-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz rob210 #15596 üzenetére
Hat igen, ilyen kisvarosra meg rosszabb a 9 literes fogyi, alig van forgalom. Persze sokszor szoktam lenni Debrecenben, de azert az sem egy Pest.
Sok jo szalloda van, a Hungarospa-t dicserik sokan, jo wellness-es, es allitolag nem tul draga, de jo szinvonalu. Teniszpalya, focipalya, mi pl. ennek a hotelnek a palyajan focizunk minden heten.
A Rudolf is jo, bar manapsag (lehet csak en latom igy) nem a legfelkapottabb.
A Silver az gondolom nagyon draga, most nemreg epult az Atlantis, szerintem az is horror ar lehet... Aurum is szinvonalas, par eve volt egy felujitas, hat nem gyenge cucc lett belole. Egyebkent van millionyi hely, fejbol most nem tudok mindrol velemenyt mondani,. Ha valamit kineztel, akkor azt ird meg, es mondom, hogy az jo-e.
-
nagymalac
csendes tag
Jó pihengetést!
Két fajta ember van a normális és a horgász, én az utóbbiba tartozom.
-
FerNandor
őstag
kéttömegüre azt mondják, hogy az indításnál meg leállításnál is csattog-kattog jó hangosan meg ilyenek..
kiváncsi vagyok, hogy majd mi lesz, írd majd meg."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
mycso
Topikgazda
válasz FerNandor #15588 üzenetére
Ezzel az odb2-es ELM kütyüvel néztem én is. A 200 bar stabilnak mondható, mondjuk 2bar +/-.
Egyébként alapjáraton eléggé ráz, itt a kéttömegű volt a tipp, de lehetséges, hogy ez az "alacsonyabb" nyomás okozza, mert utánaolvasva, ez is ilyen tüneteket produkál.Természetesen én sem akarok hozzányúlni, ha nem kell, először csak rákérdezni/ránézetni szeretnék egy szakemberrel.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
FerNandor
őstag
én ma utánfutóztam a Mecseken össze-vissza, de kb nekem is így alakult a sima fogyasztásom. megy szépen vissza 4,7-röl 4.5-re. holnap megyek Szegedre majd vissza (pécs), de elötte lenullázom
figyelj, ha esetleg DCI ránéz diaggal vagy mittudomén, de mondtad, hogy ti is megnéztétek (diaggal, ugye?), szerintem, ha neked ez így stabilan van és nincs semmi hiba, rendellenesség, akkor ne foglalkozzál vele, hagyd szerintem így. fogyasztás alapján is meg mindenhogyan szerintem nem lehet vele baj és ne is legyen vele . és amúgy van a 200bar körül? plusz-minusz 2-3?
én is ránézek majd sürübben az ELM-mel, csak tönkrement a laptopban az akksim..[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
hossszú
őstag
Most látom micsoda fejlemények vannak erre felé, nagyon jó az ötlet.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
SZATA
senior tag
Hi!
Jó ötlet és nagyon tuti lett a "szaknévsor"! -
rob210
Topikgazda
De jó, hogy friss házas vagyok, nem kell marakodnom a csajokért
Viccet félre téve tudtok valami helyet ahol lehet kapni a megane I-hez haspáncélt?
Nagyon megtettszett a cucc amit a generátor alá feltettünk és van olyan burkolat az egész kocsi alá.
Most nagyon jól érzem magam a kis autóban, mert minden klappol.
Még az 5éves fiam is megjegyezte, hogy apa miért ilyen csendes az autó?Az egyetlen költségem az a következő tél előtt egy új aksi lesz.
Indításkor már leesik11.4 voltra.Renault power
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan bontót/helyet ahol Megane1-re tudnék jobb oldalra díszléceket venni?
Üdv: Csabee.
-
mycso
Topikgazda
válasz FerNandor #15571 üzenetére
Az, annyi, amit írtam fentebb: stabil 200bar
DCI kollégát majd valamikor felkeresem, ha fogok pesten járni, illetve majd addig még egyeztetek vele, hogy mit/merre/mennyiért, így az elmondottak alapján.
Más:
------------------------------------Hasznos oldalak:
Megane klub fórum (index)
Megane klub fórum (műszaki, technikai fórum)
-------------------------------------------
No egyelőre így fest, ha kell még bele valami, írjatok. (tartalmilag, formailag, bárhogy, ha valami nem jó, szóljatok, amíg nem felel meg mindenkinek, addig nem rakatom be)
(#15567) AMD Power: azon gondolkozom, hogy ha többieknek OK, akkor téged is beleraknálak autóstul, mint tiszteletbeli tag!
[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
Nos srácok, akkor EZT gondoltam berakatni az 1. hsz.-ba.
Ha még valamit fontosnak tartotok, akkor szóljatok, azt beleírom, addig nem rakatom be.A logouton pedig vélhetően javítottam minden hibát.
-
tresh
veterán
mycso
"MMA87: Megane II ’03 1.5dci" ő a kollégának nem 1.6 16V van véletlen ?
[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
válasz Reaper04 #15552 üzenetére
Nem, most ahogy van a logouton, otthagyom (illetve még most finomítgatok rajta) és azt berakni az 1-be, mármint a logoutos oldal linkjét. Szerkesztgetni, szekesztgetem én, nekem megfelel.
Sőt logouton, akár mehetne több kép is, tehát több a lehetőség, mint az 1-be beilleszteni kompletten és minden apróságért moderátorokat zaklatni.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
ő ...erre gondoltál?
Képfeltöltő oldal/reaper04.jpg
Ezen a képen ami mondjuk 800x600-as méretű, egy sablon alapján nick, évjárat, típus ...stb + képet ráilleszteni és feltölteni a tárhelyre?
És ha módosítani való van akkor mindenki saját magának elintézni és újra feltölti, az 1.hsz-ba meg az elérési út nem változik ezért az új is elérhető ugyan azon a linken.Vaaagy?
szerk: Vagy 1 közös doksi ahol mindenki bent van és meg lehet nyitni bárkinek és módosítani?
[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
Módosítások megtörténtek.
Egyébként arra gondoltam, hogy lehet egyszerűbb lenne valami összevágott képet egy linkkel berakni az 1-be, és akkor így folyamatosan lehetne frissítgetni a képeket, írkálni hozzá a tagokat, nem kellene mindig moderátorért rohangálni
-
_NCT
addikt
Íme az én ótóm. Mehet az 1. HSZ-be. Vagy csináljak olyat, amin nem ilyen dzsuvás?
-
rob210
Topikgazda
Na urak a sokat halogatott szelep beállítás tegnap megtörtént. Volt olaj csere is, volt egy kis ez az javítgatás, kapott egy jobb első generátor páncélt, mert az nekem le volt szedve, most még kaptam havertól
Aztán főpróba, szép csendesen duruzsol a kis franciska most
A dinamikája is jobb lett, sokat számít a gyári értékeken ketyegő szelep.Egyszóval összeállt a kisautó most megint hibátlan.
Igazság szerint ezek se hibák voltak csak olyan csinálnivalók.Renault power
-
mycso
Topikgazda
Nos megszületett, nyilván képek olyanok vannak, amiket találtam, ha valakié nem jó, akkor küldjön másikat, illetve 1-2 embernél hiányosak az adatok is, az is jöhet.
Illetve ha valaki lemaradt az is szóljon, vagy ha valaki nem is szeretne bele kerülni, akkor az is.
Egyelőre a blogon ott hagyom, aztán ha kikerekedik, akkor egy moderátorral berakatom az 1.-be.
-
Reaper04
aktív tag
-
biker
nagyúr
-
_NCT
addikt
Tudja valaki, hogy szabadkezes kártya, ha elfelejti a beállítást, illetve ha az autó felejti el, akkor hogyan hangolhatom újra, hogy tudja ezt a funkciót? Ma le lett véve az akkusaru és nem tudja a szabadkezet most.
-
mycso
Topikgazda
Srácok, IDÁIG jutottam, ha valakit lehagytam, illetve valakinél valamit hiányosan, nem megfelelően írtam, akkor jöhet PM-ben.
A képeket jó lenne, ha mindenki úgy csinálná, hogy ide feltölti PH-ra és elküldi nekem PM-ben a thumb+ eredeti kép linkjét, így simán beszúrható lesz.
-
senior tag
válasz rob210 #15516 üzenetére
rob210: Nekem a kinyomom kezd szarakodni, de szerintem (es a szerelo szerint is) meg 1-2 evet is kibirhat. De igazabol a "felnyeritest" leszamitva, semmi jele nincs. Ahogy mar irtam, kettesbol is gaz nelkul el lehet vele indulni. Viszont fentebb fog a kuplung, ez teny.
En is kivancsi lennek, hogy az M2 tulajoknak szinten fentebb fog-e a kuplung, illetve, hogy a valto kinek akad meg rajtam kivul? (akar hidegen is, vagy csak neha)
-
Csabee.
nagyúr
Újra kábelezem a kocsit az audio rendszerhez. Milyen kábeleket vegyek??
Üdv: Csabee.
-
rob210
Topikgazda
Srácok egyre több embernek kezd a kuplunggal baja lenni biztos, hogy a kuplungotok szarakszik?
Renault power
-
lajo
senior tag
Nemrég írtam, hogy megúsztam a trafócserét. Azt mondta a szerviz, hogy csak beázott, de amikor másnap mentem a kocsiért csak 10km-t tudtam menni amíg újra előjött a hiba. Kérdés, hogy a víz cseszte szét a trafót vagy alapból az adta meg magát. Tavaly minimálisan de előjött hasonló hiba, akkor leszigeteltem és gyertyákat is cseréltem, nem tudom melyik oldotta meg a problémát. Amennyiben a trafó volt a rossz kijelenthetem, hogy nálam a szigetelés kb. 10.000 km-rel tolta el a cserét. Szóval került bele két Era (azért ez, mert nagyon kellett az autó és ilyet tudtam intézni) trafó meg van egy tartalékom. (Megnézegettem a Berunak nincs rossz ára legközelebb majd az lesz ha kell, de ne kelljen.)
Most majd ránézek a gyertyahézagokra meg leszigetelem az újakat is, biztos ami biztos.A héten még lesz olajcsere, első féktárcsa/betét, hátsó ablaktörlő és egy tükörlap kicserélve aztán már csak hajtani akarom amíg a süvítő kuplungom nem adja meg magát
[ Szerkesztve ]
-
mycso
Topikgazda
válasz eTrade #15510 üzenetére
Igen, ezt már feldobtam egyszer én is, el is kezdtem gyűjteni, aztán megállt a projekt.
Pedig jó ötletnek tartom.Ha gondoljátok, jöhet mindenkitől privibe, a következő formába és megszerkesztem:
nick
tipus, évjárat
kép[ Szerkesztve ]
-
eTrade
tag
Ötlet: Szerintem jó lenne az 1. hsz-ban az összes itteni PH!-s Renault autó fényképét beilleszteni, pl. mint a Honda topicban.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Megane 1 hez keresek jobb oldali visszapillantót!
Tudtok ajánlani valami jót? Elwktromos kell , de az elektromos része megvan a réginek is.Üdv: Csabee.
-
rob210
Topikgazda
Bocsánat de ezt nem tarthatom vissza, nagyon tetszik
"Amennyiben a cigarettára kivetett adó a cigizésről való leszoktatást kellene,
hogy eredményezze, az alkoholra kivetett adónak pedig az alkoholizmus
visszaszorítása lenne a célja, akkor az az érzésem, hogy a munkára kivetett
adó lényegét egyedül a cigányok értették meg. "Renault power
-
Josi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- Milyen asztali médialejátszót?
- Star Trek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen egeret válasszak?
- RSR Porsche Design verzióban is befutott a Honor Magic7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...