-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
radio100jozs #56718 üzenetére
Hát, fogalmam sincs, pedig kerestem már, hogy merre lehet. Kecskeméten kb 6 km innen..
Harkovz nekem a 3G-t csak most jutott eszembe átkapcsolni, meglepődtem, hogy ennyire jó eredméynt kaptam.
Nemsokára költözünk innen, igaz nem messzire, de ha ez így marad, akkor visszamondom a fenébe. Fél megás mikrohullámú internetről váltottam kb 10 éve erre, azonban most sokszor örülnék annak a stabil fél megának.. Telenor szerint persze rendben vannak, azonban ha az én 42 mbit-es csomagomnál kötelezné őket valaki, hogy egy 5 mbit-et garantáljanak, már bajban lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad S10-2
- Alig használt Nintendo Switch OLED tartozékokkal és játékokkal együtt eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest