Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agba
tag
Most találtam rá erre a totyikra.Mi 3 hónapja vettük a macsekunkat(első).Elég spéci''típus'' mert skót lógó fülü.(fajtatiszta).
Hát mondhatom egy ''bűnöző'' a kiscica,nagyon ari.
Feltoltam pár képet ide.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Szép cicák vannak itt. Vigyázzatok rájuk! Én nem vigyáztam eléggé, figyelmetlen voltam. Ő Maffia:Bővebben: link
Tegnap előtt este elfelejtettem elhúzni az ablakon a rácsot, reggelre el is tűnt(harmadik emelet) Csak délutánra sikerült megtalálni. Eltört az egyik lába és hiába rohangáltam vele bárhova, senki nem foglalkozott már vele. Ma reggel elvittem az Állatorvosi Egyetem sebészetére, ahol meg is műtötték(50e-ért). Első dolga volt, hogy még ''belőve'' lerúgta magáról a kötést és jól összeharapott. Estig nem is mertem kiengedni a dobozból. Még kicsit szédeleg, de járkál fel-alá, néha elesik ugyan, de nem adja fel. Úgy látszik megnyugodott. Én még nem. -
Pirítós
tag
Minden macskaszerető emberke tessék ide fáradniCukorfalat cicák szerető gazdit keresnek:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182134[/L]
-
Drizzt
nagyúr
Nálunk most éppen itt van tesómék macskája, hátha anya most kedvet kap a macskához végre, s akkor elhozhatnék cicát. De még mindig nem ígérhetek semmit. Csak reménykedek.
Mindenesetre ez a macs, aki itt van olyaqn felfordulás csinált pár óra alatt, hogy ihaj. Most épp alszik. Fiatal perzsa-keverék....I am having fun staying poor.
-
nagyúr
ma egész nap dühöngök.
csütörtökön elutaztam a nagyszüleimhez. ma jöttem haza.
mire hazaértem, anyámék elvitték a 3 kismacsekot a menhelyre.
kurva mérges vagyok. egyre kevésbé bírom tolerálni anyám hülyeségét...
de hogy ennyire ne legyen benne emberség, hogy várjon egy kicsit, ez vérlázító.
mindenesetre a másik macsekunk két kiskölyke még megvan. ők kb. 1 hónaposak most.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
Fiúcicánkat (volt már itt róla kép, MAncs banderas) vagy ellopta valaki vagy elveszett vagy nem tudjuk mi lett vele. LEhet becsajozott 3 hete nincs meg.
Ezért keresnék hasonló , szürke cicust. Jó lenne Brit, ha nem az az sem baj, de csak szürke lehet.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
mi ez a rasszizmus?
nem a szín számít...
egyébként van még 2 másik kismacsekunk, az egyik fehér pár fekete folttal, (ő fiú)
a másik egy fekete-fehér tarka-barka... (ő lány)
nagyon édesek.
már most keresem nekik a gazdit, nehogy megint így járjunk...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
mr.geeZ
aktív tag
Ha jól emléxem ez nálatok nem az első eset Hallottam már olyanról, hogy egykét hónap után talál vissza a cica. Nálunk se nagyon maradtak meg szegény állatok sok ideig valamiért (2ből valamelyik biztos elcsatangolt egykét évente), érdekes módon a mostani állatok viszont nagyon jól bírják, hisz már közel 8-9 éve megvannak, ami azért macskáknál elég nagy szó! Gondolom már körbekérdeztétek a szomszédságot.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Összesen hány állatotok volt az utóbbi hetekben? Ivartalanításban nem gondolkoztatok? Nekünk még a környékbeli kóbor macskát is el kellett kapni ivartalanításra, mert a padlásra fialt Igaz, volt pár saját alom is, de ugyan gyönyörűek voltak a cicák, és elolvadtunk tőlük mindig, de azthiszem jobban jártunk, hogy végül a miskárolás mellett döntöttünk.
Te az iit tanszéken dolgozol
[Szerkesztve]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
nagyúr
két macskánk van, és hagytuk őket egyszer szülni. (azt mondják, egyszer kell...)
az egiyk szült hármat, a másik négyet.... de ebből kettő elpusztult.
ez tehát 5 kismacskát jelent.
ha lemegy a dolog, ivartalaníttatni fogjuk őket.
tényleg, egy kérdés : létezik az, hogy egy macsek még szoptat, és közben tüzel?
nem az van , hogy amíg szoptat, addig nem tüzelhet? elméleti szinten érdekel...
----------------
Ui. az iit-n csak egy accountom van. egy rokonom ott dolgozott, és még ő csinálta nekem, 1997-ben, amikor még ritkaság volt az e-mail cím, ingyenes szolgáltató meg nem volt még egy sem... ennyi.
az account azóta is megvan, és használgatom...
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
mr.geeZ
aktív tag
Tudtommal nem kéne neki, dehát macskáknál már el tudok mindent képzelni azok után, hogy a nagymamámék állata az ivartalanítás után egy egészséges kiscicát hozott a világra. Aztán mehettek vissza 'garanciába' elvégeztetni a műtétet megint Amíg szoptatás van, addig elvileg nem tüzel, csak abban az esetben, ha elvesztette a kölykeit/ azok elpusztultak. Az oroszlánoknál van pl, hogy ha egy új hím lesz a vezére a falkának, egy másik hímtől származó kölyköket megöli (akár meg is eszi), hogy ezzel 'fogadóképessé' tegye a nőstényt, aki a kölykök elvesztése után újra készen áll új kölykök nemzésére.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Az a problémám van,hogy a macskámnak iszonyat hullik a szőre! Nincs valami megoldás,ami megcsinálja,hogy ne hulljon a szőre? (Azon kívűl,hogy leborotválom) -
mr.geeZ
aktív tag
válasz Darth_Revan #664 üzenetére
Kopaszodik is szegény pára, vagy csak vedlik? Ti: az utóbbi elkerülhetetlen, főleg egy nagyszőrű macska esetében elég sok bosszúságot tud okozni. Javallt a rendszeres fésülés, és akkor talán nem kell, hogy minden szőrös legyen a lakásban.
-
tildy
nagyúr
Remélem csak félreértema szavaidból azt, hoyg azért ment volna el, emrt nem jól tartjuk.
Mert ez nem igaz. Egyszerűenimád csatangolni, nameg csajozni.
Volt úgy , hogy két hétre eltűnt. Lehet valaki bezárta.
Pedig hidd el imádjuk. Az egyik szomszéd most költözött el, a cica eltűnése nagyjából arra az időre tehető"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mr.geeZ
aktív tag
Tudom, hogy néha elég homályosan fogalmazok, de ennyire Semmi ilyesmi nem állt a szavaim mögött, csak emlékeztem, hogy már volt nálatok, hogy a cica elcsatangolt, és a együtt izgult a ph, hogy mikor kerül meg De hát ilyenek a macskák: ez különbözteti meg a kutyáktól őket: egytől egyik személyiség, és önnálló jellem. A macskahűség nem létező fogalom, nem úgy mint a kutyáknál, akik a gazdi mellett maradnak jóban rosszban. Nálunk sem a rossz tartás miatt csatangoltak el a cicák, hanem mert kertes házba lakunk, és sosem szabtuk meg nekik, hogy milyen messzire mehetnek el a háztól.
-
Natasa
tag
Tigriscsíkos cica nem érdekelne? 3-om is van! Nagyon édesek, kb. 1,5 hónaposak!
Az 1. villágosszürke-fehér, a 2. sötétszürke-fekete-fehér, a 3. sötétszürke-fekete!
Nem lehet, hogy elment a szomszéddal a cicád? Remélem nem!
Bizom benne, hogy hamarosan meg lesz a kis csajozos!Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz Darth_Revan #667 üzenetére
Mintha a nagyiék vettek volna egy ilyen cuccot régebben (tele van a házuk telesoppos baromsággal) de olyan nagyon jó nem lehetett, mert manapság is a cicakefét részesítik előnyben, sőt, a cica felmászva az asztalra követeli naponta 2-3x, hogy most pedig meg kell őtet kefélni
-
marcee
addikt
válasz Twiggydoll #625 üzenetére
''...amúgy első cicám Cili volt,mikor kiderült hogy fiú akkor marci...''
Vicces, nővérem Cili én meg - ugye - marci vagyok, ez a két fix neve volt anyáméknak, csak a sorrendtől függött melyikünk melyiket kapja. (plussz a hugomnak kellett még kitalálni nevet, de ha azt mondod, hogy Judit cicád is volt, akkor besz@rok )
Imádom a macskákat amúgy, csak az alergiámat kellene amputáltatni.\m/
-
bzoley
veterán
Sajnos én, pedig lett volna helye. Még azért ötvennél nem tartok. Műtét:40, gyógyszerek:2k és majd két hónap múlva, mikor viszem vissza kiszedetni a csavarokat, lesz egy tizes. A varratszedést megspórolta nekem a macs. Azért az érdekes, hogy mindenki bolondnak néz(gondolom itt is ). De mit csináljak, ha szeretem a macskámat annak ellenére, hogy egy hálátlan kis dög. Főleg azok jópofák, akik elintéznék a dolgot, mintha egy váza lenne. ''eltört, kidobom, veszek másikat...)
-
tildy
nagyúr
Nekem is eltört a macsek lába, utána olyan szépen meggyógyult magától, hogy nacsak.A cica azóta úgy szalad, mitnha sosem történt volna vele ilyen..
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bzoley
veterán
É hogy nézett ki akkor(és hol tört el)? Mafinak a sípcsontja(a második hosszabb rész), és amikor ''lépett előre'', a lába csak lifegett a hasa alatt. Még nézni is rossz volt. Nem hiszem, hogy az összeforrt volna magától, főleg, hogy nem is álltak egy irányba a törött részek. Nektek valszeg szerencsétek volt.
-
Twiggydoll
tag
sziasztok ez lesz az én gyönyörűű cicusom,kérésem lenne felétek (mint már régebben vki megtette ezt így bátorkodom
segítsetek az új cicumnak nevet találni.Fiú bár ez nálam sose volt szempont,szal a női neveket is lehet ki lehet találni,eddig ezekre gondoltam:Miriam,Zsebi,Clio,Fatime
máj ket:Bővebben: link
[Szerkesztve]Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.
-
Twiggydoll
tag
még egy kép!
Bővebben: linkTúl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.
-
nagyúr
válasz Twiggydoll #676 üzenetére
mit szólsz a Gedeonhoz?
(nekem az egyik lánymacskámat hívja így a barátnőm... mert olyan Gedon-feje van... )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bzoley
veterán
válasz Twiggydoll #676 üzenetére
Ha ilyen cicám lenne, én Garfield-nek hívnám
-
cornfake
aktív tag
-
isapeti
aktív tag
Szesztek!
íme 1 link a két gézengúz képeihez Bővebben: link
sajna pont a régi képek kerültek a végére, az a kis bolondos fejü cirmos az biza ugyanaz, mint aki a többi képen szerepel, szépen megnött"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
Integra
titán
tegnap csináltam a morgó masinámról
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
már 15 éves a lelkem, úgyhogy tényleg sokat morcos, vagy hagyjuk békén, vagy simogassuk agyon látványosan nyugodt és csöndes lett
sajnos beteg és nem lehet meggógyítani, de nagyon jól tartja magát, borzalmasan szívós egy dög, elég durva dolgokon ment át, de mindig túlélte....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
90 éves korodra Te is lehet, hogy csöndes leszel...
szegény macsekomat (az egyiket) ma vittem el ivartalaníttatni.
úgy meg volt ijedve, ahogy vittem, végig sírt az úton...
(meg persze éjszaka étlen szomjan be volt zárva a garázsba... műtét előtt úgy kell álljtólag, és hát nem lehet kellemes az sem)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
nagyúr
szegénykém, úgy sajnálom... most éjjel kettő van, tehát 14 órája kapta az altatót, de még mindig tök kába... bár most már sétált egy kört (már csak egy picit imbolyog, de azért nagyon bizonytalan... és végre sikerült beléerőltetnem egy kis vizet...
és azért az is nagyon durva, hogy tényleg látszik, hogy hiányzik belőle valami - sokkal de sokkal vékonyabb szinte csontváz szegény...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Janesz
őstag
óóó nekem is van macsekom...(bár hozzáteszem,hogy korábban útáltam a macskákat mert csak addig vagy nekik jó amíg kaját adsz...de amikor megláttam ezt a macsit az utcán ahogy kiflivéget kunyerál és full olyan kis kutyalelkű hazaszóltam asszonynak és ő már jött is érte...)
na ő lenne az:Bővebben: link
bátorságban sincs hiány:Bővebben: link
amúgy a 7. emeleten lakunk és egyszer már sikerült kipottyannia de túlélte csak megrepedt a medencéje!!
és ez a kis tünemény még a vonatozást is jól tűri ugyanis aludni szokott végig vagy itt:Bővebben: linkvagy pedig itt:Bővebben: link
ja és ami nem mellékes ugye itt a PH!-n,hogy imád velem szerelni...
Bővebben: link -
Integra
titán
jó nektek, az enyém természetesen a méregdrága nappali bútorban feni a körmét, pedig van neki is kis macsektorony 3 méterre a bútortól, de semmit se ér, az természetesen nem az igazi...
hiába, ő az úr a házban, ez van...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Janesz
őstag
szerencsénk volt ezzel a macsival...egyszer sem kapott még meg és karmolt meg senkit pedig én aztán nyúzom dobálom gyötröm rendesen...egyszerűen már áll az egész farkán meg a hátán a szőr de nem harap...egyből az alomba faxolt és pisilt és amint megcsináltam a koptatót egyből azt használta...
az tuti,hogy többet ilyen macskánk nem lesz... (de még itt van úgyhogy megyek is meggyöntölöl picit..)
ha tanulok akkor előszeretettel jön oda nehezéknek:Bővebben: link
ehhez pedig no comment..nekem ez a kedvenc képem róla:Bővebben: link -
Integra
titán
édes
enyém is szeret az iratokba ülni, adóbevallásokat favorizálja Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nem is picit...
épp ma takarítottam ki a házat, porszívózás ezerrel mindenhol és mindent, iszonyatos mennyiségű szőr jön ki belőle, pedig naponta háromszor legalább fésülve van. ráadásul a kertben is kommandózik, úgyhogy a sok csimbók meg egyéb ami beleragad a szőrébe, azt is hozza..
de senki sem tud mérges lenni rá, egyszerűen nem megy
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kypre
tag
Nekünk még nincs kész a kaparófánk. Egyenlőre megfelelő kötél után kutatunk, mellesleg ha tudtok szóljatok hogy hol lehet ilyet kapni.
Nálunk egyenlőre mindenhol élezik a körmüket.
Drazsé leginkább a combomat szereti, úgy néz ki a lában mintha egész nap a kukoricásban rohangáltam volna
Meg még egy kérdés, vettünk most próbaképpen olyan macskaalmot amit ilyen szemcsékből áll, nem kavics, olyan mintha szilikon kristályok lennének, mert ha beválik, akkor kettejüknek egy ezresből meg van az alom egy hónapra, és az a baj hogy eszik...úgy kell utánuk rohangáli és kiszedni a szájukból...esetleg ötlet, hogy hogyan szoktassuk le róla?
Mert ha belenyomon az alomba az orrát, és ráverek (csak célzás jelleggel), félő, hogy leszoknak az alom használatáról.
Nagyon Édesek a képek!
[Szerkesztve]Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest