Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz Találtgyerek #23941 üzenetére
Közben volt időm próbálgatni. Csak akkor kezd el sípolni, ciceregni, ha kikapcsolom a gépet és a monitor is Standby-ba megy. Ebből az állapotból visszakapcsolva használat közben is sípol. Viszont ha a Standby után kapcsoló lekapcs és újra vissza, akkor csendben teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
válasz eladohardver #23940 üzenetére
Megkérdezem a boltban, de ezért 1-2-3 esetleg 4 hétig monitor nélkül lenni nem szeretnék.
06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
válasz eladohardver #23938 üzenetére
Hazai boltból lehet ilyet rendelni? Én nem találtam eddig.
Elég szomorú, hogy egy 300 000 Ft feletti monitornál folyamatosan áramtalanítani kell, mert nem bír ki egy évet a külső táp.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy LG34GN850-B monitor aminek a tápja cicereg.
Most lettem csak figyelmes rá. Miután kikapcsoltam a gépet és a monitor is Standby-ba megy, akkor zendít rá.
Feleségem szerint múltkor bekapcsolt állapotban is csinálta. Lehet ez ellen tenni valamit vagy el kell fogadni ezt az állapotot? Gondolom ilyenre nem terjed ki a garancia, mint ahogy a videokártyáknál is csak a nagyon extrém esetekben cserélik.06-3o/9759I39
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy ACER Predator XB1 típusú monitorom. Azt vettem észre a napokban,hogy bekapcsolás után van egy fehér pixelhiba fekete képernyőnél. Egy idő után viszont eltűnik.
Ez egy idő után állandóvá válik és nem tűnik majd el,mint most?
Vagy van remény,hogy megmarad ilyen "eltűnős" állapotban?06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Jövedelem
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest