Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
Sharepoint nem volt igazán játékos, maximum egy naptár volt a szabadságoknak, de ahhoz majd felteszek egyet újra, ha szükséges. Szerintem eddig is megvoltak nagyjából nélküle.
Kérdés:
Exch2013-mat virtualizáljam vagy fizikai szerver?
Vagyunk 15-en, szóval a terhelés kicsi, cloud-ban is lehetne gondolkodni, de abban innen nem annyira bízom.2012R2-n remote access role (VPN miatt) mehet bármelyik member szerverre?
(Virtuális DC-met nem annyira szerette. :-))[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
iwu
addikt
-
brd
nagyúr
Ilyen csomagot használt már valaki? Nincsen ennek olyan verziója, ami ingyenes? Mert licence az van, csak nem akarnám 60+ gépen emiatt újrahúzni.
The only real valuable thing is intuition.
-
VeryByte
őstag
Nos, lehet, hogy simán hanyagolom az SBS-t és átállok sima DC/Exch alapú dologra, persze úgy, hogy meghagyom a 2012-es DC-met, ő megkapja az FSMO role-okat és simán feléhúzok egy Exh 2013-mat.
Kérdés az, hogy mennyire kavarnak majd be nekem a maradék SBS-es cuccok.
Erre van valakinek tapasztalata?
-
VeryByte
őstag
Azt csinálom most.
Addig Exchange nem indít.
De utána el kéne indítanom. :-(Vagy, tök új domain, ami szintén járható út, nincs sok gép, csak a felhasználói beállítások mennek a levesbe a gépeken - vagy van erre valami jó módszeretek?
Illetve ost - pst backupra?
-
VeryByte
őstag
válasz kraftxld #10784 üzenetére
Ezt sajnos kevésbé tudom most megtenni, mert azért működnie kell valamennyire a domain-nek.
Talán este, addig még sportolok, hátha összejön valami.
De mondjuk nem hiszem, hogy az jó lenne, ha kirúgom a 2012-t, mert attól még ebben az állapotban az sbs nem sokat fog tudni róla - vagy tévedek?
És ekkor csak azt érem el, hogy semmim nincs. :-)
(Mondjuk a 2012 virtuális, szóval arról tudok mentést csinálni.)Esetleg ha átrakom a PDC-t és az FSMO role-okat a 2012-re (seize-zel, mert transfer így nem fog menni) és akkor ott netdom-olok egyet az SBS-re?
(Mindenki a netdom-ot mondja.)"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Melack
veterán
Dedikált VDI esetében milyen kiegészítéssel kell ellátnom egy parancsikont, hogy automatikusan egy másik accounttal indítsa el azt nekem?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
VeryByte
őstag
válasz kraftxld #10782 üzenetére
Aha, ADUC-nél principal name is incorrect van.
Ezzel nincs baj, ezt meg tudom tenni.
Sőt, sejtettem is.
Engem csak az érdekel, hogy hogy tudom ezt a gépet magát legalább annyira életre lehelni, hogy az AD szolgáltatás beinduljon. Utána már sinen vagyok/lennék.Ha a másikat kirúgom, akkor vajon ez, akin most nem megy az AD esetleg elindulhat?
Mondjuk egy újraindítás után?[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
Topikgazda
-
kraftxld
Topikgazda
válasz VeryByte #10779 üzenetére
Nem fog magára találni a második DC-n.
Ha a 2012 R2-n nincs semmi fontos dolog mint pl Certificate services, valamint jó a márciusi AD állapot akkor ez működhet, hogy megkalapáld a tartományt:
Persze előtte mentsd le a 2012 R2-es szervert valami normális progival.1, A 2012 R2-n nyomsz egy "dcpromo /forceremoval"-nak megfelelő powershell témát
2, Ezzel leszedi a tartományt erről a szerverről, és meg se próbálja átreplikálni. Sima workgorup szerver lesz.
3, Az SBS-en kitörlöd a tartományból a 2012 R2-es DC-t accountját, és bepipálod, hogy takarítsa ki a metadata-t.
4, Az FSMO szerepköröket visszarakod az SBS 2011-re akár seize-vel, ha el lettek mozgatva
5, Visszarakod a tartományba a 2012 R2-es szervert.
6, Újra kinevezed tartományvezérlőnek, és a replikáció menni fog.Ez után már csak az Exchange-be kell visszatolni a hiányzó levelezést.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
VeryByte
őstag
válasz kraftxld #10778 üzenetére
A második.
Exchange-et nem engedtem elindulni, hogy ne bukjak nagyot és ne jöjjenek le az új levelek. (Mondjuk most hiretel felindulásból máshová irányítottam a 25-ös portot, így az már nem játszik.)
Gondoltam először rendbe rakom az AD-t, utána foglalkozom az Exchange-el. Mivel kicsik vagyunk, ezért nem volt gáz szólni az embereknek, hogy outlook-ot most ne használjanak, illetve kolléga most tolja át a leveleket pst-be outlook oldalon, addig nem bántom az exchang-et.Kérdés:
Ha az exchange-et elindítom, akkor az magára talál a másik DC alapján vajon?"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
kraftxld
Topikgazda
válasz VeryByte #10776 üzenetére
Ez így eléggé keményen sz@ros helyzet, átgondolom, hogy lehet minimális vérveszteséggel megcsinálni.
Az Outlook kliensek visszaszinkronizálták már a különbözetet az Exchange szerverre, vagy az Exchange még teljesen halott, és nem kéne bebukni az elmult 3 hónap levelezését?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
kraftxld
Topikgazda
válasz VeryByte #10774 üzenetére
Úgy 99% eséllyel fog széthalni az SBS ez után. A demote nem fog menni, mivel az AD replikáció halott, és a demote amúgyis kinyírná az Exchange-t.
Legalább ugyanarra a vasra állítottad vissza és nincs meg a visszatöltés előtti állapot?
Miért is kellett visszaállítani? Cryptolocker?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
VeryByte
őstag
válasz kraftxld #10771 üzenetére
Igazándiból csak az Exchange-em miatt aggódok.
Az esetleg járható, hogy:
- Exchange-et leállítom;
- az FSMO-t seize-elem a másik DC-mre (ami egy 2012r2);
- az sbs2011-et demote-olom;
- az sbs2011-et esetlegesen ki is veszem a domain-ből - ez kell?
- az sbs2011-et visszarakom, promote-olom;
- visszaadom az sbs-nek az fsmo-t;
- exchange-et elindítom.Na ez szerintetek járható?
Vagy van egyszerűbb?"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
kraftxld
Topikgazda
válasz VeryByte #10769 üzenetére
Kk van egy félhalott tartományod. DC-re meg alapból nem is próbálunk ilyen netdom varázslásokat nyomni, mert csak rosszabb lesz
Pár "lényegtelen" info azért nem ártana:
- Pontosan mivel volt mentve, meg a visszaállítás hogy történt?
- Replikáció működik?
- Gondolom az eseménynapló a directory services részen tele van mindenféle hibával, mondjuk jó volna képernyőmentés párról.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Visszahoztam egy márciusi mentést az SBS2011-ről. Mellete van egy másik DC-m is, ami egy 2012 R2.
Namost, az SBS nem akar rendesen menni, mert azt mondja, hogy "The target principal name is incorrect."Valakinek valami ötlet?
Ha az adott SBS-es gépen kiadom a netdom resetpwd-t saját magára, akkor szól, hogy ez lokális gépen nem igazán megy.
Adjam ki a DC2-ről a DC-re? Ja GC az FSMO meg minden.Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz VeryByte #10765 üzenetére
Ha üres adatbázist tolsz alá, akkor igen, ha a régit, akkor szerintem törli. De próbáld ki egy kliensen úgy, hogy lemásolod az ost-t, és akkor ha le is törli, megmarad offline. Én mondjuk minden ost-t lemásolnék, mielőtt ráeresztem, az a biztos.
The only real valuable thing is intuition.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Egy érdekes probléma megoldására kértek, de elsőre lövésem sincs. Adott egy cég, sok-sok géppel Adott egy honlap, amelyen login után https-en keresztül lehet dokumentumokat letölteni (egy bank oldala). Az összes gépen kipróbáltuk a belépést, mindenhol szépen belép, de az egyik nem látja a letölthető doksikat, az összes többi igen. Betöltődik az oldal és azt írja, hogy "nincsenek letölthető dokumentumok" ha másik gépen nézem, ott van egy rakás. Ez 2-3 hete van így. Próbáltam másik böngészőben, ugyanez. Az előtörténete az, hogy ezen a gépen régebben 1 hónapja már belépkedtek ide, de sose volt semmi letölthető doksi, ekkor szólt a bank, hogy náluk van a probléma, megoldották és most már megy. No azóta minden gépen oké, kivéve azon, amelyiken előtte próbálták. A bank szerint minden rendben az ő oldalukról. Mit lehet ezzel csinálni?
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Behalt az SBS2011-em. Csak valami 2015.03.04-ei mentés van. (Pedig váltig állította, hogy rendesen mennek a backup-ok, mindegy.)
A kérdés az, hogy az emberekék Outlook-ja a cached adatokat visszatolja az Exchange-be vagy törli a következő bejelentkezéskor?
Köszi előre is.
-
bwgabor
tag
Hogy oldjam meg, hogy egy gépen két mappa legyen megosztva, az egyik szabad, a másik meg jelszóvédett legyen? Nem lesz elegáns, de a főnököknek most kell, már nem bírják kivárni a tanév végét. A második mappát megosztottam rejtve, de mikor hálózati meghajtóként csatlakoztatni akartam, nem engedett be, pedig akkor még nem volt jelszó rajta. Aztán létrehoztam még egy user accot jelszóval, megosztásnál őt raktam be jogosultnak, de akkor se akarta elfogadni. Ha nincs megoldás, akkor kénytelenek várni, a köv tanévre úgyis mindenki tartományba lesz saját meghajtóval Az alapprobléma egyébként az, hogy a helyettes gépén vannak a sulis cuccok, az egyiket használhatják a tanárok, a másikat viszont csak a főnököknek szabad, ezért kellett, hogy jelszavas legyen, vagy rejtett.
-
gaborbol
őstag
Tud valaki valami statisztikat, hogy hany MCP, MCTIP, MCSA, MCSE van osszesen?
Hany windows szerver lett eddig eladva, termekenkent lebontva? (server 2003, 2008, 2012, SBS)Probalok keresgelni, de nem nagyon talalok.
-
szvarog
tag
válasz Hedgehanter #10757 üzenetére
Csak a BIOS- hoz kérne jelszót. Illetve ugyan üres enterrel beenged, de csak ugye korlátozott dolgokhoz férek hozzá.
És ez így erősen bosszantó.
-
szvarog
tag
Sziasztok,
Van nekem vagy 20 darab Asus laptopom amik szépen BIOS jelszavazva vannak és mint minden rendes helyen a régi rendszergazda átadta nekem a BIOS jelszót is, de mint ahogy kell már nem működik vagy nem is tudom. Mindenesetre amit ő adott meg azt nem vesz i meg.
Az alaplapi elem kivesz visszatesz nem működő dolog ez esetben. /kipróbáltam/
Asus X55U
Van valami ötlet, hogy hogy tudnám ezt kiütni?
Amiegyébként a problémát okozhatja, hogy a jelszóban van egy különleges karakter $ jel. Lehet ezzel van baja?
Köszi,
Balázs
-
-
sanzi89
addikt
Újabb általános műveltség kérdés. Van egy ilyen cucc:
Ugye a hátulján van a kis csavarhely ahova földelést lehet kötni:
A kérdésem az volna, hogy hova kössem a másik végét, valamint, hogy mi értelme van ennek az egésznek, ha a tápcsatlakozón keresztül úgyis földelt a rack-ben található eszköz?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
veterán
Event ID 55-ös esemény okozhat váratlan újraindulást? Éjjel volt egy restart a tartományvezérlőn, és az eseménynaplóban semmit nem találtam, ami okozhatta, kivéve egy ilyen bejegyzést, azt is órákkal az incidens előtt.
-
Szoszibá
tag
Valakinek van valamilyen ötlete?
-
Phvhun
őstag
válasz kraftxld #10740 üzenetére
Sima gépben van, egy Asus P6T lapra kötve.
Ez a sata vezérlő: Intel(R) ICH8R/ICH9R/ICH10R/DO SATA RAID Controller (RAID) [VEN: 8086, DEV: 2822] Verzió: 8.6.2.1012, 4-8-2009
Mondjuk megnyugtató amit írsz.
Esetleg megoldható ez a művelet biztonságosan úgy hogy ne kelljen az egész raid tömböt újra létrehozni, hanem az adatok rajta maradjanak, és automatikusan átmásolódjon az anyag az új vinyóra?
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Windows Server 2012 R2, WDS, MDT 2013-al szüttyögök egy kicsit. Hyper-V-ben elkészítettem egy referencia gépet. A tervem az lenne, hogy ezt capture-olom, majd MDT-vel szétterítem a gépparkban ezt a referencia image-t. A probléma ott kezdődik, hogy a referencia image elkészítését követő sysprep lefutása után a gép újraindul és ez a kép fogad:
Leokézva csak ez ismétlődik végtelenítve. Nem tudom hol ronthatom el, kérlek aki látott már ilyet, vagy tudja mit nézhetek be az segítsen!
Ahogy próbáltam:
MDT-ben létrehozom a taskot, ami sysprep and capture -> update deployment -> refgépen hálózati boot, task kiválaszt, lefut, ám mikor másik gépre ki deploy-olom (van erre magyar szó?) akkor a fenti hibaüzenet és restartok.
Próbáltam nem hálózatról boot-olni, hanem kitallózni a \\server\deploymentshare$\scripts mappát és kézzel futtatni a LiteTouch VBScriptet, de ugyanezElőre is köszönöm!
-
kraftxld
Topikgazda
válasz Phvhun #10739 üzenetére
Milyen vezérlőre van rádugva, vagy NAS-ben van?
Amúgy szerintem nem lesz gond ilyen kis eltérés miatt. 2 hete csináltam egy 8 lemezes RAID5-öt egy HP szerverben mindenféle szedett-vedett 140GB körüli vinyókból, az ment szépen.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Phvhun
őstag
Sziasztok,
Ha van 4db 2TB Seagate Barracuda vinyó RAID10-ben, és abból 2-t cserélni kell, akkor mennyire gáz hogy nem pontosan ugyanolyat lehet már csak kapni?
Ugye a mostaniak már vagy 4 évesek, most meg már kicsit másak.
Eredeti modellszám: ST2000DM001-1CH164
Ami most kapható: ST2000DM001-1ER164Tehát lényegében keverve lennének.
-
-
veterán
Bár hálózatos téma, de hátha tudtok segíteni:
Adott egy médiakonverter, és egy azon lógó HP V1910 switch néhány klienssel. Mivel a switch a hálózat egy kevésbé frekventált helyén lett elhelyezve, arra gondoltunk, hogy lecseréljük egy régebbi HP-re, konkrétan egy ProCurve 2510-re. Ekkor jött a meglepetés, mert a matuzsálemi korú, de mind a mai napig rendben működő switch-csel nem áll össze a kapcsolat a médiakonverterek között. Portok nincsenek tiltva, STP nincs bekapcsolva, de mégsem megy. Hoztunk egy (szintén ezeréves, de működő) menedzselhető KTI-t, ugyanez az eredmény. Visszadugva az eredeti V1910-est, megy minden, mint az álom.
Nem vagyok egy hálózati junkie, így egyetlen tippem volt, hogy az STP kavar, de ez kiesett.
Van valami ötletetek, hogy merre lenne érdemes kutakodni? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok! Hogyan lehet távolról (W7ENT) resetelni az ILO admin passwordot? Egy használt szervert vettek a vidéki kollégák és megkértek, hogy segítsek feltelepíteni. A szerveren nincsen os. Ezer oldalt átnéztem, de a HPONCFG-t ajánlja mindenhol, ami az adott szerver rendszeréből futatható. Van ötletetek? Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
Snoop-y
veterán
Telepitest inditani local adminkent?
Vagy az exek futtatasa van tiltva gpo-ban?
De amugy meg ha azt engedik hogy firefox legyen a gepen akkor esetleg kerd meg az admint hogy allitsa be ugy hogy frissuljon...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Sziasztok,
Az a problémám, hogy domain-os környezetben kicsit túlságosan bekorlátozott minket az IT. (gyakorlatilag semmilyen progit nem tudok frissiteni, FireFox, adobeflash, java)
Van arra vmi mód, hogy ideglenesen felülirjam a domain-es GPO-t? V kiiktassam? (local admin vagyok)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
bugizozi
őstag
válasz qisqaqas #10723 üzenetére
Van, bár annyira nem lett jó, mint amiket a neten szoktam látni kábelrendező és megfelelő hosszúságú kábelek híjján ennyire futotta de a lényeg hogy minden kábel feliratozva lett és mostmár tudjuk hogy mi hova megy
Amúgy az kb ugyanannyi idő volt míg az egész rendszert (NetApp, VMware) leállítottuk meg újraindítottuk mint maga a kábelezés. Mondjuk a leállítás még csakcsak de az újraindulásnál előjöttek hibák amit muszáj volt orvosolni: pl nem lehetett vMotion-ozni az egyik hostra, google javaslat: host+vCenter+DC újraindít, kb 20 perc, aztán egy másik host-ba tettünk plusz hálókártyát (10 GBit) de nem tudtunk létrehozni rajta új vSwitch-et, annak az ipmi-vel gondja, biosban kellett valamit tiltani... egy élmény volt ezeket a hibákat hajnali 3-kor vadászni amikor már kettőig nem láttunk
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bobsys
veterán
Feladat. Irja` szkriptet ami visszabofogi az elso olyan mailbox adatbazist ami megfelel az alabbi kriteriumoknak
Adatbazis neve DB-vel vagy MDB-vel kzedodik
Az ossz userek szama kevesebb mint 500 az adatbazisban# Get mailboxdatabse
$strDB = get-mailboxdatabase | where-object {$_.name -like "DB*" -or $_.name -like "MDB*" }
# For each Database, get the number of users
ForEach ($objItem in $strDB)
{
$intUsers = ($objitem | Get-Mailbox -ResultSize Unlimited).count
if( $intUsers -lt 499)
{
Write-host $objItem.name,$intUsers
exit
}
}[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Snoop-y #10704 üzenetére
Mennyi ido alatt alltok vissza backupbol ha ez a mammut db lefekszik pihenni valamiert?
Fogalmam sincs Nem az en asztalom. Van ket DAG, mindketto stretched a ket datacenter kozott. Mentes van mindennap, de a projektbe nem tartozik bele a milenne ha backupbol kell vissza allitnai mindent.Fiok meretek azert ekkorak (es akkor meg nem is szamoltam a pstket), mert minden emailen megy az osszes dokumentum valamint a user trening hianya miatt. Soha nem volt limit, hozzaszoktak, hogy senki nem szol. Archiv mailbox itt is van. Nem mindenkinek de van. Usertol fuggoen be lettek kategorizalva es attol fuggoen kapjak az archivot. 10Gbnel nagyobb fiokot nem sok ember fog kapni a 10 000bol
Azt pedig, hogy mit engedek vagy nem nem en dontom el. En terveztem nekik de en csak ajanlani tudok dolgokat, az ugyfel donti el, hogy mi lesz. En meg majd vedem a seggem azzal, hogy leirom meg beszelek a client executiveal ha olyan a helyzet aztan majd lemeccselik egymas kozt. Altalaban mi csinaljuk a supportot is igy szoktam veluk is beszelni, hogy akkor gondoljak at az SLAt meg a penzt amit kernek ha nagyon gaz a helyzet.
gaborbol az eleg gaz, ha eltunik minden a storagerol. Jetstress egyebkent kb 20000 IOPS/server sajtolt ki ket serveren egyszerre futtatva
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #10695 üzenetére
348 GB az nagyon durva. Most migraltam a hetvegen egy kozepiskolat 650 diak, nincs limit a mailboxon es 178GB a full store. Nem tudom mi kell a 348GB karcolasahoz.
Neztem ezt anno amit irtal, azt mondjak eles production kornyezetben hozza a 40.000 iops-ot, viszont volt aki irta, hogy volt olyan, hogy 5 honap utan egyszer csak eltunt rola minden adat.
-
MrSealRD
veterán
féloff segítségérés.
(Lenovo-s topikba már írtam az oda vonatkozó részével)A lényeg, hogy T530-ba két SSD van és mindkettőn egy-egy Win8.1. Egyszer egyikről, egyszer másikról bootolok...és boldogság...lenne. Mert ha a caddy-ban lévő rendszerről váltok a "normál" szokásos helyen lévőre akkor az bootolás közben egyfolytában hibát dob fel... Folyton indul valami repair computer...folyamat a windows logó közben. Ma reggel odáig fajult a dolog, hogy már egyenesen kékhalált dobott, vagy 4-5 öt mire sikerült elindulnia...presze megint repair...
Az a kérdés, hgy UEFI bios-os security téma kapcsolatba hozható két meghatjó két OS esetén a problémával?
UEFI-nél milyen beállítás ajánlott erre a helyzetre?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CharlieDrop
veterán
válasz InfiniteReality #10707 üzenetére
és mennyivel egyszerűbb menedzselni egy virtuális gépet...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
juhiati
aktív tag
Sziasztok! Office 13 alatt "A nyomtatási képhez ki kell jelölnie egy nyomtatót" Ott van a listában a zösszes, ki is van választva.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
InfiniteReality
őstag
válasz kraftxld #10702 üzenetére
Kis cégnél még oké, de ahol 5-nél több szerver van ott fizikai gépeket használni... aúúúúú
Biztos a haverja mondta neki, hogy VM-en biztos lassú lesz meg sok a probléma...
Nekem is van egy ismerősöm, akinek nehezen tudom elmagyarázni, hogy nem a virtualizációval magával van a baj, hanem a platformmal ahol a hibát tapasztalja.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
Zentyal nálam is fos volt. Belépni betudott a 2k8 domainbe hibamentesen, azonban DC-vé válni már nem. Kiírt egy olyan hibaüzenetet, ami valami tök általános, bárhol kerestem rá semmi konkrét válasz. Tiszta olyan az egész mint valami béta vacak, vagy működik vagy nem. Kattintasz és nem történik semmi, még visszajelzés sem a felületről. A hibakezelés meg olyan jó linuxosan vacak (ugyanarra a kérdésre van 148 találat, mindegyiket 4-5 féle képpen lehet megcsinálni és pont a te disztribúciódra vonatkozó amúgy meg nincs).
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
bon
őstag
Bekapcsoltam néhány AP-nknél az emailben naplózást, azóta bizonyos időközönként váltózó mennyiségben a következő üzenet jön: "
TIME Priority Process Id Message
========================================================================
Jun 4 2015 08:3 4 hostapd[1075] Received invalid EAPOL-Key MIC (msg 2/4)Mit elhetne vele kezdeni?
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Snoop-y
veterán
válasz bobsys #10695 üzenetére
Csak egy kerdes bar nem tudom mennyire volt mar kiprobalva?
Mennyi ido alatt alltok vissza backupbol ha ez a mammut db lefekszik pihenni valamiert?
Amugy ok hogy van penzuk de attol meg a hulyesegeket nem szabad engedni.
Nalunk most kb eu reszen 10k postafiok van us canada darabonkent 10k AUS 3k korulsehol nem hasznalunk nagyobb fiokot 10Gb nal.
Archivalas van. Eleve ugy kapjak a userek a gepet. Archiv mappat meg mentjuk napkozben sajat felhobe de nem az exchange szervereket szopatjuk vele.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kraftxld
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest