- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz Mercutio_ #22695 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sajnos nincs infó a modulokról, csak a mennyiségről, így gyanítom én is, hogy 1x4GB lesz.
Tudom nem játékra van, de melóhelyettközben el lehet ütni az időt, a pár éves játékok egész jól futnak a mostani Intel igp-kel.
Egyébként összességében nem rossz gép ez az X201, újonnan biztos nem ezt vettem volna meg, de 4 hónaposan 40k-ért simán megérte és így SSD-vel elég fürge kis gép."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla