Ügyfelünk! Maraton 5 GB net bövìtödet aktivàltuk. Felhasznàlhatò belföldön és az EU-ban, amìg az 5 GB el nem fogy vagy ameddig tart SIM kàrtyàd rendelkezésre àllàsi ideje. Jò netezést! Telekom
Átfogalmazva:
Kedves ügyfelünk! Maraton 5 GB (hazai és EU) adatkeret bekapcsolva. Jó netezést! TelekomSzöveg többi része felesleges, mert amikor elfogy kapsz róla üzenetet és a SIM egyeztetésről is.
Mindegy, ez nem rajtunk múlik.
-
1995M
kezdő
válasz
Rage47 #144494 üzenetére
Szerintem ekezet nelkul olvashatobb es belefer egy uzenetbe is, lehet ugy fogalmazni ne legyen felreertheto se.
Amúgy ha már van Telekom app, miért nem értesítést küldenek? Ha van app, a régi sms rendszer elég lenne csak backupnak. Viszont az app pedig buta és ronda, nem tudnak értesítést küldeni elfogyott az adatkeret 80%-a, aktív a bővítő, számla érkezett stb. Csak a moments reklámjaikat tukmálják benne. Tehát az ősrégi sms rendszer se túl elegáns és az új app se kényelmes.
-
1995M
kezdő
Ebben az a vicc, hogy a szolgáltatónak mibe kerül az sms? Semmibe. Akkor feleslegesen bénáznak ezekkel a visszafele ékezetes betűkkel. Azt sokkal rosszabb olvasni, mintha ekezet nelkul kuldenek az uzenetet. (ha már nem akarják helyesen)
Az app pedig egyre rondább és butább.
-
ferob
őstag
válasz
sunseeker2k5 #144490 üzenetére
Teljesen felesleges belelátni dolgokat, mert az említett szolgáltatáshoz valóban a +36308080102 telefonszám van használatban, valamint az ilyen karakterekkel kiküldött szöveges üzenetekért a szolgáltató által használt GSM-7 kódolás a felelős, ahol egyetlen SMS üzenet 160 karakter lehet maximálisan, míg UCS2 kódolás esetén ez mindössze 70 karakter lenne.
-
-
válasz
sunseeker2k5 #144488 üzenetére
Technikai okokból használnak ilyen ékezeteket, szóval ez pont a szolgáltató(k)ra jellemző
-
sunseeker2k5
csendes újonc
válasz
martongunar #144485 üzenetére
Persze, de nem ilyen rossz helyesírással és a magyar ékezetek sincsenek a helyükön.
pl : kàrtyàjàn vs kártyáján -
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX #144486 üzenetére
Az biztos, hogy nem akart nekem új előfizut kötni a régi helyett. Tizen x éve vagyok a T-nél ezalatt kb 6x váltottam számot és a két előfizum mellé általában két eszköznek a törlesztőjét is fizetem folyamatosan.
De biztos vagyok benne, hogy azt mondta, hogy ingyenes lenne, ha nem lenne hűségem.Lehet az ügyintéző nem volt képbe teljesen.
Na mindegy. -
AnonymusX
őstag
válasz
BreamHunter #144473 üzenetére
Nem számít, hogy hűségidőben vagy-e, legalábbis a linkelt oldalon ilyesmit nem írnak.
Vagy még azt tudom elképzelni az esetedben, hogy az ügyintéző úgy akarta neked megoldani a hívószám cseréjét, hogy új előfizetésként adja el neked, a régit pedig megszünteti. Ő jól járt volna azzal, ha elad neked egy új előfizetést. -
martongunar
tag
válasz
sunseeker2k5 #144484 üzenetére
Küldhet ilyet a Telekom, persze ennek valóban csak SIM cserénél van létjogosultsága, de ahogy ezek a rendszerek működnek, nincs kizárva semmi sem. STK (SIM Toolkit) a neve. Ezt Android telókon láttam már külön applikációként is, de beépülhet beállítás menübe is szerintem, nem tudom, Iphone-nál hogy van ez.
Lottózni, parkolni stb. lehet vele, tudtommal úgy megy, hogy a menüt benyomkodva elküldi a megfelelő SMS-t a megfelelő számokra. Ma már nincs nagyon létjogosultsága, régen MenüÁSZ néven futott, de tudtommal megmaradt a szolgáltatás pl. hagyományos telefont használók részére. -
sunseeker2k5
csendes újonc
Én ma reggel láttam, hogy ugyanez az üzenet jött. Tele helyesírási hibával.
"Tisztelt Ügyfelünk! Elözö SIM kàrtyàjàn lévö alkalmazàsait sikeresen telepìtettük Önnek."Új alkalmazás nem települt, sim csere sem volt. (iPhone)
Nem mi vagyunk az elsők:
https://www.kihivott.hu/telefonszam/06308080102/osszes-hozzaszolasAmiket írnak, nem életszerű, de látszik hogy sok évre visszamenőleg küldözgetik.
A tudakozó nem ismeri ezt a számot. Ha spyware, akkor kéne valami link amivel letöltésre buzdítanak, de ilyen nincs benne. Sima mezei text üzenet. Igen, tudom a Pegazus szintű dolgok ilyen úton is települnek, de mi kis célpontok vagyunk ahhoz. Ha csak nem szintet ugrottak a dolgok. -
blueye
veterán
válasz
kovacsmi_74 #144478 üzenetére
A Moments fül nálam továbbra sem megy Wifi alatt csak ha kikapcsolom és mobilneten vagyok
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Nekem is frissült 26.11.1 verzióra, de ez jól mutatja a napok számát.
-
válasz
Szerintem ronda lett így a sötét mód, fordítva kéne, fekete hátul, elöl meg szürke... Na mindegy, sokat nem járok benne
Az AI meg nem érdekel.
-
kovacsmi_74
senior tag
Frissült megint az app, változott a design/dizájn (szokni kell még), Magenta AI funkció, és megint a Domino lejáratig hátralévő napok helyett "Lejár numberOfDays múlva".
(Android 10) -
Dyno
veterán
Sziasztok!
Az elöbb kaptam egy sms-t az alábbi szöveggel: Tisztelt Ügyfelünk! Elözö SIM kártyáján lévő alkalmazásait sikeresen teleptettük Önnek. +36308080102 számról, nem volt sim kártya cserém se semmi módosítás az elöfizumon ez mi lehet van valakinek valami ötlet?Elég kamunak nézz ki....
-
Lehiñito
senior tag
válasz
szemesi69 #144472 üzenetére
Hm, érdekes. Nem tudom mi alapján dönti el a rendszer, hogy mire engedi a 20 és mire csak a 10 havi részletet. Jobban örülnék én is a 20 havi részletnek egy 270k forintos terméknél. Kényelmesebb lenne fizetnem a 20 havit, de ha nem lesz más akkor elhozom 10 havira. Csak meglepődtem mikor mondta, hogy csak 10havit tud kiválasztani.
-
BreamHunter
tag
válasz
AnonymusX #144467 üzenetére
“Vagy marad az, hogy egyszerűen csak új hívószámot kérsz az előfizetésedre, aminek díja 7000 Ft.”
Én tavaly kértem új számot hasonló okokból.
Akkor nézte a csaj, hogy hűségem van még és mondta, hogy akkor díjköteles a váltás viszont, ha nem lenne hűségem akkor ingyenes.Lehet én értettem félre? Vagy változott azóta?
-
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #144453 üzenetére
Lehet így üzenetet is küldeni, most próbáltam ki. A tabletben a messages figyelmeztet, hogy a telefonom csatlakozzon wifi vagy mobilnet hálózathoz. Mind a két eszköz azonos wifin volt, aztán a mobilon kikapcsoltam a wifit és a tabletten a messages azt azonnal jelezte is hogy a telefonon a mobiladat forgalom költséges lehet. Így is elküldte az üzenetet. Azt is ugyan úgy látom a tabletten, hogy sms vagy rcs üzenet a partner.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Mióta nincs lehetőség tartozék részletre vásárlásánál 20 havi részletet kérni a 10 helyett?
Ma voltam üzletben, de azt mondta az ügyintéző, hogy csak 10 havira tudja adni a 270ezres terméket, mert a rendszer annyit mutat. -
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #144466 üzenetére
Ha úgy van meg a Magenta csomagod, hogy ez az egyetlen mobil, akkor dominóra váltásnál vagy lemondásnál megszűnik a Magenta csomag. Továbbá ha valami régebbi (jobb ár-érték arányú csomagod van), akkor azt nem tudod majd újrakötni sem, az újak közül kell válassz.
Vagy marad az, hogy egyszerűen csak új hívószámot kérsz az előfizetésedre, aminek díja 7000 Ft.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #144463 üzenetére
Megelőztek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #144463 üzenetére
Ezt szerintem nem tudod megcsinálni.
A "zaklatások" miatt tudsz új számot kérni, de a régit ilyenkor nem tarthatod meg.
Ha nincs hűséged, akkor az opció lehet, hogy kiviszed a mostanit dominoba és egy új számmal új szerződést kötsz, de hűség alatt ez nem játszik.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni, hogy az előfizetéses számomból Dominós számot, az előfizetéshez meg kérek új kapcsolási számot? Újra kiosztott számom van, és az előző tulaj ügyfelei és barátai egyfolytában hívogatnak. Most lett elegem sok év után.
Köszönöm! -
gyulaszu
senior tag
válasz
4Grider #144457 üzenetére
Tehát akkor Te is megerősíted, hogy az első kérdésre az a válasz, hogy ebben az esetben nincsenek blokkolva?
Drága-e? A céges kártyámon lenne 8 EUR/nap-ert korlátlan netezés.
Az itthoni Telekomos 2 hétre 2x 6490, ami még elviselhető lenne.
Odakint is kellene intéznem kínai SIM-et ami nem ingyenes és a VPN/WG beállításokkal is kellene "vesződjek". Lehet nekem megéri és "hivatalos" (Ti is írtátok, hogy a kínai IP-ről VPN-ezést adott esetben nem nézik szívesen)
Nos ezért kérdezem, hogy a Világutazó net-ben mennyibe kerül 1 GB, tudja valaki?Update: @Killing
akkor az nem opció
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
odaát már kérdeztem, de közben azt tudtam meg a kínai hálózatos kollégáimtól, hogy a külföldi SIM kártyák forgalma nincs korlátozva. Ezért most itt is szeretném kicsit körbejárni a témát.
Van esetleg valaki, akinek van közelmúltbeli tapasztalata Telekom SIM-mel Kínában roamingolás kapcsán? Tényleg nincs blokkolva a Gmail, Messenger, Whatsapp stb forgalom?
A SIM kártyámra tudnék vásárolni EU-n kívüli net kiegészítőt:
6490 Ft-ért 5GB 7 napra vagy világutazó net, amire csak azt írja hogy 18380 Ft limitet állít be. Tudja esetleg valaki, hogy a Világutazó netben mennyibe kerül 1 GB? Melyik éri meg jobban? -
AnonymusX
őstag
válasz
beteg #144450 üzenetére
Pedig az ügyintézőknek saját tudásbázisuk van, amit megnézhetne, de a publikus multisim oldalon is le van írva a hasznos tudnivalók alatt.
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #144451 üzenetére
Azt mondod, hogy ilyenkor nem a valós számmal megy el az sms/rcs, vagy ez csak a beérkezett üzenetekre jó megoldás?
-
beteg
őstag
Köszönöm szépen!
Kár, hogy. A T boltban ezt nem tudták és 2 napja keringek a hibajegyemmel -
beteg
őstag
Hali!
A Telekom MultiSIM-jével kéne tudnom a fő szám SMS-eit fogadnom?
A hívás kicsörög. SMS-t viszont csak a saját számával képes küldeni és fogadni. -
blueye
veterán
válasz
martongunar #144442 üzenetére
Egy kicsi net mindig van. Ez csak egy plusz opció.
-
blueye
veterán
válasz
domper2015 #144437 üzenetére
Vagy ez: szamhordozottsag.nmhh.hu.
-
Párduc
junior tag
Segítséget szeretnék kérni, hogy feltöltőkártyás csomagban milyen mobilnetek vannak 30 napra?
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #144437 üzenetére
Tudom, köszi. Nekem korlátlan, a családban meg mások kiröhögnének, ha ilyennel előállok.
-
domper2015
senior tag
válasz
martongunar #144436 üzenetére
Egy kis időtöltês, USSD kóddal kiderítheted:
*126*xxxxxxx# + hívás -
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
100 perc -
zoltan6
addikt
Fórumtársak! Érdeklődni szeretnék hogy benne vagyok én egy Telekomos flottás csomagban 3 előfizetéssel. Én vagyok a számommal a fő előfizető. Szeretnék átmenni egy másik szolgáltatóhoz az én számommal meg egy másikkal. A kérdésem az lenne hogy a 3. előfizetésem maradhatna a Telekomnál?
-
l1k3_1t
tag
válasz
remetelvtars #144425 üzenetére
Sajnos múlt évben történt ez az eset, tehát kívül estem a 30 napon, az egyenleg ugyis 2000 körüli volt, szóval ezzel nem fogok kardoskodni.
Csak ezért mondanám ezt másoknak hogy nehogy mást átverjen a T [egyik dolgozója] (sikeresen) mint engemet.
-
remetelvtars
kezdő
válasz
l1k3_1t #144418 üzenetére
Mind3 cegtol kaptam vissza mar egyenleget, mindig nagyjabol siman, es ebbol csak a blue volt anno megszuneses, a tobbi hordozasos, sajat is, megbizasos is.
Lejjebb olvashatod, h epp most inteztem szinten egy dominos visszaegyenleget, es mar nem lehetett meghatalmazassal, meg voltak egyeb bonyodalmak is, de a haver visszakapta csont nelkul a 33ezret.
Tegyel panaszt! Jobblenne, ha meg benne lennel a 30 napban, de utana sem lenne teljesen remenytelen. Havernak is izeltek, de a panasz utan meg a 30 napot is meghosszabbitottak neki az uzletben okozott problemak miatt, bar a hosszabbitasra vegul nem volt szuksege, mert bement, asszem, a Duna plazaba. -
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144422 üzenetére
Szerintem is így van, de pont, hogy ezt a dolgot a szolgáltató nehezíti meg. Ha van ilyen lehetőség akkor az előfizető miért nem dönthet önkényesen, hogyan akarja használni a saját előfizetését.
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #144421 üzenetére
Működik ezzel. De csak úgy, ha ez a program kezeli a blokkolót, így a Samsung hívás kezelő ezen funkciója ilyenkor nem aktív. Blokkolt hívást foglaltnak jelzi, nem úgy mintha ki lenne kapcsolva. Ezek miatt ezt így nem használom, de azért köszönöm.
-
válasz
PedroPascal #144421 üzenetére
Nem tudom jelen esetben ez a telefon funkciója-e, de előfordulhat olyan eset is, hogy a telefon úgymond csak egy grafikus felületet biztosít a szolgáltató rendszeréhez, hogy ne kelljen USSD kódokkal babrálnod egyes szolgáltatások ki/be kapcsolásához, de a háttérben mégis ugyanaz történik.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Intruder2k5 #144412 üzenetére
Kipróbálom, köszi. Ha a telefon tud ilyet nem értem a szolgáltató miért szól ebbe bele alapból.
-
PedroPascal
őstag
válasz
martongunar #144417 üzenetére
Köszi. Ezzel ki tudom olvasni, de nem tudom módosítani. Fogalmam sincsen mi a 4 számú kódom, de sok éve mintha valami 5 számú lett volna. Ezért nem szeretnék üzletbe menni, max felívom majd holnap az ügyfélszolgálatot.
-
válasz
l1k3_1t #144418 üzenetére
Köszönjük az infót, de tegyük hozzá, hogy ez nem csak Domino-ról hordozás esetén van így, hanem akkor is, ha pl. Yettel-ről váltasz más szolgáltatóra, akár Telekom-ra.
De nekem pl. egyelőre eszemben sincs elhordozni a számom, és ha csak drasztikusan nem változik valami a Domino szolgáltatásban, akkor ez így is marad. Bár akkor még havidíjas előfizetéssel és Westel900 néven, de 1999 óta vagyok Telekom ügyfél, és eddig elégedett vagyok a szolgáltatással.
-
l1k3_1t
tag
A számhordozás utáni pénz visszaszerzéssel kapcsolatban átvert a Telekom [üzletben dolgozó], részletek a másik topicban [link]
A lényeg hogy ha Dominótok van és azt a számot akarjátok átvinni (a Telekomtól megszabadulni), nem kellene elhasználni az egyenleget, kérjétek vissza a pénzt. Ne járjatok mint én.
Az NMHH ezt írja: „...hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól.”
-
martongunar
tag
válasz
PedroPascal #144415 üzenetére
[link]
Jól emlékeztem, hogy lehet USSD kódokkal. A 4db 0 a linkben helyére szerintem valami PIN kód kell, amit kapsz a szolgáltatás aktiválásakor, de lehet jók a 0-k is, nem ismerem a T ezen szolgáltatását.Szerk.: [link] gugliztam másikat, néhol mások a kódok, jobb megkérdezni a T-nél valakit (lehetőleg megpróbálni egy normális műszakist kifogni).
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #144414 üzenetére
Nem tudom sajnos én sem. Törléshez biztosan rendszergazdai (root) jogosultság szükséges. Tiltani sem biztos, hogy minden készülék engedi, de azt ki lehet próbálni, nem lehet vele elrontani semmit.
-
PedroPascal
őstag
válasz
martongunar #144413 üzenetére
Nem a multisim miatt akarom. A multisimet sikerült anno úgy beállítattnom a Telekomal, hogy nem jön arra hívás és hívni sem lehet arról, a tablet sim. Az óra sim az müködik híváshoz is, így kértem. Ezt most a telefonban azaz a fő simel akarom.
-
domper2015
senior tag
válasz
martongunar #144413 üzenetére
Csak kérdezem, a telefon alkalmazás tiltása vagy törlése nem lehet megoldás?
-
martongunar
tag
válasz
PedroPascal #144411 üzenetére
Nem hiszem, de ha multisim miatt szeretnéd beállítani (hogy az ne csörögjön), az a fő kártyára is hatással lesz sajnos.
Szerk.: mintha rémlene valami, hogy ez USSD kódokkal is állítható (ha aktív a szolgáltatás)...
-
válasz
PedroPascal #144408 üzenetére
Van egy Domino kártyám amit csak navigációra használok egy régebbi telefonban, azon nekem ez az app van fent: Calls Blacklist - Call Blocker
-
PedroPascal
őstag
válasz
domper2015 #144410 üzenetére
Telekom appból ez nem állítható?
-
domper2015
senior tag
válasz
PedroPascal #144409 üzenetére
[link]
Szerintem erre lesz szükséged. -
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #144408 üzenetére
-
PedroPascal
őstag
Be lehet azt állítani valahogy akár telefonon, hogy legyen net a kártyával de a hívás ne menjen, mintha ki lenne kapcsolva? Kvázi ne zavarj mód csak nettel.
-
Pipi75
tag
válasz
kovacsmi_74 #144406 üzenetére
Nálam is jó, délelőtt óta. Válaszban ugyanezt írták...erről ennyit, okos volt aki szerint nálunk volt a hiba és nem a telekomnál....
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #144388 üzenetére
"a Telekom alkalmazásban hiányolt információ javítása folyamatban van, várhatóan a következő hónapban, a kliensfrissítést követően lesz elérhető..."
választ kaptam ma, de nálam már kora délután óta jelzi a lejáratig hátralévő napok számát.
-
4Grider
nagyúr
válasz
herdsman12 #144404 üzenetére
Működni szokott.
-
herdsman12
őstag
Eu-n kívüli 2 GB 3 napra vagy 5 GB 7 napra netbővítővel simán átutazok Szerbián, Észak-Macedónián és Albánián, ha az automatikus hálózatválasztás és adatroaming bekapcsolva?
Működik majd így, vagy kézzel kell a hálózatok között keresgélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest