Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz Mooka-Miki #18509 üzenetére
Közben találtam egy reddit topikot, ahol van aki azt mondja megoldódott a flicker/strobing az új driverrel, van akinek meg nem. Úgy látszik akkor még is csak az eszközillesztő lesz a ludas nem a monitor.
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Acer XB240H monitort játszogatni. Amikor megvettem be is állítottam a 144hz-et rajta de a kép ilyen furán vibrál. Olyan mintha a fényerő növekedne és csökkenne gyorsan, de nem periodikus a dolog, hanem ilyen "mikor hogy" jellegű.
A VGA-m egy AMD 380X és néztem annak a topikját meg külföldi oldalakon a driver-es fórumokat és írták, hogy akinek "flickering" gondja van az driver probléma, vegye le 120hz-re amíg nincs javítás. Ezt meg is tettem 120hz-en tényleg nincs gond.
Viszont azóta a legújabb meghajtóban ott van megoldott problémaként ez a jelenség, de hiába tettem fel nálam nem szűnt meg. Mondjuk kérdés ők ugyan erre a flickering-re gondolnak-e vagy ez teljesen más... (A user-ek youtube videói ugye nem sokat mutatnak a nem profi kamerák miatt.)Szerintetek mivel tudnám ellenőrizni, hogy a monitor rossz-e vagy ebbe a driveres vacakságba futottam-e bele mert mondjuk még az AMD-nek nem sikerült megoldani a gondot?
A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Mooka-Miki
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...