Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi. Akkor ez gyártó specifikus, mint nekem az ASUS AI Suite 3
-
törölt tag
Helló, az Androidos AIDA verzió és a PC-s között esetleg várható, hogy lehessen PC-*ről az érzékelő adatokat úgy átküldeni, mint a Logitech Gaming Software és a LOgitech ARC Controll között?
-
törölt tag
Telepítve, van a kezdetektől, automatikusan indul rendszergazdai fiókon:
Viszont ugye nem rendszergazdai fiók alatt vagyok 10-ből 9x, és akkor az AIDA64 Extreme Edition-t, Hard Disk Sentinelt, és ezt manuálisan indítom el, UAC-nál Windows 10 alatt 3x pötyögöm be a PIN-t.
Ha a harmadik tehát nem indítom el magától, mert eddig főleg az első kettőt indítottam el, és a harmadikat vagy igen vagy nem, akkor szolgáltatás szintjén sem éri el gondolom az AIDA64. Illetve ezt mindig az AIDA64 előtt kell elindítanom nem?
-
törölt tag
-
törölt tag
Az új AIDA verzióval is elvégeztem a teszteket
-
törölt tag
válasz #41133696 #4187 üzenetére
Most volt alkalmam lefuttatni a sebesség teszteket is
AIDA64 Extreme Edition v5.75.3900 - Intel Core i5 6600K - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM
Olyan opció van, hogy automatikusan bekerüljön az adatbázisba az egyedi konfiguráció mérése esetleg?
-
törölt tag
Van valami olyan eszköz az AIDA64-ben amivel ki lehet szűrni, hogy mi az ami az egyik CPU magot folyamatosan használja?
A legutóbbi Windows Update + 14.12-es Catalyst Omega Driver óta van.
9-én még minden rendben volt:
Azóta pedig:
Érdekesség még a dolognak, hogy a CPU-HW monitorozók két részre oszthatóak, amik látják az anomáliát és amelyek nem.
A Windows 8.1 beépített eszközei, Windows Feladatkezelő és az Erőforrás-figyelő:
Amelyek látják:
- AIDA64 Extreme Edition
- Process Explorer
- Logitech G15 LCD (Logitech Gaming Software)Tehát azt látom, hogy valami folyamatosan használja - ha játszani akarok akkor érzem is -, de azt nem ,hogy mégis pontosan mi is az.
Szerk: Amit megjelöltek Windows frissítést már eltávolítottam, az Omegát szintén, de nem javult. Sajnos a biztonsági mentésem a legfrissebb, így miután az Omega 0-ról indulva nem települt vissza, arról restauráltam a rendszert. A Windowst nem szeretném újratelepíteni, mert egyébként majdnem két éves és eddig semmi gond nem volt vele, pluszban még mindig benne van az a lehetőség, hogy mégis valamelyik WU telepítés okozza, csak nem ez: KB3004394, mert ezt eltávolítottam, és újraindítás után is ugyanaz volt a helyzet. Az AMD Chipset driverére gyanakodtam, de az AMD Cleanup Utility mindent leszedett...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
FinalWire Rolls Out AIDA64 v4.60
Enhanced Support for LCD and VFD Screens
The new release comes with support for a wider range of external LCD and VFD displays, including alphanumeric, monochrome and color panels, on which AIDA64 can directly display temperatures, voltages and fan speeds as well as other system information. The July update also introduces support for the latest and upcoming processor and graphics technologies and storage devices.
New features & improvements
Support for new LCD and VFD devices: Abacom (ExpertProfi), AlphaCool, Digital Devices, LCD2USB, Mad Catz Venom, Matrix Orbital LK, Matrix Orbital GLK, Matrix Orbital GX, nMedia Pro-LCD, Pertelian X2040, SDC Megtron, SoundGraph iMon VFD, VL System LIS, VL System LIS 2
Advanced support for monochrome LCDs
SMTP SSL support
Improved handling of XSL files
OpenGL ES 3.1 support
Revamped Direct3D Compute Shader devices enumeration
Plextor M6M, Plextor M6S, Samsung 845DC Evo, Samsung 850 Pro SSD support
GPU details for Mobile AMD Radeon R9 Series, FirePro W8100
GPU details for nVIDIA GeForce GT 730, Quadro K2200M -
törölt tag
-
törölt tag
Helló, nekem az lenne a kérdésem, hogy decemberben jár le a z egy éves licenc. Tervezem megújítani, de akcióra várok még... szóval ha addig nincs akció, akkor ilyenkor mi a helyzet? Az tiszta számomra, hogy addig nincs hozzá frissítése, de attól a feltelepített példány működik? Azt gondolom, hogy újratelepíteni már nem lehet addig
-
törölt tag
Helló, Windows 8-on, ez a csempe hogy pakolható ki a 2.70-es AIDA-nál?
Magán a szoftveren belül, vagy az appstore-ban kellene lennie?
-
törölt tag
Helló, kaptam egy olyan jelzést az egyik ismerősömtől, hogy Windows 95 alatt nem működik az AIDA64 2.60, pedig itt : System requirements az áll, hogy menni kellene
Mi lehet az oka ?
-
törölt tag
válasz Visormail #2633 üzenetére
Köszi
mate0314 : nálam olyan van, hogy ébresztéskor néha kiakad a G15 Gaming Software, olyankor ha elindítom manuálisan nincs ott az AIDA, csak az alapértelmezett Logitech Progik.
Viszont nálam az esetek 90+%-ban eleve normál jogosultságú fiókon indul a móka, és az AIDA64- manuálisan indul el, UAC engedélyt kér és kap, és onnantól megy az App.
-
törölt tag
Helló, nem találok egy dolgot inkább így erre rákérdezek. Van e lehetőség a teljes beállítás ki exportálására?
Részlegesen van ugye pl a G15 esetében exportra, de egy olyanra gondolok, hogyha nem változik a hardver, de a Win -t újra kell majd húzni, akkor egyszerűen egy fájlból vissza importálni, és akkor pontosan úgy és azok az összetevők jelennének meg, ahogy én azokat beállítottam, pl asztali érzékelők esetében.
-
törölt tag
Metro-s Sensor Panel skin lesz ?
-
törölt tag
Helló, elkezdtem végérvényesen bekonfigurálni a Windows 7 beépített kétirányú tűzfalát. A kérdésem az lenne, hogy az Aida64-nek melyik állományát kell rajta átengedni, hogy tudjon frissíteni?
-
törölt tag
-
törölt tag
Helló, a gépben két darab 4 GB-os Geil kit van (Geil Black Dragon 4 x 2GB 1066MHz GB24GB8500C5DC 5-5-5-15 DDR2)
Az első párosnál a program felismeri sorozatszámot, a másodiknál viszont nem.
Sorozatszám van.
A 2008 -as párosnál ismeri fel, ezeket vettem első körben a géphez az Edigitalból.
Sorozatszám nincs.
A második páros másik üzletből származik a mobilx-ből. No és ezeket már 2009-ben gyártották, viszont a program azt írja, hogy nincs sorozat számuk a program által felismerve. Mi lehet az oka? Esetleg a Geil ezeknél már csak a dobozon jelzi azokat? Most meg még a doboz nincs is előttem, de majd ha kell előkeresem - természetesen megvannak, hiszen élettartam garosak ezek a RAM-ok.
-
törölt tag
Helló, az imént eltévedtem, és a topc-ot az OS-Alkalmazások között kerestem
Szóval: Az eredeti postomat másolom akkor
"Helló,
Szóval, a történet a következő: Fiery volt olyan kedves, és a nagy program promós topicban jelezte, hogy most 10 $ -ért lehet megvásásrolni eme nagyszerű szoftvert. Kicsit hezitáltam és bár pár hónappal korábban a Trial verzióját próbáltam annak - a próbaváltozatiságából adódó fogyatékosságai miatt - voltak olyan részek amelyek egész egyszerűen nem működtek, így végül az alapján vásároltam meg a programot, hogy majd így nyilván többet fogok belőle látni - pl a trail verzióban nincs G15 support sem - , meg ugye 10 $ nem nagy összeg, ráadásul 3 gépes licenc és ez meg nagy nevű cucc egyébként is.
Be is konfiguráltam - a G15 LCD kijelzését is testre szabtam - eldöntöttem, hogy a merevlemez és az SSD hőmérséklet kijelzését a tárca értesítési területén továbbra is a Hard Disk Sentinnelel fogom figyelni - a G15 kijelzőjére a háttértárolók hőmérsékletét is az AIDA-val íratom ki - , a GPU és a CPU hőmérsékletét valamint a ventilátoraik sebességét már az AIDA-ra bízom.
Az eddig használt Core Temp-et pedig nyugdíjaztam.
Aztán jött az az effekt, amire már telepítés előtt is kíváncsi voltam. Nevezetesen az, hogy Windows 7 illetve Windows Vista rendszeren elindul a szoftver rendszergazdai jogosultság nélküli azaz általános jogú fiókon is, de nem fogja tudni lekérni a hőmérsékleti adatokat. Ez nem lepett meg, mert ez volt a helyzet, a Speedfannal, a Core Temp-el, a Hard Disk Sentinnellel stb...
Gondoltam, hogy majd rendszergazdai jogosultsággal kell futtatnom , normál fiókon is, így hát kikapcsoltam a programban, hogy töltődjön be a Windows-al együtt az AIDA64...
Ráadásul duplán vettem ki, egyszer normál felhasználói fiók alól indítva - a program nem dob fel UAC ablakot - egyszer pedig rendszergazdaként indítva.
Tehát sehogy sincs bepipálva mégis elindul. Ami azért zavaró, mert ha elindítom normál felhasználói fiók alól a gépet, az AIDA elindul, majd nekem ki kell lépnem belőle, aztán a start menüben az ikonján jobb klikk és Futtatás rendszergazdaként.
Már néztem, az indítópultban nincs benne, megnéztem AVG Startup Manager-el, msconfiggal... még csak említés szintjén sincs. Hogyan lehetne megoldani a dolgot?"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest