Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Fiery #3735 üzenetére

:) Van valami olyan eszköz az AIDA64-ben amivel ki lehet szűrni, hogy mi az ami az egyik CPU magot folyamatosan használja?

A legutóbbi Windows Update + 14.12-es Catalyst Omega Driver óta van.

9-én még minden rendben volt:

Azóta pedig:

Érdekesség még a dolognak, hogy a CPU-HW monitorozók két részre oszthatóak, amik látják az anomáliát és amelyek nem.

Amelyek nem:

A Windows 8.1 beépített eszközei, Windows Feladatkezelő és az Erőforrás-figyelő:

Amelyek látják:

- AIDA64 Extreme Edition

- Process Explorer
    - Logitech G15 LCD (Logitech Gaming Software)

Tehát azt látom, hogy valami folyamatosan használja - ha játszani akarok akkor érzem is -, de azt nem ,hogy mégis pontosan mi is az.

Szerk: Amit megjelöltek Windows frissítést már eltávolítottam, az Omegát szintén, de nem javult. Sajnos a biztonsági mentésem a legfrissebb, így miután az Omega 0-ról indulva nem települt vissza, arról restauráltam a rendszert. A Windowst nem szeretném újratelepíteni, mert egyébként majdnem két éves és eddig semmi gond nem volt vele, pluszban még mindig benne van az a lehetőség, hogy mégis valamelyik WU telepítés okozza, csak nem ez: KB3004394, mert ezt eltávolítottam, és újraindítás után is ugyanaz volt a helyzet. Az AMD Chipset driverére gyanakodtam, de az AMD Cleanup Utility mindent leszedett...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák