- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Mostmár hogy lassan eltelt elegendő idő a kis notebookok megjelenése óta.
Szerintetek mi most a legjobban ajánlott mini notebook vétel?Néhány fontos szempontot lehet rögzíteni szerintem:
- Intel Atom CPU konfig
- 10" kijelző - azaz normális képfelbontás és láthatóságSzemélyes szempontom még az lenne egyébként, hogy én használat nélkül, akár álló nap is bekapcsolva üzemelném úgy a gépet, hogy pl külföldi internetes rádiót, netalán on-line TV adást 'hallgatnék' róla folyamatosan. Emiatt SSD meghajtósra gondoltam, merthogy az csak nem pörög magába naphosszat..
Egyéb használat kimerülne az átlagos 'irodai felhasználás' mellett mint internetezés, zenehallgatás, szöveg és táblázatszerkesztés, levelezés, kép és e-dokumentumok nézegetése, olvasása..Kérdezném hát ki mit ajánlana..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla