Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
Halaman #54315 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy ez egy kedvezmény a Telenoros netet használóknak, ami határozatlan ideig, de egyelőre megmarad (bár szerintem nem sokáig).
(#54316) darvinya
"Hogyne lenne garantált sebesség MyTv-hez" - Félreérted amit írtam. Idézek a MyTV GYIK oldaláról:
Melyek a MyTV szolgáltatás igénybevételének feltétei?
... A Telenor MyTV igénybevételéhez, - ha mobilinternettel szeretnéd használni- aktív állapotú GPRS adatszolgáltatás vagy adatmennyiséget tartalmazó tarifacsomag, illetve 3G lefedettség és minimum 384 kbit/s letöltési sebesség szükséges. ...
... Le- és feltöltési irányban a legmagasabb kínált sávszélesség a meglévő tarifacsomagokhoz igazodik, a garantált sebesség a mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel minden esetben 0 Mbit/s ...A MyTV tehát tartalmaz korlátlan adatkeretet, de ennek sebessége a meglévő tarifacsomagodhoz igazodik, nem garantál neked semmit a sebesség terén. Tehát ha lassított a neted, a MyTV is a lassított netet fogja használni. Az, hogy eddig ez nem így volt, az csak egy kedvezményes lehetőség volt, amit megszűntettek.
Továbbá:
"Ha már 1x kifizettem mind havi net díját, mind Tv szolgáltatás havidíját." - A havi net nem ugyanaz, mint a mytv csomagban lévő adatforgalom, ezt írtam korábban is. Ahhoz, hogy ezt az adatforgalmat fel tudd használni, kell hozzá egy megfelelő (aktív) netkapcsolat is, amit neked kell biztosítanod, mert innentől már nem a mytv csomag része a külön net vásárlása nélküli működés Telenor hálózaton. Ha elfogy az alap adatforgalmad, akkor az esetek többségében lekapcsolják a neted - nincs min adatot forgalmaznia a mytv-nek. Ugyanígy, ha lassított lesz a neted, csak a lassított tempóval megy a mytv, ami ha nem elég, neked kell megoldanod a dolgot azzal h kiegésztő adatot veszel, amivel helyreáll a sebesség. Ez a jelenlegi állapot logikája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Insipiron 15 7570
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest