-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Tegnap érdeklődtem a Notebookos totyikban érdeklődtem netbookok iránt és átirányítottak ide, de runner 125-től kaptam egy ajánlatott és itt is megszeretném kérdezni hogy jó lesz e vagy van-e valami más alternatíva.
Illetve még annyit hogy a közeljövőben a trinity érkeztével lesz-e valami változás a netbooknál is? (Brazos 2.0, ezek mennyire lesznek árban elszállva? Megéri megvárni? Gondolom a 80k-s keretbe nem igen férne bele)
Ha jól tévedek akkor ezek csak színben térnek el igaz? 1, 2+1 kérdés az atom 1,66GHz a Brazos 1,0GHz mégis a brazos a jobb, miért? 1 mag/2 szál vs 2 mag miatt?
Köszi szépen előre is a válaszokat.
(Holnap rendeljük ezért szeretnénk biztosra menni, de ha valamire érdemes lenne még várni akkor nyilván megvárjuk, bár ennyiből örülni kell ennek is )Crias
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar