Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabeus86
tag
válasz scarabeus86 #15659 üzenetére
Voltam ma dokinál, azt mondta ez idegrendszeri probléma. Születési rendellenességtől is lehet, vagy kiskorában megsérült, még mielőtt hozzám került. Nem kell aggódni, teljes életet tud élni így is. Akkor lenne veszélyben ha kinti macska lenne, de itt van bent velem. Kapott 20 db B vitamin tablettát idegrendszer erősítőnek (Milgamma). Remélem megeszi a kajájával, mert egyedül nem lesz könnyű lenyeletnem vele. 1 hét múlva kontroll, akkor kapja meg az oltásokat.
(#15673) Plazmacucci:
A 3 hónapos cicám is csinál ilyet, főleg akkor kellemetlen ha túl sokat eszik és megy a hasa, alom mellé ürít a parkettára, belelép, aztán meg mászik az ölembe... Tegnap pont ezt a videót néztem és vacsoráztam miközben felmászott az ölembe, és éreztem a szagot. Nem tudtam hirtelen hogy a videón keresztül érzem, vagy Cirmi piszkított? Vittem a csap fölé lábat mosni.
Ma vettem neki alomtálcát és hozzá lapátot, azelőtt egy rozsdás tepsi volt, alomlapát helyett pedig kőműves kanál. Ez nagyobb és magasabb pereme van, remélem nem fog többé mellé üríteni.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Irány a doki
Szemük kinyílását követően egy ideig minden kiscica így mozog, csak ez esetben nem múlt el ez a kezdeti dekoncentrált állapot, ami fura...lát, mégis úgy lépked mintha még vak lenne
Azt nem tudhatjuk sajnos, hogy a szemgyulladása mióta tartott, és mennyire szólt bele a leglényegesebb fejlődési szakaszba, amikor ugye a mozgáskoordinációt segítendő bekapcsolódik a" rendszerbe" a látás.
Ha ez az időszak több hét késéssel csak most kezdődött, a dülöngélés érthető
Na mindegy nem akarok okoskodni, nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a doki. -
saelin
veterán
Mintha részeg lenne. Nekem az öreg macskámmal fordult kétszer ilyen elő. Az egyik egy fül gyulladás miatt volt, a másik viszont az utolsó 2 évében jött elő (10 évesen ment el), mégpedig a rossz vese.
A szervezete nem tudta evés után feldolgozni a mérgező anyagokat ami ilyen instabillá tette a mozgását. Nem hányt, nem volt rossz kedve, wczet rendesen... Míg egy nap rohamot kapott a sok felgyülemlett mérgező anyagtól a szervezetében és rángó görcsöt kapott. Nem volt egy szívmelengető látvány.
Nem ijesztgetni akarlak, de ha fontos neked a cica egészsége akkor a lehető leghamarabb vidd el orvoshoz, mert a vége simán tragikus is lehet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
félisten
Nem, nem normális. Elég betegesnek tűnik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nagyúr
Szerintem minél hamarabb mutasd meg a egy állatorvosnak.Mármint a macskát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest