Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #141297 üzenetére
Szia!
Meg lehet próbálni telefonálni, ahol esetleg tesznek egy kísérletet a SIM regisztrációjára, ehhez fog kelleni a sokjegyű szám a kártyáról, lehet a cserénél elnéztek, vagy elütöttek valamit, de ha az sem hoz sikert, akkor jó eséllyel megint csere lesz.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Luck Dragon #141297 üzenetére
hívd fel a 1414 ügyfélszolgálatot vagy irány vissza a bolt.
amúgy érdemes a boltban kipróbálni egy telefonban ilyenkor a sim-et, mert ott tudnak segíteni, ha nem jó valami.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Sziasztok.
SIM kártya csere történt , az ügyintéző szerint csak ki kell cserélni és megy is. (Ez délelőtt történt )
(Délután mikor végre lett rá idő )
Itt kezdődik a bibi, hogy azt írja a készülék , hogy csak segély hívás lehetséges és a kártya nincs regisztrálva .
Manuálisan próbáltam hálózaton felregisztrálni , de ez sikertelen volt, majd SIM kezelő szerint ismeretlen a SIM és regisztrálatlan .
Kérdésem az lenne, hogy mit kellene még tenni a készüléken belül , vagy irány vissza a szolgáltatóhozA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Bferibörs #141281 üzenetére
Valójában hitelkártya, de tény és való, hogy technikailag a hitelkártya számla terhére dolgozik, mégha ezek külön nem is elérhető termékek, így külön kondíciói sincsenek.
Mea culpa, hogy ekkora thread keveredett egy elbaltázott szóhasználatból.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #141290 üzenetére
Igen, ez VoLTE bug, Samsungoknál egyes helyeken kifejezetten gyakori.
-
4Grider
nagyúr
válasz rasotamas #141288 üzenetére
Általában eszközfüggőek szoktak lenni a VoLTE hívásvégződtetés problémák. Meg persze adott cellákhoz is köthetőek (amit nyilván monitoroz az összes szolgáltató és idővel új konfiguráció feltöltésével javít).
Hívástartás/várakoztatás gondolom nem aktív, ha foglaltságjelzés van. -
veterán
Ti nem szoktatok úgy járni, hogy nem csörög ki a telefon, pl foglaltat jelez?
Néha egyáltalán, néha csak a fő SIM nem de az okosóra SIM igen.
Kezd baromi frusztráló lenni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
4Grider
nagyúr
válasz seger #141284 üzenetére
Másik város bázisállomásán is tapasztalod? Mert ha csak a saját környéken, akkor szimplán leterhelődött felétek a hálózat. Simán előfordulhat, hogy néhány tucat ember elkezdett arrafelé multisimet használni, ez már elég szokott lenni arra, hogy mindenki lassulást tapasztaljon a környéken.
-
seger
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztal internet lassulást? Már egyideje sokszor érzem, hogy lassú a net. Pedig a legmagasabb csomagot használom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #141282 üzenetére
Van akinél a számla, és kártya egyre megy...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Bferibörs
addikt
válasz kovacsmi_74 #141280 üzenetére
"bankkártyára",szerintem aki érti az érti.🤔
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz lionhearted #141279 üzenetére
Csoportos beszedés bankkártyával?
Inkább folyószámláról, nem?
Aztán lehet én vagyok lemaradva... -
válasz rasotamas #141273 üzenetére
Van ennél rosszabb is... csoportos beszedés meghiúsul (részben az én hibám, mert beszedés napján át akartam tenni másik kártyára, így egyikről se vonta...), aztán jön a figyelmeztetés, az meglátszik a következő hónapban, így ott is elveszik a kedvezményt (hiszen tartozol) , meg még kitudja milyen kitalált (mert ÁSZFben nem ilyen összeg szerepel) mentén még sarcolnak... vidéki monopol kábelesek... de 2-3 rossz hónap után sikerült újra visszaterelni a mederbe.
Tegnap még működött...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz djsunstealer #141277 üzenetére
Dominora nekünk is jött, állítólag központi hiba…
-
djsunstealer
aktív tag
Most kaptam SMS-ben. Mi van? Más is kapott ilyet? [kép]
-
4Grider
nagyúr
válasz rasotamas #141275 üzenetére
Végül is jobb későn, mint soha.
Az epack kedvezményt minden szolgáltató 3 dolog együttes teljesüléséért adja/adta:
1., Ne kérj postai úton számlát (mert az pénzbe kerül a szolgáltatónak)
2., Online fizess (mert a csekk és pénzkezelés pénzbe kerül a szolgáltatónak)
3., Fizesd ki határidőre a számlád (mert a finanszírozó bank hitelkerete pénzbe kerül a szolgáltatónak)
És logikusan rögtön nem adják meg (kiszámlázzák a következő számlában), ha valamelyik nem teljesül.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Kis figyelemfelkeltés gyanánt írom ezt le, hátha megspórolok valakinek egy kis pénzt:
Van előfizetésenként (nálunk otthoni+3 mobil azaz négyszer) 800Ft e-pack kedvezmény havonta, aki nem kér papíron számlát.
Namost ha valaki késve fizeti be a számláját (ahogy én is rendszeresen, mert fizu előtt 2 nappal van a határidő) annak ez nem jár, így mint a számlákat nézegetve kiderült, havi 3200Ft-ot dobok ki a kukába kb egy éve. Innentől aznap be fogom fizetni, hogy megkapom, belőlem nem facsarják ki többet ezt a pénzthttps://tinyurl.com/rasoapro
-
nagyúr
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #141263 üzenetére
Állítani nem lehet, de egyes régi telefonokkal kiolvasható volt a preferált hálózati lista emlékeim szerint.
Régen nálunk is volt a Voda nemzeti roaming végnapjaiban, hogy ahol Voda hálózat volt, ott kézzel sem lehetett átállni Pannonra (ha jól rémlik, a Westellel már akkor nem volt roamingja), de az területalapú tiltás is lehetett a Pannon részéről. -
ferob
őstag
válasz blueye #141266 üzenetére
Az általad közzétett tájékoztatás alapján bárki hihetné, hogy ettől kezdve az összes díjcsomaggal elérhető lesz az 5G hálózati hozzáférés, azonban ez a változás elsősorban csak a jelenleg is köthető (Net 5 GB 2024, Net 15 GB 2024, Net 60 GB 2024) díjcsomagokra vonatkozik.
-
jobarat01
tag
válasz cintula187 #141265 üzenetére
Csak az új csomagokban lesz benne
-
blueye
veterán
válasz cintula187 #141265 üzenetére
Eddig csak "akciós jelleggel" volt használható kisebb díjcsomagokkal.
-
4Grider
nagyúr
válasz martonl #141261 üzenetére
A sim-en ilyesmit nem állítasz, a sim-en futó alkalmazással befolyásolható esetleg a sim hálózati kódja és ezzel a roaming szolgáltató, de ezt kézzel kell kapcsolgatni.
A manuális hálózatválasztást nem véletlenül találták ki, az ottani döntést nem bírálhatja felül semmi, max. sikoltozhat a rendszer, ha elérhetetlenné válik a kézzel kiválasztott hálózat. -
blueye
veterán
Nem meglepő :
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatunk, hogy 2024.09.25-től Lakossági Általános szerződési feltételeink módosulnak, így ettől az időponttól kezdve díjmentesen használhatod mobilnet csomagoddal 5G hálózatunkat arra alkalmas 5G-képes készülékkel és megfelelő SIM-kártyával. A módosítással kapcsolatos előfizetői jogokat az ÁSZF 9.1.3. pontja tartalmazza. Részletek: telekom.hu/aszfmodosulasok Üdvözlettel: Telekom
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #141260 üzenetére
Automatikus hálózatválasztásnál ez evidens. A SIM kártyán van ez tudtommal beállítva. Azonban manuálisnál a kiválasztott hálózaton kötelező maradnia a készüléknek. Ha az nem elérhető, akkor legfeljebb segélyhívási céllal csatlakozhat másik hálózathoz, de semmiképp sem mehet át önkényesen másik hálózatra. Már ha jól tudom.
-
csaszi75
senior tag
válasz Landsmann #141243 üzenetére
Ez a roaming dolog nem is az érdekességen múlik, hanem hogy melyik szolgáltató mennyire igyekszik a legkedvezőbb nagyker partnerrel megegyezni, vagyis nyerészkedni a nagyker díjakon (is)..
S mivel egyik szolgáltató sem hülye, elég sok pénzt megspórolnak azzal, hogy mondjuk az adott országban roamingoló előfizetőik 80%-át a legkedvezőbb partneren tartják.. 15-20 évvel ezelőtt még nem volt ekkora biznisz, csak hogy azóta számosságában sokkal több ember használja a roamingot, amibe szépen belerondított az EU az EU-n belüli díj megállapításával/korlátozásával..
Így pláne megy a steering, hogy minél többet spóroljanak a nagykerként kifizetendő díjon..
Egy adott országban más és más díjakban egyeznek meg az egyes szolgáltatók egymás közt..
T a T csoporton belül igyekszik tartani a pénzt (már ahol teheti és tudja..) A többi szintén a haverokon belül tartja a pénzt.. -
martonl
senior tag
Köszi, én úgy tudtam, ha manuális hálózatválasztást használunk, akkor magától nem is fog másik hálózatra átmenni, amíg mást nem állítunk be a telefonon. Régen legalábbis ez így működött, ha jól emlékszem.
-
dr9
tag
válasz martonl #141253 üzenetére
Ráeröltet a rendszer egy hálózatra, és próbál azon tartani. Ennek több formája van, itt most a román kártyákat hozom fel példának magyar hálókon:
Orange steering Yettelen -> Nehezen enged fel a Telekomra, de ha felmegy, rajta marad (ez annó fordítva volt, mikor még csak Telekomom volt VoLTE roaming)
Digi steering Yettelen -> Könnyen és gyorsan felmegy Telekomra, de egy idő után magától visszavált Yettelre
Vodafone RO steering Vodafone-on: Nehezen enged át Telekomra, vagy Yettelre (yettelen amúgy is csak 2G megy). Amíg nem csatlakozol le valahogy teljesen a Vodafone hálózatáról, vagy van jeled, addig nem enged fel másra. Nagyon nehezen egy idő után, ha nem vagy vodafone-on, felenged telekomra, de egy idő után akkor is vissza megy Vodafone-ra, ha megint lefedett zónában vagy.
Telekom RO-val nincs steeeing magyaroszágon, de Telekom HU-n kívül csak Yettel 2G-re enged.
(A digi meg az orange nem megy fel vodára, hiába van az orange listáján, az elavult)Fordított esetben a Telekom HU steeringel Orange-on mostmár a VoLTE miatt, erősen.
A Yettel is steeringel néha valamilyen szinten Orange-on, de nem nehéz átcsatlakozni Vodafone-ra
A Vodafone az könnyebben felmegy orange-ra, Telekom-ra meg Digi 2G-re egy kicsit nehezebben már, steeringel Vodafone RO-ra, de nem annyira mint a Vodafone RO a magyar Vodára.[ Szerkesztve ]
cosmoT
-
dr9
tag
Nem lett eladva semmi, és valószínűleg most se lesz eladva. Amióta dominón is elérhető a VoLTE roaming, azóta a Telekom erősen steering-el Orange-ra. Továbbra is fel lehet csatlakozni Telekomra, csak nehezen, mert steering van orange-on. Vagy 5x (vagy többször) meg kell próbálni felmenni 2G-re, onnan meg 4G-re.
cosmoT
-
-
martonl
senior tag
válasz xy.zsolt #141248 üzenetére
Régóta használom az esim.me kártyát, akkor még más nem nagyon volt. De jól működik, gondolom ez ugyanolyan, legfeljebb olcsóbb.
Viszont próbáld meg végigvinni a Bytesim rendelést a fizetésig, ill. próbáld meg feltenni az appot, mert sok szolgáltató csak a készüléked típusát fogja nézni (nem foglalkoznak az átalakítóval) és nem fog működni.
Van külön külföldi esimes topik, ott is nézz szét esetleg. -
xy.zsolt
őstag
Használja valamelyikőtök az 5ber esim átalakítót régebbi androidon? Mi a tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Aug húúúsz utáni
Domino Day
400 MB és 20 pörc ' -
tuto558
aktív tag
válasz domper2015 #141245 üzenetére
Azért ez nem mindenhol van így. Yetteles simmel a telefonom Szlovákiában felcsatlakozik a Telekom SK hálózatra pl, akár 5g-n is.
[ Szerkesztve ]
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Landsmann
addikt
válasz domper2015 #141242 üzenetére
Érdekes ez a roaming dolog. 15-20 évvel ezelőtt semmi gond nem volt. Minden szolgáltatót felengedtek bármelyik hálózatra. Emlékszek, Romániában hol egyik, hol másik szolgáltató hálózatát használta a Pannon GSM SIM. Ausztriában sem volt semmi gond. Nem kellett kézi hálózat váltással vacakolni. Felment az első elérhető hálózatra. Azokban a régi telefonokban még priorizálni is lehetett, hogy elsődéegesen melyik hálózatot használja ha az elérhető. Most meg azt látom, hogy roamingban ez sem enged fel, az sem emnged fel, meg kézi hálózat váltással kell vacakolni. Visszafelé fejlődünk roaming terén?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
domper2015
senior tag
-
aum
junior tag
válasz Noresz7777 #139737 üzenetére
Na…úgy látszik ennyi volt a telekomnak romániában, és eladták a diginek.
A magyar T-s kártyát nem engedik már fel a román T-re, csak az orange-ra. -
TomPack
őstag
válasz kovacsmi_74 #141238 üzenetére
Köszi szépen, rengeteget segítettél!
Az ügyfélszolgálatos szerint 10-et is be lehet vonni, csak adjam hozzá a telefonszámot.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz TomPack #141237 üzenetére
Mint írtam, én nem vagyok Magenta 1-es, de lehet, hogy ebben az esetben csak 1 Domino-t lehet bevonni, szemben a klasszikus Magenta 1-el.
Kérdezz rá üfsz-nál, ha gondolod, vagy vki fórumtárs, aki érintett ebben, majd pontosít. Ennyit tudtam csak "segíteni".Mindkét Domino azonos néven van (ua. mint a vezetékes)?
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz kovacsmi_74 #141236 üzenetére
Ha elkezdem a feltöltést, ott csak általánosságban írja azt, ha Magenta1-es ügyfél vagyok akkor dupla bónusz jár automatikusan.
És valóban, megjelent egy új opció;
De csak az egyik Domino számomhoz. A másikhoz nem.
Közben felhívtam az Ügyfélszolgálatot, ahol elmondták hogy valószínűleg ezért mehetett ki az üdvözlő e-mail, éskiderült az is hogy a másik számomat amit egyébként rendszeresebben használok, és aktívan töltögetem az nincs benne ebben a csoportban.
Azt mondta az ügyintéző, hogy adjam hozzá a Telekom alkalmazásban a számot. De nem tudom hogyan, mert már hozzá van adva.Ez az alsó Domino számom került 'Magenta1'-be, amit "További előfizetések" -nek ír...
A másik pedig nem.Érdekes.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz TomPack #141232 üzenetére
Én csak idéztem azt a részt, már elég régóta így írta emlékeim szerint.
De most látod is, hogy duplán kapnád a bónuszt, ha elkezdenéd a feltöltést?
Illetve nem jelent meg a 5GB+50 perc megújuló csomag?
Én csak sima dominos vagyok, más a vezetékes szolgáltatóm.
A bevonáshoz lehet kell az üfsz. is, ezt nem tudom.
Régebben volt egy Domino Magenta 1 (vagy fordítva) oldal is, most már nem találom így.
Szerintem is kérdezz rá inkább!Csak így találtam meg a kifejezést (Magenta 1 Domino):
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
válasz TomPack #141232 üzenetére
Tehát az SMS üzenet jól megtévesztett. Én biztos nem hagynám szó nélkül. Telekom is tudja csak meg, hogy ismét téves tartalmú üzenetek mennek ki. Az ilyen csontvázaknak ki kell hullaniuk.
Ebben az esetben az üzenet tartalma lehetne hasonló ahhoz, mint amit idéztél: a dominó csomagodhoz járó bónuszod aktiváltuk, mert Magenta 1 csomagod van vagy rendelkezel legalább 2 vezetékes szolgáltatással.
Egyébként nincs min meglepődni, esetemben mikor időpontra érkeztem az üzletbe, a sorszámkiadó terminál lepattintott, hogy túl korán vagyok, de sms érkezett, hogy üdvözölnek az üzletben, mint Magenta ügyfél. Ezt annyiszor küldte ki, ahányszor az automatánál beütottem a foglalás számát (heccből kipróbáltam többször).
-
dzf007
senior tag
Telekom Hotspot hozzáférést vajon domino csomagnál nem lehet?
-
TomPack
őstag
válasz AnonymusX #141231 üzenetére
Mondjuk elég világosan leírja;
"Mikor kaphatok dupla feltöltési bónuszt?
Kettő esetben lehetsz jogosult a dupla feltöltési bónuszra. Ha van Magenta 1 csomagod vagy legalább 2 otthoni szolgáltatásod, amibe bevontad a Dominodat, akkor automatikusan megkapod a dupla feltöltési bónuszt.
Eddig ez biztosan nem így volt, de ettől még nem leszek Magenta1-ben, csak a dupla bónusz változott meg.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
AnonymusX
senior tag
válasz kovacsmi_74 #141229 üzenetére
Magenta 1-hez nem elég a Domino, havi díjas mobil előfizetés kell, ez a Magenta ismertetőből ki is derül: [link]
Tehát jogosan kérdezi TomPack, hogy ez akkor hogy.
#141228 TomPack
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, csak ők tudhatják, miért kaptad az üzenetet. Valószínűleg csak hibás a megfogalmazás, hogy Magenta csomag, csak a bónuszt kapod meg.Vagy pedig a Magenta oldalt is frissíteni kéne, mert ez így most katyvasz.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz kovacsmi_74 #141229 üzenetére
Mostanában változott meg?
Mert eddig meg kellett lennie a Magenta1-nek ÉS csak utána lehetett hozzáadni a Domino-t a dupla feltöltési bónuszokhoz!
Mindenesetre én semmit sem piszkáltam, és a fiókomban eddig is ott volt a Domino előfizum + a két otthoni szolgáltatás, de eddig még nem kaptam dupla feltöltési bónuszt!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Az imént kaptam egy e-mailt a Telekomtól, amiben üdvözölnek a Magenta 1-ben.
Nem tudok róla, hogy az otthoni net + vezetékes telefon és egy Domino előfizetés mellé kötöttem volna mobil előfizetést!
Van okom izgulni, hogy valaki pl telefont rendelt meg a nevemben?
Ahhoz gondolom kéne az én személyi igazolványom, nem?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tuto558
aktív tag
Közben a telekom ügyfélszolgálat csinált nekem egy eSIM cserét, amiben viszont valami elakadt mert az új QR kód beolvasása után nem enged fel a hálózatra. Csak segélyhívás indítható. Hibajegyet vettek fel, ami nem vigasztal, mert épp külföldön vagyok és se elérni nem tudnak így, se én nem tudok hívást indítani...
-
tuto558
aktív tag
válasz 4Grider #141223 üzenetére
Lehet váltani az óra és a telefon profilja között a Google messages-be, de az óra profiljára csak annyit ír ki, hogy váltsak a telefonéra mert ott érthető el internet. Pedig mobilnet az órán is van és nem is értem mi köze a kettőnek egymáshoz.
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Esim-mel okosórában volt már valakinek olyan probléma, hogy az SMS-eket nem kapja meg? Egyelőre nem tudom, hogy az okosóra (galaxy watch 7) vagy a telekom esim hibája-e, de se küldeni, se fogadni nem tudok SMS-t. NEM multisim. Egy sima előfizetés fő kártyája van az órában esim-ként aktiválva.
Ha az SMS-eket akarom megnézni az órán, csak a telefon-omra érkezett SMS-eket látom (másik szolgáltató, másik telefonszám), és csak arról is enged SMS-t küldeni.T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
titán
Az otthoni netes előfizetés mellé érdemes a telekom fiókban hozzáadni a feltöltőkártyás számot, vagy nincs semmi jelentősége/előnye/hátránya?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Nem akartam az ÜFSZ-t felhívni, hátha tudtok válaszolni.
Van több flottás előfizetésem, különböző megújuló net csomaggal, a net árán 30% flotta kedvezmény is van. A jelenlegiek már nem választhatóak, honnan lehet azt tudni, hogy a mostani választhatóak teljes áron látszanak-e (erre gondolok), illetve azok árából még lejönne a kedvezmény?
-
Karesz91
újonc
Üdv.
Otthoni és mobilszolgáltatás új szerződésmódosítás történt. A számlán valóban helyes, hogy az eddigi magenta 1 30% havidíj kedvezmény 12.5%-ra csökkent?
Semmi infót nem találok már a 30% havidíj kedvezményről. -
surgery
senior tag
Sziasztok a honlap szerint a hűségem 2024.08.17 ig van szeretném módosítani illetve egy két előfizetést le mondani. Mai nappal már ez lehetséges vagy meg kell várni a holnapi napot?
-
donmackó
addikt
válasz 4Grider #141207 üzenetére
A készülék kedvezmény nem érdekel, felőlem fél év is lehet. A díjcsomagjaim érdekelnek, mert jelenleg már a rendelkezésre álló adatforgalmam 1/3-át leforgalmaztam, de ha a nagyobb lenne kisebb beszéd csomaggal (ami összegben is kb hasonló, és a régi is úgy volt hogy több adat kevesebb telefonálás) elégedett lennék. Dumcsira sms-re ott a céges.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
4Grider
nagyúr
válasz donmackó #141206 üzenetére
A rendszer nem annyira rugalmas, mint ahogy te azt gondolod. Máshol sem prioritás az elcseszett rendelések utáni kedvezményszint helyreállítása, mert erre nincs automatizmus, ezért ezt jellemzően nem fogják 14 napon belül megoldani, jogszabály sem kötelezi erre őket. A díjcsomag visszaállítását viszont meg kell nekik azon az időszakon belül oldani, mert arra viszont kötelezettségük van.
-
donmackó
addikt
Mennyi idő amég a kedves Telekom visszaállítja a díjcsomagjaimat? Lassan 1 hete jeleztem hogy nekem nem megfelelően lettek módosítva, így kértem a rendelés törlését. Az még hagyján hogy az otthon szolgáltatáshoz kihozni kívánt készüléket + egyéb eszközöket megpróbálták többször is kézbesíteni (nem vettem át). A második nekem megfelelő megrendelést elutasították, pedig direkt megbeszéltem az ügyfelessel hoyg hajlandó vagyok az alkura egy nekem is megfelelő csomagmódosítással (ami egyébként árban ugyan ott van mint a törölt).
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
atees
őstag
válasz #73820095 #141200 üzenetére
Az én csomagomba 2 ingyen volt.
Kértem volna az asszony csomagjához egyet ha ingyen van, annyi köze van 😅
Havi 3 ezer, az erős.
De közbe megtaláltam a megoldást, az én csomagom a korlatlan net okosvilág, ott van 2 ingyen multi sim, asszonynak meg vmi korlatlan net utazás van, ugyh azt átváltom okosvilágra és így lesz ingyen még egy multisimemAláírás (nem kötelező megadni) :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest