Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valami olyan eszköz az AIDA64-ben amivel ki lehet szűrni, hogy mi az ami az egyik CPU magot folyamatosan használja?
A legutóbbi Windows Update + 14.12-es Catalyst Omega Driver óta van.
9-én még minden rendben volt:
Azóta pedig:
Érdekesség még a dolognak, hogy a CPU-HW monitorozók két részre oszthatóak, amik látják az anomáliát és amelyek nem.
A Windows 8.1 beépített eszközei, Windows Feladatkezelő és az Erőforrás-figyelő:
Amelyek látják:
- AIDA64 Extreme Edition
- Process Explorer
- Logitech G15 LCD (Logitech Gaming Software)Tehát azt látom, hogy valami folyamatosan használja - ha játszani akarok akkor érzem is -, de azt nem ,hogy mégis pontosan mi is az.
Szerk: Amit megjelöltek Windows frissítést már eltávolítottam, az Omegát szintén, de nem javult. Sajnos a biztonsági mentésem a legfrissebb, így miután az Omega 0-ról indulva nem települt vissza, arról restauráltam a rendszert. A Windowst nem szeretném újratelepíteni, mert egyébként majdnem két éves és eddig semmi gond nem volt vele, pluszban még mindig benne van az a lehetőség, hogy mégis valamelyik WU telepítés okozza, csak nem ez: KB3004394, mert ezt eltávolítottam, és újraindítás után is ugyanaz volt a helyzet. Az AMD Chipset driverére gyanakodtam, de az AMD Cleanup Utility mindent leszedett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest